vfragos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Επειδή βλέπω πολλά άτομα να ταλαιπωρούντε με το Skyrim τις τελευταίες μέρες αποφάσισα να σας ποσταρς κάποια χρήσιμα tweaks που έκανα για να πάιξω το παιχνίδι άψογα..... Βημα 1ο: Για τους κατόχους ΑΤΙ/ΑΜD κάρτας γραφικών, κατεβάστε του τελευταίους οδηγούς και profile απο το official site της Αti http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx Bημα 2ο: Κατεβάστε και εγκαταστήστε το πρόγραμμα Riva Tuner http://www.4shared.com/file/c2uC6wEM/RivaTuner_v224_MSI_Master_Over.html. Στην συνέχεια μεσα στο φάκελο που το εγκαταστήσαε υπάρχει ένας υποφάκελος με το όνομα "ΤΟΟLS" μέσα στον υποφάκελο υπάρχει το πρόγραμμα D3DOverrider τρέξτε το... φτιάξτε ενα προφίλ για το skyrimlauncher και ένα για το ΤΕSV.exe tutorial θα βρείτε εδω http://www.youtube.com/watch?v=DdtFs0KeoaA ΒΗΜΑ 3ο: Κατεβάστε αυτό το αρχείο και κάντε το αντιγραφή στον φάκελο εγκατάστασης του Skyrim πχ C:\Program Files (x86)\ Skyrim...... προσωρινή λύση για ενεργοποίηση Crossfire ΤIP : Bρήκα πως πατώντας ctrl++alt+del KAI META escape boostαρε τρελά τα FPS μου (μονο 1 φορά πριν απο καθε gaming session και μονο οταν είμαι ingame OXI ΣΤΑ MENUS) BHMA 4o: Aπενεργοποιείστε το vsync με τον εξής τρόπο προσθέστε αυτο το command sto skyrim.ini που βρίσκεται μεσα σε φακελο στα εγγραφα σας iPresentInterval=0 στο τελος του [Display] όπως εδώ [Display] fShadowLODMaxStartFade=1000.0 fSpecularLODMaxStartFade=2000.0 fLightLODMaxStartFade=3500.0 iShadowMapResolutionPrimary=2048 bAllowScreenshot=1 iPresentInterval=0 <------ Και όσοι θελουν να κανουν τον μοχλό τους να λειτουργεί με το Skyrim άσχετα αν δεν ειναι ΧΒΟΧ CONTROLLER κατεβάστε και αντιγραψτε τα αρχεία στον φάκελο που βρίσκονται και τα skyrimlauncher.exe kai TESV.exe ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ GAMES ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΙΡΉΖΟΥΝ ΧΒΟΧ CONTROLLER επομένως κρατήστε τα αρχεία και για άλλα παιχνίδια που θέλετε να παίξετε με gamepad LINK HERE-----> http://code.google.com/p/x360ce/downloads/detail?name=x360ce.App-2.0.2.156.zip SORRY ΞΈΧΑΣΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ 3 http://www.megaupload.com/?d=ICEDIU66 Δεν έκανα κάποιο άλλο tweak παρά μόνο πέρασα το αρχείο για την ενεργοποίηση του crossfire, αλλά δεν..... κρασάρει ο υπολογιστής, προλαβαίνω να παίξω από 2-3 λεπτά έως 1 δευτερόλεπτο την κάθε φορά και μετά BSOD. Το λειτουργικό μου είναι windows 7 64bit και οι κάρτες γραφικών, 2 HD3870. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roditis82 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δεν έκανα κάποιο άλλο tweak παρά μόνο πέρασα το αρχείο για την ενεργοποίηση του crossfire, αλλά δεν..... κρασάρει ο υπολογιστής, προλαβαίνω να παίξω από 2-3 λεπτά έως 1 δευτερόλεπτο την κάθε φορά και μετά BSOD. Το λειτουργικό μου είναι windows 7 64bit και οι κάρτες γραφικών, 2 HD3870. BSOD ε? χμ.... οι λογοι μπορει να ειναι πολλοί και διαφοροι... αν εχεις κανει overclock τον cpu ή τις ΑTI σου επανεφερέτα στα default επισης απο το ati catalyst control center δοκιμασε να τα φερεις ολα στα default... to custom force AA του catalyst κρασαρει πολλα συστηματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sayan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδες. Εχει βγει διαβασα high resolution texture pack για το skyrim. Το εχει βαλει κανεις? αξιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αφού έχεις 50 σε παίρνει να ανεβάσεις κάτι ρε συ..... E τοτε να ξαναβαλω AF 4x και AA 4x, να παω στα 40 και να ησυχασω... Να εισαι καλα για ολη τη βοηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roditis82 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδες. Εχει βγει διαβασα high resolution texture pack για το skyrim. Το εχει βαλει κανεις? αξιζει? φιλε sayan οντως εχουν βγει πολλα mods συμπεριλαμβανομένου και τοθ high rez tetures mod, αλλα δεν ειναι official απο την Bethesda... με αλλα λογια τα πιο πολλα ειναι φτιαγμενα απο χρηστες...πολλα απο αυτα ριχνουν τα fps....δοκιμασε τα αν θες εχει και μερικα αξιολογα tweak όπως να χρησιμοποιεί το game πανω απο 2GB ram.... τσεκαρε εδω....http://www.skyrimnexus.com/downloads/ θα βρεις mods ανα κατηγορια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αυτο εχω την εντυπωση οτι κανει καλη δουλεια με βαση τις 2 φωτογραφιες πριν και μετα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sayan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 φιλε sayan οντως εχουν βγει πολλα mods συμπεριλαμβανομένου και τοθ high rez tetures mod, αλλα δεν ειναι official απο την Bethesda... με αλλα λογια τα πιο πολλα ειναι φτιαγμενα απο χρηστες...πολλα απο αυτα ριχνουν τα fps....δοκιμασε τα αν θες εχει και μερικα αξιολογα tweak όπως να χρησιμοποιεί το game πανω απο 2GB ram.... τσεκαρε εδω....http://www.skyrimnexus.com/downloads/ θα βρεις mods ανα κατηγορια.... Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνουν reset τα skill points? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sayan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 εχω την εντυπωση οτι κανει καλη δουλεια με βαση τις 2 φωτογραφιες πριν και μετα: Το εβαλα αλλα δεν ξεκιναει το παιχνιδι κρασαρει αμεσως, το δοκιμασες εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Το εβαλα αλλα δεν ξεκιναει το παιχνιδι κρασαρει αμεσως, το δοκιμασες εσυ? Το εβαλα και μου δουλευει. Εγω κατεβασα αυτο που ερχεται ετοιμο αρχειο .exe και το τρεχεις, επιλεγεις το φακελο του skyrim να εγκατασταθει και υστερα κανει την εγκατασταση. Αυτο κατεβασα: AntiAllias and Sharpen effect With installer for novice users Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sayan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Το εβαλα και μου δουλευει. Εγω κατεβασα αυτο που ερχεται ετοιμο αρχειο .exe και το τρεχεις, επιλεγεις το φακελο του skyrim να εγκατασταθει και υστερα κανει την εγκατασταση. Αυτο κατεβασα: AntiAllias and Sharpen effect With installer for novice users Τα καταφερα να το βαλω και εγω, αλλα δεν αξιζει γιατι χανονται φωτισμοι και καποια εφε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Αυτο εχω την εντυπωση οτι κανει καλη δουλεια με βαση τις 2 φωτογραφιες πριν και μετα: Χάλια φαίνεται , το παράκαναν με το Sharpness! Πάντως ρε παιδιά το παιχνίδι έχει από μόνο του FXAA , δεν καταλαβαίνω γιατί να βάλεις το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Χάλια φαίνεται , το παράκαναν με το Sharpness! Πάντως ρε παιδιά το παιχνίδι έχει από μόνο του FXAA , δεν καταλαβαίνω γιατί να βάλεις το άλλο. Χαλια? Ειπες χαλια? Καλα εκανες, γουστα ειναι αυτα... μπορει να εχετε και δικιο. Eδω και 2 φωτο απο μενα, εχω βαλει απο mod μονο το fxaa και το antiallias and sharpen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Χαλια? Ειπες χαλια? Καλα εκανες, γουστα ειναι αυτα... μπορει να εχετε και δικιο. Κοίτα φταίει και το Screenshot λόγω συμπίεσης αλλά προσωπικά το προτιμώ χωρίς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 E τοτε να ξαναβαλω AF 4x και AA 4x, να παω στα 40 και να ησυχασω... Να εισαι καλα για ολη τη βοηθεια. Αν δεν κάνω λάθος μέχρι τα 30 Frames δεν φαίνεται στο ανθρώπινο μάτι οτι κολλάει το game επίσης αν δεν κάνω λάθος οι κονσόλες δουλεύουν μέχρι 30 frames. Κοίτα φταίει και το Screenshot λόγω συμπίεσης αλλά προσωπικά το προτιμώ χωρίς. Είναι μέχρι να το βάλεις στο pc σου να δεις live την διαφορά............. Παίδες που το βρήκατε το high rez tetures mod ??? Δώστε link...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα