Junior22 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Αα οκ τα φεγγαρια πως βλεπουμε ποια ειναι για να ξερω τι να βαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Όταν κάνω overclock την 5850 δε μου δίνει ούτε καρέ παραπάνω στα 1920χ1080, αντίθετα οι σκιές από ultra se low = 10+ καρέ παραπάνω. Με τις σκιές έχει χοντρό θέμα το game πάντως, έχει φοβερό flickering, και κάτι ρυθμίσεις σχετικές με τον ήλιο που δοκίμασα δεν έφτιαξαν τίποτα. Ίσως τις βγάλω τελείως... cpu x4 955 @ 3.6 +12gb ram, win 7x64, cats 11.10 + forced 16xAF, 0xAA. ( σε 40αρα sony w5500 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Πραγματι οι σκιες ειναι περα για περα ενοχλητικες και δεν φτιαχνουν απο το original μενου με τιποτα. Μονο με mods θα στρωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Ποιος ο λόγος να είσαι με τους 11.9 ? Να περάσεις τους 11.11 και να βάλεις και τα 11.11 Cap 2. Έχει ακουστεί πότε θα βγάλουν crossfire profile για το skyrim; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scorpion8283 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Σε τι επίπεδο παίζετε γενικά ρε παιδιά? Το μεσαιο είναι σχετικά ευκολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Σε τι επίπεδο παίζετε γενικά ρε παιδιά? Το μεσαιο είναι σχετικά ευκολο? Οχι δεν θα το ελεγα ευκολο, αλλα σιγουρα το ιδανικο για πρωτο τουλαχιστον playthrough. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Σε τι επίπεδο παίζετε γενικά ρε παιδιά? Το μεσαιο είναι σχετικά ευκολο? Εξαρταται πως εχεις φτιαξει τον χαρακτηρα σου βασικα... Απο την δικη μου εμπειρια γενικα ειναι οκ η Adept δυσκολια Με Dual Wield Warrior τελειωσα το main quest+companions+διαφορα αλλα με τρομερη ανεση,να φανταστεις δρακος στο τελος επεσε 5-6 hits ενω ομως ειχα παει το Smithing 90 και ειχα ολοκληρωσει το Daedric Set... Στην αρχη που το επαιξα με μαγο ηταν καπως challenging η ολη ιστορια καθως σε κοβουν 2-3 hits και κατι fireballs κτλ σου πινουν το magicka για πλακα Τωρα ξεκινησα εναν conjurer και πηγα καρφι Dark Brotherhood,χωρις να κανω κανενα αλλο quest ειμαι lvl 14 και εχω 7,500 gold + γεματο inventory με μαγικα οπλα και armor Τα Flame Attronachs εχω μεχρι στιγμησ απο summons και σπερνει,θελω να δοκιμασω το Dragon Priest και ενα που ανεφερε ενας φιλος παραπανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Πραγματι οι σκιες ειναι περα για περα ενοχλητικες και δεν φτιαχνουν απο το original μενου με τιποτα. Μονο με mods θα στρωσει. Λοιπόν, έβγαλα τις εξωτερικές σκιές τελείως, τα καρέ ανέβηκαν αρκετά και έφυγε το κωλο-τρεμόπαιγμα επιτέλους. Είμαι σε πόλη όμως, θα δω πως φάινονται τα δάση. Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο που δεν έχει σκιές έξω, ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν, έβγαλα τις εξωτερικές σκιές τελείως, τα καρέ ανέβηκαν αρκετά και έφυγε το κωλο-τρεμόπαιγμα επιτέλους. Είμαι σε πόλη όμως, θα δω πως φάινονται τα δάση. Μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο που δεν έχει σκιές έξω, ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Από που έκλεισες τελείως τις σκιές είπαμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Από που έκλεισες τελείως τις σκιές είπαμε ; Στο skyrimprefs.ini Τις εσωτερικές τις κράτησα (οπότε αν τις θες μη πάς στο 0 το interior shadows ) γιατί στις εξωτερικές με τον ήλιο είχα θέμα μόνο. fShadowDistance=0.0000 fInteriorShadowDistance=0.0000 fShadowLODStartFade=0.0000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά γνωρίζουμε μήπως αν σήμερα τελικά ήρθε η έκδοση για pc στην Ελλάδα ? Θέλω να το πάρω αυθεντικό σε retail έκδοση και ακόμα περιμένω.. Στις 11/11 είχα πάει από τα μαγαζιά και μου είχαν πει πως από τη σημερινή Δευτέρα θα το έχουνε,αλλά βλέπω σε πολλά sites να λένε πως θα το χουν από 22/11 δηλαδή αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Στο skyrimprefs.ini Ωραίος, όντως έδωσε αρκετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sayan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά γνωρίζουμε μήπως αν σήμερα τελικά ήρθε η έκδοση για pc στην Ελλάδα ? Θέλω να το πάρω αυθεντικό σε retail έκδοση και ακόμα περιμένω.. Στις 11/11 είχα πάει από τα μαγαζιά και μου είχαν πει πως από τη σημερινή Δευτέρα θα το έχουνε,αλλά βλέπω σε πολλά sites να λένε πως θα το χουν από 22/11 δηλαδή αύριο. Αυριο και βλεπουμε, μην περιμενεις σημερα να βρεις. Ασχετο, ξερουμε αν θα ειναι απλο πακετο η θα περιλαμβανει καλουδια μεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Αυριο και βλεπουμε, μην περιμενεις σημερα να βρεις. Ασχετο, ξερουμε αν θα ειναι απλο πακετο η θα περιλαμβανει καλουδια μεσα? ποπο κι άλλη μέρα πρέπει ν αντέξω! να φανταστείς το περιμένω με αγωνία πως και πως από τότε που ανακοινώθηκε! Δεν έχω ακούσει τίποτα για καλούδια. Μάλλον η απλή έκδοση θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Σε τι επίπεδο παίζετε γενικά ρε παιδιά? Το μεσαιο είναι σχετικά ευκολο? Έπαιζα στο Expert από την αρχή με ασπίδα/όπλο πολεμιστή. Αλλά από την στιγμή που πήγα στο 100 blocking, one hand weapons, smithing, enghanting, 97 heavy armour αναγκαστικά ανέβασα την δυσκολία στο Master. Με την spell breaking ασπίδα το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο, που αποφάσισα να βάλω ελαφρή πανοπλία. Αλλά δεν δούλεψε μιας και εμφανίζονται συνέχεια Ancient δράκοι, και σε κάνουν μια χαψιά με την ελαφριά, έστω και αν το skill είναι στο 55 και είμαι level 48. Οπότε τώρα για να ανεβάσω την δυσκολία, κυκλοφορώ με 2h όπλο. Σημείωση δεν έχω πάει ακόμα στους Greybeards αν και έχουν περάσει 80 ώρες παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα