Stavrakas13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 ασσασασαααδδαδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Αυτα ειναι ολα τα καλα moids η εχει και αλλα[παντα μιλαω για τον οπτικο τομεα].Ολα αυτα τα βαζω manual? Έχει κι άλλα, αλλά για μένα αυτά αρκούν.Ναι τα βάζεις manual... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Ξερει κανεις που μπορω να βρω κανα robe 100% magicka regen? Θελω το enchantment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Ξερει κανεις που μπορω να βρω κανα robe 100% magicka regen? Θελω το enchantment Οποιοδήποτε "Adept Robe of Something" έχει 100%, Expert 125%, Master 150% αλλά δεν έχει σχέση το πόσο θα είναι. Το enchantment είναι το Fortify Magicka Regen το οποίο λογικά το έχεις ήδη, το θέμα είναι το πόσο μεγάλο είναι το Enchantment Skill σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Α νομιζα οτι το enchantemnt maxare αναλογα με το ποσο ηταν το item που εκανες disenchant ανεξαρτητα απο το enchanting skill αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι μου φαινεται παραλογο... Thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Ξερει κανεις που μπορω να βρω κανα robe 100% magicka regen? Θελω το enchantment Λογικα αυτα ειναι leveled items και θα στα βγαλει μετα 20-25 lvl στους merchants Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μπορω να τον κανω archer μαγο?Φαινεται πολυ ωραιο κομμπο.Επιπλεον νομιζω οτι οι archers και οι μαγοι ειναι οι μοναδικοι που μμπορουν να ριξουν giant? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsekereke Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 παιδια εχω ενα προβλημα,οταν πηγαινω σε ενα συγκεκριμενο σημειο στη χωρα το παιχνιδι κρασαρει και κλινει τελειως ,κατα τ αλλα μου τρεχει πολυ καλα ,ξερετε τι θα μπορουσα να κανω?????? ασχετο:πως χρησιμοποιουμε τα soul gems για να κανουμε enhance se weapons kai armor???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μπορω να τον κανω archer μαγο?Φαινεται πολυ ωραιο κομμπο.Επιπλεον νομιζω οτι οι archers και οι μαγοι ειναι οι μοναδικοι που μμπορουν να ριξουν giant? Γιατι να μην μπορεις? Εγω εχω για weapon τοξο και ειμαι 100 lvl στο destruction Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μπορω να τον κανω archer μαγο?Φαινεται πολυ ωραιο κομμπο.Επιπλεον νομιζω οτι οι archers και οι μαγοι ειναι οι μοναδικοι που μμπορουν να ριξουν giant? Εγώ παίζω stealth με τόξο και dagger και για close combat έχω fireballs και glass sword. Αλλά γενικά έχω δώσει βαρύτητα στο leveling του τόξου και του smithing και μετά όλα τα άλλα. Τώρα άρχισα και ανεβάζω το enchacting και ήδη έχω φτιάξει γάντια +16% bow damage και δαχτυλίδι +16% bow damage Το τόξο μου κάνει 95 damage μέχρι στιγμής και πιστευω να ανεβαίνει και άλλο. Ερώτηση ??? Οι followers μας ,ανεβάζουν level ή δεν ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 αλογο απο που παιρνω?Βαρεθηκα το ποδαρατο να ουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 αλογο απο που παιρνω?Βαρεθηκα το ποδαρατο να ουμε. Σε καθε stable εξω απο τις μεγαλες πολεις νομιζω οπως το Whiterun μπορεις να αγορασεις,1000g το μαλλι Αλογο και μαλιστα τουμπανατο παιρνεις και απο το Dark Brotherhood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 100 τροποι να πεθανετε http://www.youtube.com/watch?v=LmqGHXsF1Lk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μπαγκαρισμένοι ήταν οι πιο πολλοί ή μήπως έδινε καμιά εντολή να ψοφήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arxontis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 μια ερωτηση ρε παιδια το πατσακι που περιμενουν οι περισσοτεροι ειχε ανακοινωθει οτι θα το βγαλουν 25 νοεμβριου εχουμε καμμια ενημερωση ? Βγηκε? θαβγει ? απο που το τσιμπαμε? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα