UpToDate_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Επειδή έχω χαθεί με το νέο site... που βλέπω τα θέματα που είχα συνδρομή-πριν αναβαθμιστεί το site;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 πηγαίνεις στο Profile σου, επεξεργασία Profile και μετά Forums και Διαχείριση συνδρομών, επιλέγεις να εμφανίζονται από πόσες μέρες πριν (365 και "από την αρχή" δεν δουλεύουν ακόμα) και διαλέγεις το είδος της ειδοποίησης ή να μην σε ειδοποιεί... μετά για να βλέπεις τα νέα replies στα subscribed topic σου, πηγαίνεις στο main page του forum και ανάμεσα στο "shoutbox" και στο "tag cloud" υπάρχει το "Συνδρομη περιεχομένου", εκεί πας στην κατηγορία Θέματα κάνεις expand και βλέπεις τα subscribed topics που έχουν απαντηθεί πρόσφατα
UpToDate_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 "Από την αρχή" και "365 ημέρες" δουλεύουν απ' ότι είδα. Στο από την αρχή να το αφήσω; Όσο για το "Συνδρομή περιεχομένου" όταν πατάω στα "Θέματα" μου εμφανίζει κάτι άκυρα θέματα που είχα ποστάρει πριν μισό με έναν χρόνο.. και όχι τα τωρινά, όπως πχ νέες απαντήσεις στο ΟΟΤ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 σε μένα αυτά τα 2 δεν δουλεύουν, βγάζουν λευκή σελίδα...βέβαια ήμουν subscribed σε 11000 topics αντιθέτως η Συνδρομή περιεχομένου - Θέματα μου δουλεύει μια χαρά
UpToDate_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 χααχαχαχαχ Να τώρα πχ. δεν μου έβγαλε καν εκεί ότι απάντησες.Έπρεπε να έρθω πάλι στο forum-εδώ για να δω ότι απάντησες στο θέμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 πήγαινε κάτω κάτω και πάτα το μαρκάρισμα ως αναγνωσμένο, ρίξε και ένα logout και re log in και μπορείς να φτιάξει, πάντως εγώ καραβολεύτικα με αυτό το feature/panel
orotoi Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 και μένα μου κάνει τσαλιμάκια.. πιστεύω θα φτιάξει
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Όσο για το "Συνδρομή περιεχομένου" όταν πατάω στα "Θέματα" μου εμφανίζει κάτι άκυρα θέματα που είχα ποστάρει πριν μισό με έναν χρόνο.. και όχι τα τωρινά, όπως πχ νέες απαντήσεις στο ΟΟΤ. Το ίδιο πρόβλημα έχω και γω..
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Όσο για το "Συνδρομή περιεχομένου" όταν πατάω στα "Θέματα" μου εμφανίζει κάτι άκυρα θέματα που είχα ποστάρει πριν μισό με έναν χρόνο.. και όχι τα τωρινά, όπως πχ νέες απαντήσεις στο ΟΟΤ. Και εμενα το ιδιο... Bug ή Feature?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 bug λογικά αν και σε μένα παίζει μια χαρά, αλλά σε όλους όσους έχω ρωτήσει δεν παίζει σωστά...
agamoi-thytai Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Το πρόβλημα σε εμένα (και ίσως σε όλους) είναι ότι τα βγάζει ανα κατηγορίες και έτσι βλέπω και θέματα παλιά χωρίς λόγο. Επίσης δεν έχει αρίθμιση σελίδων με αποτέλεσμα να πρέπει να πάω πρώτα στο topic και στη συνέχεια να πατήσω την τελευταία σελίδα του topic ώστε να με οδηγήσει εκεί. Το πρηγούμενο ήταν μακραν πιο απλό.
Kasrith Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2010 Το πρόβλημα σε εμένα (και ίσως σε όλους) είναι ότι τα βγάζει ανα κατηγορίες και έτσι βλέπω και θέματα παλιά χωρίς λόγο. Επίσης δεν έχει αρίθμιση σελίδων με αποτέλεσμα να πρέπει να πάω πρώτα στο topic και στη συνέχεια να πατήσω την τελευταία σελίδα του topic ώστε να με οδηγήσει εκεί. Το πρηγούμενο ήταν μακραν πιο απλό. Οι κατηγορίες δεν είναι κακό, αν είχε επιλογή να ταξινομηθούν τα θρεντς ανα ημερομηνία /Τελευταίο Μήνυμα. Οσο για την αρίθμιση των σελίδων, αν πατήσεις στην τελευταία στήλη (Τελευταίο Μήνυμα) την ημερομηνία (πάνω απο το username) σε πάει στην τελευτάια σελίδα του θρεντ. Επίσης υπάρχει το Περιεχόμενο Μου, όπου δείχνει κανονικά το ποιο πρόσφατο πρώτο. Αυτό το βρίσκουμε δεξιά του Avatar, πατάμε το πλαίσιο με το username μας και το βελάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.