Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με έναν quad core E 9300, 4 gb ram και μία 8800 gt μου έβγαλε low settings. Πείραξα λίγο AA x 4 και τρέχει νεράκι, αλλά σα να μου φαίνεται ότι κολλάει το ποντίκι, σα να έφαγε δυσκαμψία. Παίζει να οφείλεται στο AA αυτό?

Επίσης δεν έχω ξαναπαίξει παιχνίδι της σειράς και έχω κάποιες σύντομες απορίες:

Πήρα γατί το οποίο είναι rogue απ' ότι κατάλαβα, αλλά το melee σύστημά του είναι λίγο τραγικό, δεν μπορώ να πετύχω ελέφαντα στο μισό μέτρο και έλεγα μήπως πάρω κάτι σε hunter (αν υπάρχει) ή mage τώρα που είναι αρχή ακόμα.

Τι μου προτείνετε?

Είναι το input lag που βγάζει το vsync που έχει ενεργοποιημένο εξαρχής το παιχνίδι.Σε προηγούμενες σελίδες έχουν δοθεί τα λινκ που δείχνουν πως να το απενεργοποιήσεις.Αλλιώς googlαρέ το, εύκολο είναι.

Ανεξάρτητα πάντως από το αν μου αρέσει, αν το θεωρώ το φοβερό παιχνίδι ή όχι αυτό που με ξενέρωσε πιο πολύ είναι το ίδιο με το rage.Δηλαδή σε πέντε ώρες από τη στιγμή που βγήκε το παιχνίδι, απλοί χρήστες βρήκαν τρόπο με πολύ μικρές αλλαγές, που μπορεί να τις κάνει ο οποιοσδήποτε, να το βελτιώσουν σε μερικά σημεία κάτι που δεν έκανε η εταιρεία.Και διερωτώμαι λοιπόν: τόοοοοοοσο δύσκολο ήταν να μπει μια επιλογή να βγάζεις το vsync πχ;Τόσο δύσκολο πια;Εντάξει, δεν το υπολογίζεις και πολύ το pc gaming, αλλά ε ρε φίλος, έστω για τα μάτια του κόσμου.Δυο λεπτά δουλειά είναι...

Δημοσ.

Σε ποιο φακελο μπαινει;

Μπορεις να το κατεβασεις με ετοιμο installer

Αν το εχεις απο steam τοτε το εχει preset

Αν το εχεις πειρατικο τοτε πας στο install dir και βρισκεις τον φακελο skyrim

Δημοσ.

Με έναν quad core E 9300, 4 gb ram και μία 8800 gt μου έβγαλε low settings. Πείραξα λίγο AA x 4 και τρέχει νεράκι, αλλά σα να μου φαίνεται ότι κολλάει το ποντίκι, σα να έφαγε δυσκαμψία. Παίζει να οφείλεται στο AA αυτό?

Επίσης δεν έχω ξαναπαίξει παιχνίδι της σειράς και έχω κάποιες σύντομες απορίες:

Πήρα γατί το οποίο είναι rogue απ' ότι κατάλαβα, αλλά το melee σύστημά του είναι λίγο τραγικό, δεν μπορώ να πετύχω ελέφαντα στο μισό μέτρο και έλεγα μήπως πάρω κάτι σε hunter (αν υπάρχει) ή mage τώρα που είναι αρχή ακόμα.

Τι μου προτείνετε?

Με το ιδιο συστημα αλλα με q6600 παιζω σε full HD,ολα high εκτος απο shadows medium,ανευ ΑΑ και FXAA,4xAF.Μαλιστα βλεπω οτι με παιρνει για ακομη καλυτερες ρυθμισεις.Απορω πως ειναι δυνατον μερικοι να λενε οτι ειναι βαρυ.

Δημοσ.

Με το ιδιο συστημα αλλα με q6600 παιζω σε full HD,ολα high εκτος απο shadows medium,ανευ ΑΑ και FXAA,4xAF.Μαλιστα βλεπω οτι με παιρνει για ακομη καλυτερες ρυθμισεις.Απορω πως ειναι δυνατον μερικοι να λενε οτι ειναι βαρυ.

Τα παιδιά που υποστηρίζουν ότι είναι βαρύ, πιθανώς να βασίζονται στα frames. Εμένα στο μάτι όμορφα μου φαίνονται τα γραφικά και το FRAPS το έχω απεγκαταστήσει από καιρό, γιατί δεν θέλω να παίζω σύμφωνα με τα frames, αλλά σύμφωνα με αυτό που βλέπω.

Εντάξει, Witcher 2 δεν είναι σε αυτόν τον τομέα, αλλά με χαλάει πολύ περισσότερο το interface του και to melee σύστημα, παρά τα γραφικά του.

Δημοσ.

http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=21'>http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=21 το δοκιμασε κανεις;

Το έχω βάλει και κάνει διαφορά,όπως επίσης έβαλα και τα Armor Improvement , Clothes Improvement,Detailed Faces, Enhanced Night ,HQ_Texture_Pack_Whiterun (κάνει μεγάλη διαφορά) και το New_Moons_Over_Skyrim.

Τώρα θα βάλω να δω και το EGC - Enhanced Graphics Center

TESV EGC - Enhanced Graphics Center v1.4:

So you have a DECENT rig and you want to get the best from Skyrim, huh?

-CHECK THE SCREENSHOTS!

Better if you download them and watch them from your rig, the Nexus image slider makes more difficult to enjoy the differences.

What we are going to do (plus FPS HIT for every step):

1 - Set the "Ultra" Default graphic settings.

2 - Add the Sharpening Effect mod. (FPS HIT ~2-4)

3 - Force Aniso Filter x16, yes, even if the game already uses it! -For NVIDIA only. (FPS HIT ~1-2)

4 - Force SSAO -For NVIDIA only. (FPS HIT ~7-11)

5 - Add some visual mods I suggest. (FPS HIT 0 for now)

6 - Tweak the INI for visual quality. (FPS HIT ~2-3)

7 - Add some other non visual INI tweaks.

Overall FPS HIT: 10-20, depending on your system.

My Rig:

CPU: Intel i7 Core 860, 2.80 ghz

RAM: 4gb ddr3, 1600 mhz

Video: GTX 560 TI, oc'd 900mhz, 1gb ddr3

*I'm using the last nVIDIA beta drivers 285.79

TWEAKS GUIDE:

NOTE: NVIDIA users, download the last drivers here: http://www.nvidia.it/Download/Find.aspx?lang=us

1) LAUNCHER OPTIONS:

-Change your game graphics settings from the game Launcher:

Set "Ultra" settings and max out Antialiasing and Anisotropic Filter.

-Go in Advanced:

Max out everything BUT leave UNCHECKED "FXAA" and "Object Detail Fade".

*FSAA reduces overall AF effect and details, Object Fade makes the details fade from a certain view distance.

-Ok and exit.

2) SHARPEN FILETER and AA:

-Download this great Sharpen Filter mod: http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=21

-Use the Dx9 version (since Skyrim doesn't use Dx10 for now), put the files in the main Skyrim folder.

*Press PAUSE ingame to toggle this effect (so you can see in real time the difference!).

Many thanks to "Klotim" for this!

3) & 4) AF and SSAO: -ONLY FOR NVIDIA USERS-

-Download nVidia Inspector from Google.

-Follow the steps explained in the "Enabling AF and SSAO" jpeg image.

IMPORTANT: Forcing Anisotropic Filter 16x from your video card settings IMPROVES WATER FILTERING, even if the game already uses AF 16x!

post-82095-0-07201400-1321220025_thumb.jpg

post-82095-0-08004500-1321220048_thumb.jpg

post-82095-0-37159600-1321220066_thumb.jpg

post-82095-0-72284100-1321220087_thumb.jpg

post-82095-0-49394700-1321220106_thumb.jpg

post-82095-0-23362600-1321220128_thumb.jpg

post-82095-0-64739000-1321220152_thumb.jpg

post-82095-0-23362600-1321220128_thumb.jpg

Δημοσ.

Κάηκα λιγάκι το ΣΚ. :mrgreen: Τα γραφικά του με χάλασαν λιγάκι και μένα (μετά το witcher 2), όπως και τα μενού. Με logitech ποντίκι δε μπορείς να παίξεις καθόλου, το αριστερό του mouse δεν επιλέγει τίποτα. Με ένα Razer δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Φυσικά, με gamepad δεν παίζεται καθόλου, είμαι και archer και μου είναι αδιανόητο να κυνηγάω τον στόχο με το αναλογικό. Θυμίστε μου λίγο, τα όπλα με μαγεία πως γεμίζουν, αν γεμίζουν;

Δημοσ.

Κάηκα λιγάκι το ΣΚ. :mrgreen: Τα γραφικά του με χάλασαν λιγάκι και μένα (μετά το witcher 2), όπως και τα μενού. Με logitech ποντίκι δε μπορείς να παίξεις καθόλου, το αριστερό του mouse δεν επιλέγει τίποτα. Με ένα Razer δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Φυσικά, με gamepad δεν παίζεται καθόλου, είμαι και archer και μου είναι αδιανόητο να κυνηγάω τον στόχο με το αναλογικό. Θυμίστε μου λίγο, τα όπλα με μαγεία πως γεμίζουν, αν γεμίζουν;

Γιουζάρεις ( :mrgreen: ) ένα γεμάτο Soul Gem. Όσο πιο μεγάλο το soul gem τόσο πιο πολλά charges παίρνεις πίσω.

Δημοσ.

Παίδες ερώτηση...

Όταν θέλω να κάνω enchant ένα όπλο μου ζητάει ποιο όπλο θέλω να κάνω enchant ένα soul gem και το enchantment που ζητάει τι είναι ??? Πως το βρίσκω ???

Δημοσ.

Παίδες ερώτηση...

Όταν θέλω να κάνω enchant ένα όπλο μου ζητάει ποιο όπλο θέλω να κάνω enchant ένα soul gem και το enchantment που ζητάει τι είναι ??? Πως το βρίσκω ???

Κάνεις disenchant items για να μάθεις το ability, πχ: από ένα όπλο of Dismay (αν δεν κάνω λάθος μόλις έκλεισα το game και βαριέμαι να ψάχνω) αν το κάνεις Disenchant μαθαίνεις το ability "Fear" που μπορείς πλέον να το βάζεις σε όπλα. Δε μπορείς να ξανακάνεις disenchant ένα αντικείμενο του οποίου το ability το ξέρεις ήδη.

Όσο πιο ψηλά το Enchanting σου και τα Soul Gems που χρησιμοποιείς τόσο πιο δυνατό το ability που βάζεις.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι σχετικα με το παιχνιδι...

Αρχιζω τα πρωτα quests και αφου σκοτωσω τον δρακο που μου δινει το Shout,ο Jarl με στελνει στους Greybeards

Ειμαι lvl 6 προς 7 ομως και απο οτι βλεπω στον δρομο τα τερατα κοβουν ασχημα

εχω κανει 2-3 side quests και λιγο crafting,ειμαι πισω σε lvl η ετσι κυλαει το παιχνιδι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...