Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

DrFreeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άστους να λένε ρε, ΜΟΝΟ 276,000 ήταν πριν ταυτόχρονα Online στο Steam :lol:

Το παιχνίδι ΤΑ ΣΠΑΕΙ λέμε, ξεκολλάτε και απολαύστε το!!

Αρα τα χρηματα τους τα βγαζουν μια χαρα και με μετριοτητες ετσι?

Εγω δεν το κραζω το παιχνιδι και ουτε το εχω δει τοσο πολυ, αλλα θα μπορουσε να ειναι μακραν καλυτερο σε πολλους τομεις, οπως λενε αλλωστε και λατρεις της σειρας.

Και οχι, δεν φαινονται μετρια τα γραφικα επειδη δεν μπορει να υπαρξει μεγαλη αλλαγη οπως υπηρξε το 2004 - 2005 - 2006....το witcher 2 πχ. τα σπασε σε αυτον τον τομεα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έλεος , όχι και μετριότητα το παιχνίδι!

Ναι θα μπορούσε σε κάποιους τομείς να έχει εξελιχθεί περισσότερο σε σχέση με το προηγούμενο ( και καλά κάνουν και κράζουν γι αυτό το λόγο), ακόμη και έτσι όμως είναι εκ των κορυφαίων (αν όχι το κορυφαίο) στο είδος του.

Ναι, δικο μου λαθος. Δεν ηθελα να εννοηθει συνολικη μετριοτητα, αλλα μετριοτητα της εξελιξης των γραφικων του σε σχεση με αυτο που θα μπορουσαν να ειχαν φτιαξει...

Ναι, δικο μου λαθος. Δεν ηθελα να εννοηθει συνολικη μετριοτητα, αλλα μετριοτητα της εξελιξης των γραφικων του σε σχεση με αυτο που θα μπορουσαν να ειχαν φτιαξει...

Ναι δυστυχώς σ'αυτόν τον τομέα πήραν απλά τη μηχανή του Oblivion και της έκαναν ένα update, τα δε physics του παιχνιδιού μάλλον copy/paste τα κάναν :shock:

Φίλε μου, κατανοώ τα νεύρα σου επειδή δεν έφτασε ακόμα η προπαραγγελεία σου, αλλά το να βάζεις ταμπελίτσες στο κόσμο εδώ πέρα δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση.

Δεν ζούμε στη δεκαετία του 80. Τώρα έχουμε τη πολυτέλεια να ξέρουμε τα πάντα για το προϊόν που μας ενδιαφέρει πολύ πρίν κυκλοφορήσει.

Επίσης, δεν ζούμε όλοι Ελλάδα ξέρεις, το παιχνίδι κυκλοφορεί με digital distribution από Steam, ενώ ναί υπάρχει και κόσμος εδώ πέρα που το παίζει πειρατικό.

Επίσης, υπάρχουν και αυτοί οι οποίοι ακόμα δεν το αγόρασαν, αλλα φροντίζουν να ενημερώνονται συνεχώς για ένα franchise που το αγάπησαν εξ αρχής.

Τέλος, θα πρέπει να κατανοήσουν μερικοί, ότι δέν είναι δυνατόν επειδή ορισμένοι ανάβουν λαμπάδες για κάποιο παιχνίδι, αυτό το καθιστά υπεράνω κριτικής από τους υπόλοιπους.

Ενώ παράλληλα, το ότι το παιχνίδι είναι κορυφαίο, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ την αντιμετώπιση της εταιρίας απέναντι στους PC gamers, που θα μπορούσε να είναι απείρως καλύτερη.

Πάνε μιά ματιά από τα επίσημα forums της Bethesda να δείς τί πίκρα βγαίνει από το κόσμο.

Το να ασκώ κριτική σε μία πολυαγαπημένη μου εταιρία και σε ένα πολυαγαπημένο franchise, γίνεται ακριβώς γιατί θέλω και περιμένω περισσότερα.

Δικαίωμα του καθενός να εκστασιάζεται με το παιχνίδι, όπως επίσης δικαίωμα και οποιουδήποτε άλλου να κριτικάρει.

Μ'αρέσει που διάβασες αυτά που έγραψα και απάντησες στο ερώτημά μου. Εγώ αποχωρώ από το topic (γίνομαι drama queen, συγγνώμη) επειδή ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολείται με το γεγονός πως τέτοιο blockbuster δεν έφτασε στο ελλαδιστάν σας.

Οι πρώτες αντιδράσεις για το skyrim είναι ίδιες με το oblivion, αλλά που να τα θυμάστε αυτά...

δεν εχω παιξει το παιχνιδι ακομα μιας και το περιμενω την Δευτερα.

Οταν λετε οτι το interface του ειναι κονσολιστικο, τι εννοειτε; Γιατι να θες gamepad για να χειριστεις το μενου;

Δεν θες gamepad για να το χειριστείς,απλά είναι φτιαγμένο για τέτοιο,δεν μπορείς π.χ. να πατήσεις F1 και να έχεις έναν συνδυασμό όπλων F2 και να έχεις άλλον,πρέπει για το κάθε τι να μπεις στο μενού και στο υπόμενού και να κάνεις κάθε επιλογή ξεχωριστά ,κάτι που για μένα γίνεται πολύ κουραστικό.(ή καταντάς να είσαι πάντα με το ίδιο εξοπλισμό απλά επειδή βαριέσαι να τον αλλάξεις)

Πάντως το μόνο κακό που με πειράζει εμένα πέρα από το μενού είναι ότι οι κώλο χαρακτήρες κάθονται στην μέση των πορτών και δεν μπορείς να περάσεις wtf; Εν έτη 2011 δεν μπορούν να τους προγραμματίσουν να κάνουν ένα βήμα πίσω.

Ψιλοβαρύ το παιχνίδι ή μου φαίνεται;

Με μια 5770 hawk μου έβαλε high αυτόματα, αλλά παίζω γονατισμένος σε αυτά τα settings.

Βέβαια το δοκιμάσα από την έκδοση του θείου.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

Ψιλοβαρύ το παιχνίδι ή μου φαίνεται;

Με μια 5770 hawk μου έβαλε high αυτόματα, αλλά παίζω γονατισμένος σε αυτά τα settings.

δεν νομιζω να εχεις προβλημα

Vortexxx σέρνεται στο αυτόματο, εκτός κι αν φταίει που είναι η έκδοση του θείου.

Με την ίδια κάρτα και με έναν πανάρχαιο core 2 duo (!) τα έχω λίγο πιο πάνω από το high και παίζει άψογα.

Μήπως έχεις κανένα θέμα με drivers?

Ισχυει.Σε εμενα λειτουργησε το fix αυτο.

Υ.Γ Απο εδω και στο εξης οταν λεμε μετριοτητα θα αναφερομαστε στα γραφικα του παιχνιδιου και οχι στο συνολο :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...