Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

DrFreeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ρωτησω κατι σχετικα με το παιχνιδι...

Αρχιζω τα πρωτα quests και αφου σκοτωσω τον δρακο που μου δινει το Shout,ο Jarl με στελνει στους Greybeards

Ειμαι lvl 6 προς 7 ομως και απο οτι βλεπω στον δρομο τα τερατα κοβουν ασχημα

εχω κανει 2-3 side quests και λιγο crafting,ειμαι πισω σε lvl η ετσι κυλαει το παιχνιδι?

Έτσι κυλάει, καλό σκαρφάλωμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanks για το reply Zeniath,απλα εβλεπα καποια playthroughs around the web και νομιζα οτι ημουν 10 lvl πισω...

Με προλαβε ενα sabre cat στο δρομο πριν αρχισω να σκαρφαλωνω χαχαχα

Edit:Μια ακομα ερωτησουλα,εχω ενα παλιο pc και τρεχω το game ικανοποιητικα σε Medium προς High,υπαρχει καποιο mod που μπορει να μου κανει το game να τρεχει ακομα πιο ευκολα η γενικα να βελτιωσει το gameplay?

Αν και δεν εχω προβλημα κανενα ουτε με fps ουτε τιποτα,σε σχεση με το The Witcher 2 τρεχει πυραυλος,εκει επαιζα σε frames...

Με αυτά κ μ'αυτά όμως ξανάνοιξα το game και βρήκα και bug.

Ευτυχώς υπάρχει λύση και εύκολη.

Για όσους στο main quest φτάσουν στον Esbern και δεν έχει ήχο, οι υπότιτλοι περνάνε σε κλάσματα του δευτερολέπτου και δεν τους ανοίγει την πόρτα ακολουθήστε: http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Esbern'>http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Esbern

Γενικά το http://www.uesp.net/ είναι πάρα πολύ καλό database για όλα τα Elder Scrolls οπότε ότι πρόβλημα για όσους δεν το ξέρουν πρώτα search στο UESP και μετά αν δεν βρείτε ρωτάτε εδώ για να μην χάνετε και χρόνο για απάντηση.

27Hours 45Min and counting :mrgreen:

To παιχνίδι τα σπάει έχω κολλήσει απίστευτα παίδες.

Είμαι lvl 17 προς 18, Nord και έχω κολλήσει στο Geirmund's hall όπου πήγα να πάρω το Gauldur amulet (έχω ήδη πάρει το amulet στο Folgunthur και μου μένει στο Saarthal). Δεν μπορώ να σκοτώσω τους 3 Sigdis Gauldurson χωρίς να σκοτωθεί η Ludia (την όποια έχω αναβαθμίσει και τις έχω δώσει όπλα που δεν μπορώ να κουβαλάω και τα θέλω). Any ideas?

Προσπαθώ με magic αλλά είναι πακέτο (μιας και οι τύποι χρησιμοποιούν το Disarm shout και είναι αδύνατο να τους βγάλω με όπλα).

Απο Δράκους έχω σκοτώσει ήδη 4 και μου μένει άλλος 1 για να ξεκλειδώσω όλες τις λέξεις.

Επομενος σταθμός, αφού αναβαθμιστώ λίγο ακόμα, το Karthspire για να συναντήσω την Delphine και τον άλλο για να μπούμε στο Temple. (By the way μόλις πάτε στο Karthspire σας την πέφτει Δράκος, το ξέρω διότι πήγα αρχικά αλλά αποφάσισα να κάνω load και να βγάλω πρώτα τα quests του Gauldur legend.

Καλό κάψιμο παιδιά! :P

Βtw bugs έχω συναντήσει και εγώ κάποιες φορές. Τελευταίο ήταν που δεν μου άνοιγε η πόρτα τραβώντας την αλυσίδα στο Folgunthur ενώ είχα τελειώσει το quest για να φύγω. Το έκανα restart το game και μετά ανοιξε η πόρτα κανονικά. :)

Κάνω ένα διάλειμμα από της 12 το μεσημέρι . Μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με το game . Το πέρασα και στης κοπελιάς το pc και έχει να μιλήσει κάνα 5ωρο :mrgreen: :mrgreen:

By the way μόλις πάτε στο Karthspire σας την πέφτει Δράκος, το ξέρω διότι πήγα αρχικά αλλά αποφάσισα να κάνω load και να βγάλω πρώτα τα quests του Gauldur legend.

Εκεί την πάτησα και εγώ πήγα 8 lvl και νόμιζα κιόλας ότι τον έχω , ψόφησα 7-8 φορές και την έκανα με ελαφρά :devil:

Κάνω ένα διάλειμμα από της 12 το μεσημέρι . Μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με το game . Το πέρασα και στης κοπελιάς το pc και έχει να μιλήσει κάνα 5ωρο :mrgreen: :mrgreen:

Εκεί την πάτησα και εγώ πήγα 8 lvl και νόμιζα κιόλας ότι τον έχω , ψόφησα 7-8 φορές και την έκανα με ελαφρά :devil:

χαχαχα πάντως οι Δράκοι είναι σχετικά εύκολοι, ειδικά αν δεν είσαι μόνος. Τους απασχολεί η λυδία και με το Τόξο απο μακρυά πάπαλα.

Το πακέτο είναι τα Ice Trolls σαν αυτό που συναντάς όταν ανεβαίνεις στο βουνό για να πας στους monks για να σου μάθουν την τέχνη του shout. (Δεν θυμάμαι τώρα πώς λέγεται ο Ναός). Aκόμα και σε αυτό το lvl όποτε τα συνατώ τα αποφεύγω, ενώ τα κλασσικά Trolls βγαίνουν πλέον εύκολα. :)

Ρε παιδιά εκτός από το να αγοράσεις σπίτι και σεντούκι για να βάλεις την πραμάτεια σου, υπάρχει άλλος τρόπος τύπου warehouse να τα βάλεις ? Επίσης ξέρει κανείς που πουλάς όλες αυτές τις πολύτιμες πέτρες ?

Ρε παιδιά εκτός από το να αγοράσεις σπίτι και σεντούκι για να βάλεις την πραμάτεια σου, υπάρχει άλλος τρόπος τύπου warehouse να τα βάλεις ? Επίσης ξέρει κανείς που πουλάς όλες αυτές τις πολύτιμες πέτρες ?

Πολύ καλη ερώτηση με απασχολεί και εμένα. Ήδη (αν και μπορώ να σηκώσω 340 κιλά, 170 stamina αν δεν κάνω λάθος) έχω ξεφορτωθεί όλο το food και τα άχρηστα βιβλία (τα spells απαξ και τα διαβάσεις φεύγουν) για να αλαφρύνω. Επίσης έχω δώσει κάργα πράμα και στην Λυδία, έχω φουλάρει potions αλλά απο δω και πέρα ούτε φυτά δεν μπορώ να πάρω για alchemy....

Δώστε τα φώτα σας. :mrgreen:

Εγω εγινα companion και μου εδωσαν δωματιο να ξεκουραζομαι :-D

Ολα τα αχρηστα αντικειμενα ειτε τα πουλαω , ειτε τα βαζω στο σερταρι του δωματιου που μου εδωσαν :P :lol:

ααα... το werewolf form τα σπαει :ph34r: B)

To παιχνίδι τα σπάει έχω κολλήσει απίστευτα παίδες.

Είμαι lvl 17 προς 18, Nord και έχω κολλήσει στο Geirmund's hall όπου πήγα να πάρω το Gauldur amulet (έχω ήδη πάρει το amulet στο Folgunthur και μου μένει στο Saarthal). Δεν μπορώ να σκοτώσω τους 3 Sigdis Gauldurson χωρίς να σκοτωθεί η Ludia (την όποια έχω αναβαθμίσει και τις έχω δώσει όπλα που δεν μπορώ να κουβαλάω και τα θέλω). Any ideas?

Προσπαθώ με magic αλλά είναι πακέτο (μιας και οι τύποι χρησιμοποιούν το Disarm shout και είναι αδύνατο να τους βγάλω με όπλα).

Απο Δράκους έχω σκοτώσει ήδη 4 και μου μένει άλλος 1 για να ξεκλειδώσω όλες τις λέξεις.

Επομενος σταθμός, αφού αναβαθμιστώ λίγο ακόμα, το Karthspire για να συναντήσω την Delphine και τον άλλο για να μπούμε στο Temple. (By the way μόλις πάτε στο Karthspire σας την πέφτει Δράκος, το ξέρω διότι πήγα αρχικά αλλά αποφάσισα να κάνω load και να βγάλω πρώτα τα quests του Gauldur legend.

Καλό κάψιμο παιδιά! :P

Βtw bugs έχω συναντήσει και εγώ κάποιες φορές. Τελευταίο ήταν που δεν μου άνοιγε η πόρτα τραβώντας την αλυσίδα στο Folgunthur ενώ είχα τελειώσει το quest για να φύγω. Το έκανα restart το game και μετά ανοιξε η πόρτα κανονικά. :)

Ήτανε παλούκι είναι η αλήθεια. Spoiler Tactic I used.

Εγώ χρησιμοποίησα Scroll of Call to Arms για να buffάρω την Λυδία και combination από Fire Bolt για τα μικρούλια, double Fire Bolt με Staggering Effect (περκ από Destruction) και Push Shout (το πρώτο πρώτο Shout) για να τον κάνω staggered και spell healing Hands πάνω στην Λυδία για να την σηκώνω κάθε φορά που πέφτει στα γόνατα για να μην πεθάνει.

Το κόλπο για το δεύτερο boss είναι να αφήσεις την Λυδια να κοπανάει και εσύ με απλά spellakia να βγαζεις εκτός τα fake vissage του boss που κάνουν συνεχώς shout, να τραβήξεις ένα shout και να βγάλεις για λίγο εκτός το πραγματικό ώστε να το κοπανάει η Λυδία χωρίς να τρώει ξύλο.

Το τρίτο boss πανεύκολο απλά κοπάνα το.

Πάντως την Λυδία μου εγώ την έχω full σε Enchanted Dwarven Plate και είναι κινούμενο κίτρινο τανκ. :mrgreen:

Λοιπόν όπου και να τα βάλεις θα τα βρείς πάλι. Δεν χάνονται !!!

Εγώ πριν πάρω το σπίτι στο Whiterun τα έβαζα σε ένα βαρέλι στην κεντρική αγορά.Δεν χάνονται μην φοβάστε.Εδώ είχα πετάξει ένα helmet στο Skyforge και όποτε πάω είναι εκεί στο ίδιο σημείο που το είχα πετάξει.

Λοιπόν όπου και να τα βάλεις θα τα βρείς πάλι. Δεν χάνονται !!!

Εγώ πριν πάρω το σπίτι στο Whiterun τα έβαζα σε ένα βαρέλι στην κεντρική αγορά.Δεν χάνονται μην φοβάστε.Εδώ είχα πετάξει ένα helmet στο Skyforge και όποτε πάω είναι εκεί στο ίδιο σημείο που το είχα πετάξει.

Τελικά και εγώ έτσι έκανα τα πέταξα σε ένα σπίτι στο riverwood και δε τα πειράζει κανείς :rolleyes:

Τελικά και εγώ έτσι έκανα τα πέταξα σε ένα σπίτι στο riverwood και δε τα πειράζει κανείς :rolleyes:

:rolleyes: Ελπίζω να μην είναι κάποιο bug του παιχνιδιού.

Επίσης να ξέρετε οτι περιοχές ,κάστρα,dungeons που έχετε σκοτώσει τους πάντες μετά από 5-6 μέρες ξαναγεμίζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...