LongTom Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Οι γραμμές εμφανίζονται και σε εμένα.Παρατήρησα ότι είναι ανάλογα με τον φωτισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εχασα την lydia.ΤΗν εχω ξαναχασει αλλα τις περισσοτερες φορες την βλεπω κολλημενη σε κανα δεντρο ,καμια πετρα κτλ.Τωρα ομως εχει εξαφανιστει.Εδωσα μια σπουδαια μαχη με ενα vampire[ο οποιος με εκανε vampire,μπορω να το βγαλω απο πανω μου?]και απο εκει και περα η lydia χαθηλε.Πεθαμενη δεν νομιζω να εινια καθως πηγα στον χωρο που πανε οι πετηαμενοι[hall of death, ,καπως ετσι]και δεν την βρηκα εκει.Επισης δοκιμασα να παρω αλλο companion και εκανε κανονικα follow[με λιγα λογια με παρατησε απο μονη της].Δεν ειναι ουτε στο dragonreach ,πουθενα.Το θεμα ειναι οιτ εχει ολα τα αντικειμενα απο τους δρακους που εχω σκοτωσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εχασα την lydia.ΤΗν εχω ξαναχασει αλλα τις περισσοτερες φορες την βλεπω κολλημενη σε κανα δεντρο ,καμια πετρα κτλ.Τωρα ομως εχει εξαφανιστει.Εδωσα μια σπουδαια μαχη με ενα vampire[ο οποιος με εκανε vampire,μπορω να το βγαλω απο πανω μου?]και απο εκει και περα η lydia χαθηλε.Πεθαμενη δεν νομιζω να εινια καθως πηγα στον χωρο που πανε οι πετηαμενοι[hall of death, ,καπως ετσι]και δεν την βρηκα εκει.Επισης δοκιμασα να παρω αλλο companion και εκανε κανονικα follow[με λιγα λογια με παρατησε απο μονη της].Δεν ειναι ουτε στο dragonreach ,πουθενα.Το θεμα ειναι οιτ εχει ολα τα αντικειμενα απο τους δρακους που εχω σκοτωσει.. Εάν δεν έχει πεθάνει ή αν δέν την έχεις πεί να περιμένει κάπου ή δέν την έδιωξες και έχει απλά κολλήση τότε αν κάνεις Fast travel σε άλλη περιοχή του χάρτι θα είναι μαζί σου και πάλι. Αν επίσεις όπως λές δεν έκανες τίποτε να την έδιωξες και μπορείς να πάρεις άλλο σύντροφο τότε πιθανότατα τα τίναξε τα πέταλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 The Top Five Elder Scrolls V: Skyrim Graphical Tweaks Να πω απλά όσον αφορά το παραπάνω link , προσοχή με το AMbient Occlusion, μη το βάλετε high quality γιατί παραείναι βαρύ. Δοκιμάστε "Quality" ή "Performance" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Εάν δεν έχει πεθάνει ή αν δέν την έχεις πεί να περιμένει κάπου ή δέν την έδιωξες και έχει απλά κολλήση τότε αν κάνεις Fast travel σε άλλη περιοχή του χάρτι θα είναι μαζί σου και πάλι. Αν επίσεις όπως λές δεν έκανες τίποτε να την έδιωξες και μπορείς να πάρεις άλλο σύντροφο τότε πιθανότατα τα τίναξε τα πέταλα. αν τα εχει τιναξει δεν την βρισκω στο hall of death?Θελω τα αντικειμενα μου πισωωωωω.Αυτα που παζευουμε απο τους δρακους τι μπορουμε να τα κανουμε εκτος απο το να τα πουλησουμε[φτιαχνουμε πανοπλιες κτλ?] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 αν τα εχει τιναξει δεν την βρισκω στο hall of death?Θελω τα αντικειμενα μου πισωωωωω.Αυτα που παζευουμε απο τους δρακους τι μπορουμε να τα κανουμε εκτος απο το να τα πουλησουμε[φτιαχνουμε πανοπλιες κτλ?] Μπορεις να φτιαξεις το Dragon Set,το Daedric Set ομως ειναι καλυτερο,θελει ομως τα Daedras Hearts που δεν τα βρισκεις κ ευκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 αν τα εχει τιναξει δεν την βρισκω στο hall of death?Θελω τα αντικειμενα μου πισωωωωω.Αυτα που παζευουμε απο τους δρακους τι μπορουμε να τα κανουμε εκτος απο το να τα πουλησουμε[φτιαχνουμε πανοπλιες κτλ?] Καμιά φορά τα πτώματα μετατρέποντε σε λευκή σκόνη στο πάτωμα με ένα μπλέ στο κέντρο.(Το όνομα του μακαρίτη και πάλι θα το γράφει πάντως) Σχετικά με τα Dragon bones & scales έχεις τη δυνατότητα να τα κάνεις craft 2 διαφορετικές dragon armors μια απο κόκκαλα και η άλλη απο scales. (Προυποθέτη level 100 Blacksmith skill tree να είσαι Master δηλαδή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Εγω βολευομαι με τα Imba daedric items μου Που ειναι και πολυ τζαμι σε στυλακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shinigami Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Ξερουμε τι παιζεται με τα Crashes??απλα με πεταει στα windows και σβηνει το παιχνιδι.σημερα το εφαγα πρωτη φορα και απο τοτε τρωω crash καθε 20 λεπτα περιπου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Ξερουμε τι παιζεται με τα Crashes??απλα με πεταει στα windows και σβηνει το παιχνιδι.σημερα το εφαγα πρωτη φορα και απο τοτε τρωω crash καθε 20 λεπτα περιπου.. Αν το εχεις πειρατικο κ σου συμβαινει αυτο δοκιμασε,αν δεν το εχεις ηδη κανει,να περασεις το update που εχει βγει στον θειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μετα απο σκεψη ,μαλλον την σκοτωσα καταλαθος[ουπςςςς ].Αποτι θυμαμαι χρησιμοποιουσα flames ,οποτε μαλλον εγινε σκονη...... Ειδα οτι υπαρχουν κατι κολπα με το tab αλλα εμενα δεν μου δουλευουν[μαλλον δεν ξερω να το βαζω]. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravage19 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά υπάρχει τρόπος να βάλω κάποιες συντομεύσεις όπως στο oblivion? Εννοώ να μην χρειάζετε να μπω στο inventory για να αλλάξω όπλο για παράδειγμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά υπάρχει τρόπος να βάλω κάποιες συντομεύσεις όπως στο oblivion? Εννοώ να μην χρειάζετε να μπω στο inventory για να αλλάξω όπλο για παράδειγμα! Οτι χρειαζεσαι μπορεις να το βαλεις στα favorites πχ οπλα,spells,potions κτλ και με ενα κουμπι να ανοιγεις την λιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Ειδα οτι υπαρχουν κατι κολπα με το tab αλλα εμενα δεν μου δουλευουν[μαλλον δεν ξερω να το βαζω]. Νομίζω πως εννοείς το console command prompt που βγαίνει με την περισπωμένη. Δεν είναι τίποτα δύσκολο, σε 5 λεπτά έχεις βρει στο internet τις εντολές και το πώς να τις βάλεις. Δεν ξέρω όμως αν θα στην αναστήσει μαζί με τα πράγματα που είχε στο inventory της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Ναι αυτο λεω.Βρηκα τις εντολες αλλα δεν ξερω αν πεπει να τις πατησω ολες μεσα σε μια σειρα ,η μια ξεχωριστα[πχ moveplayer enter meta kai μετα το αλλο].Αν μπορεσεις να με βοηθησεις,αλλιως θα χρειαστει να βρω παλιο save[κατι δυσκολο για εμενα γιατι ειχα φαει 2 δρακους οταν πεθανε και δεν εκνα save].. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα