SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 έχεις iphone ? Εχω εγω,για πες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Obsidian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Παρενέργειες του patch: http://www.youtube.com/watch?v=_xCjK3BD6u4&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Υποφερει το καημενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Πάει για δίσκο πλατώ. Κλασσική περίπτωση βλάβης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό δεν είναι bug, είναι το γνωστό dragon moonwalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Οποιος master thief/assassin φοράει η θέλει να φορέσει την Nightinglale Armor διότι έχει απογοητευτεί από την db shrouded armor ( και το ηλίθιο clipping από την Blades armor τότε όπως και δήποτε πρέπει να έχει αυτό: http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=1896 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nDrv_rjLZSg&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 ειναι το νεο ειδος δρακου. ο μαστουρο-δρακος. μαλλον εφαγε καποιο χορταρι και τον πειραξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 τελικά το Patch προσθέτει προβλήματα ή το όλο σκηνικό έτυχε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως η αίσθηση της μάχης είναι πολύ ποιο ανώτερη από αυτή που είδαμε στο oblivion και νομίζω οι mellee μάχες έχουν πολύ καλύτερη αίσθηση ακόμα και από τα gothic risen. Η καλύτερη λύση για να πάιξεις σε mellee σωστά είναι να γυρνάς την κάμερα σε first person. Οτί και να λέμε πάντως το game είναι όντος κορυφαίο rpg. Οι τύποι έχουν δημιουργήσει για άλλη μια φορά μια παράλληλη fantasy πραγματικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Εχω εγω,για πες.. Τότε κατέβασε αυτή την εφαρμογή: http://www.dragonshoutapp.com/ Θα φέρει τον χάρτη του παιχνιδιού στο iPhone,και σε αφήνει να σημαδέψεις σε διάφορα σημεία,και να προσθέσεις σχόλια και σημειώσεις! Αντικαθιστά το journal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως η αίσθηση της μάχης είναι πολύ ποιο ανώτερη από αυτή που είδαμε στο oblivion και νομίζω οι mellee μάχες έχουν πολύ καλύτερη αίσθηση ακόμα και από τα gothic risen. Η καλύτερη λύση για να πάιξεις σε mellee σωστά είναι να γυρνάς την κάμερα σε first person. Οτί και να λέμε πάντως το game είναι όντος κορυφαίο rpg. Οι τύποι έχουν δημιουργήσει για άλλη μια φορά μια παράλληλη fantasy πραγματικότητα. Γιατι υπαρχει κανεις που παιζει τα TES third person? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Γιατι υπαρχει κανεις που παιζει τα TES third person? Εγώ. Και μάλιστα απορώ πώς τα παίζετε Fp. Μόνο με τόξο το γυρίζω σε fp. Θέλω να έχω πανοραμική άποψη σε περίπτωση που μου την πέσουν από πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ee3509 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 έπρεπε να σε αφήνει να κάνεις lock τον αντίπαλο και strafe γύρω του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 έπρεπε να σε αφήνει να κάνεις lock τον αντίπαλο και strafe γύρω του Πολλές φορές πηγαίνουν για τον follower σου ή για το άλογο σου και βολεύει η 3d person κάμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα