LRoi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Oh rly!!! Ευχαριστώ man δεν είχα ιδέα. http://www.youtube.com/watch?v=9nPjPK0yn6E Μα τον Malacath μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μετά που τελειώσεις το quest των Greybears άμα πήγαινεις εκεί κάθε 3ις μέρες σου δίνουν και τη τοποθεσία ενός shout. Έτσι μόνο τα μαζεύεις όλα ή αλλιώς κάθε σπηλιά εξερεύνηση. Ωραίος LuxJaja δεν το ήξερα αυτό.... http://www.youtube.com/watch?v=9nPjPK0yn6E Ζημιααααααααααά !!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Είναι η ιδέα μου η άμα η Bethesda το έκανε ταινία θα βίαζε?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Είναι η ιδέα μου η άμα η Bethesda το έκανε ταινία θα βίαζε?!? Μακάρι, αλλά δεν το βλέπω. Και μόνο ο βρυχηθμός του δράκου σου σηκώνει την τρίχα κάγκελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=M1vZ3UaAytc&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Τι θα πρότεινα; Να καταργηθεί η τηλεμεταφορά, έστω και με mod. Υπάρχει κάτι σχετικό; Μαζί σου, αλλά πες μου τι θα κάνεις όλο το loot που έχεις μαζέψει από μπουντρούμια και το πας για πούλημα. Έχω βλαστημήσει πολλές φορές την ώρα και τη στιγμή που έσκασε δράκος ενώ γύρναγα με τα πόδια στην πόλη για χάρη του RP και το inventory μου ήταν 300/300. Και μη μου πεις να σηκώσω το stamina γιατί δεν το χρησιμοποιώ ποτέ και μου είναι άχρηστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ε πίνε potions of strength, τι τρελαίνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 300 seconds διάρκεια? Πολύ λίγη. το δοκίμασα και δεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μαζί σου, αλλά πες μου τι θα κάνεις όλο το loot που έχεις μαζέψει από μπουντρούμια και το πας για πούλημα. Έχω βλαστημήσει πολλές φορές την ώρα και τη στιγμή που έσκασε δράκος ενώ γύρναγα με τα πόδια στην πόλη για χάρη του RP και το inventory μου ήταν 300/300. Και μη μου πεις να σηκώσω το stamina γιατί δεν το χρησιμοποιώ ποτέ και μου είναι άχρηστο. Αυτά είναι μικροπροβλήματα που θα μπορούσαν να λυθούν ποικιλοτρόπως (από το να τα φορτώνεις στο βοηθό μέχρι στο άλογο). Αυτό που κερδίζεις είναι ..."ρεαλισμός". Θα βοηθούσε βέβαια να είναι και οι αποστολές πιο σωστά στημένες έτσι ώστε να μη σε στέλνουν από τη μια γωνιά του χάρτη στην άλλη για πλάκα. Χωρίς teleport, το άλογο (ή άμαξα ή ακόμα και βάρκα) θα αποκτούσε άλλο νόημα ενώ τώρα είναι εντελώς άχρηστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 αρκετό για να κανείς teleport στη πόλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 300 seconds διάρκεια? Πολύ λίγη. το δοκίμασα και δεν. Ρε, η λύση είναι ΑΠΛΗ. Cheat μέσω της κονσόλας και το ρυθμίζεις να μπορείς να κουβαλάς ΟΣΟ ΘΕΣ. Το έχω κάπου στο 5000+ και ΟΛΑ ΟΚ. Κάτσε να σου βρω την εντολή που πληκτρολογείς στην κονσόλα πατώντας το ~. player.modav carryweight x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Χμ...το να τα φορτώνεις στο άλογο μια χαρά λύση θα ήταν. Σωστός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grobath Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει κανένα mod που να βάζει στο παιχνίδι Journal σε στυλ Mass Effect; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει κανένα mod που να βάζει στο παιχνίδι Journal σε στυλ Mass Effect; έχεις iphone ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grobath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 έχεις iphone ? οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα