aekoupoli Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 λογικα καμμια εντολη γιατι πεθαινει λιγο ακυρα σε μερικα,αλλα κ σε μερικα αλλα τρωει πολυ ξυλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Οσο παιζω σκυριμ δεν μπορω να το ελαχιστοποιησω?Αν ναι πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iridium Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Οσο παιζω σκυριμ δεν μπορω να το ελαχιστοποιησω?Αν ναι πως? Alt Tab ή Ctrl Alt Delete -> Έναρξη διαχείρισης εργασιών και σε πάει στο desktop αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Ομοιως οταν παιζεις παιχνιδι της συγκεκριμενης μηχανης δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις τα control του ηχου (και οχι μονο) απο το πληκτρολογιο σου. Εμενα εχει ροδελα για +/- ενταση και χρησιμοποιω αυτην. Σε αυτα τα παιχνιδια ομως θα πρεπει να ορισω ενταση απο πριν και να του κανω launch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 ctrl alt delete δεν κανει τιποτα,θα δοκιμασω το αλλο..Βρηκα ενα πολυ ωραιο τρικ για να 100αρισεις το sneak http://www.youtube.com/watch?v=QXvD-rhKgTI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsekereke Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 παιδια εχω ενα προβλημα,οταν πηγαινω σε ενα συγκεκριμενο σημειο στη χωρα το παιχνιδι κρασαρει και κλινει τελειως ,κατα τ αλλα μου τρεχει πολυ καλα ,ξερετε τι θα μπορουσα να κανω?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Πολύ Lame όμως λέμε το κόλπο για 100 sneak... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Και για restoration/alteration lame ειναι Castareis healing + equilibrium ταυτοχρονα απλα θελει πολυ χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Εχουν βγει και αλλα.ΑΠλα νομιζω οτι το sneak ειναι πανευκολο[ανεβαζεις πολυ γρηγορα και onehanded Μιας και βαρας συνεχεια με dagger] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlomo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ωραίο παιχνίδι και τεράστιο ΑΛΛΑ έχω γεμίσει με broken quest που δεν μπορώ να συνεχίσω λόγο bug, κουβαλάω καμιά 50αριά κιλά από quest item που έχουν ξεμείνει και δεν μπορώ να τα πετάξω και κάθε λίγο και λιγάκι πρέπει να ψάχνω για quest id στο net μπας και καταφέρω να κάνω κανα reset για να συνεχίσω, τι έγινε ρε παιδιά, προσλάβανε νέα ομάδα για το new Vegas και τους τα έχουν κάνει μαντάρα από τότε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Έχω ένα θεματάκι με τις κωλογραμμές που βλέπετε παρακάτω. Εμφανέστατα στα ρούχα του χαρακτήρα και γύρω γύρω στο περιβάλλον. Καμιά ιδέα για το τί μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Το έχω και έγω αυτό το πρόβλημα οι σκιές είναι χάλια στο συγκεκριμένο φωτισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim22479 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 εμενα που μου εχουν καρφωθει 2 βελη πανω και δε λενε να φυγουν με τιποτα! Εχω αλλαξει πανοπλια, εχω κατσει γυμνος! Τιποτα. Εκει μενουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 εμενα που μου εχουν καρφωθει 2 βελη πανω και δε λενε να φυγουν με τιποτα! Εχω αλλαξει πανοπλια, εχω κατσει γυμνος! Τιποτα. Εκει μενουν! Απο ότι άκουσα αυτό φτιάχνετε μόνο αν κάνεις "Load" εκείνη τη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα