stratigos24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά όλοι εσείς δώσατε 60€ και το πήρατε από το steam ή μένετε στο εξωτερικό; Γιατί εγώ έχω μείνει με το πουλί στο χέρι... Eιναι λιγο ακριβο ακομα, ακομα και σε sites με cd keys: http://www.dlcompare.com/games/tesvskyrim-219. (Το πιο φθηνο, το cdkeyhouse ειναι στα Ρωσσικα, προσεξε.) Περιμενε λιγο καιρο. Edit: Πολυ καλη τιμη στο worldgames. Eχω παρει 2 παιχνιδια απο αυτο το μαγαζι και εμεινα ικανοποιημενος. Βεβαια πηγα και τα πηρα απο εκει, δεν ξερω με τις αποστολες τι γινεται. http://www.worldgames.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2669&vmcchk=1&m=2&k=skroutz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ee3509 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή όταν λέτε για melee τι εννοείτε καλο?!? Point and click? Τουλάχιστον κάνα παράδειγμα από game με καλο melee θα πείτε η έτσι απλά να είχαμε να λέγαμε? demon souls dark souls υπερτατο melee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Για το θεμα του ηχου στην ενταση εχει παρατηρησει κατι κανεις? Μονο σε εμενα παιζει χαμηλα σε σχεση με οτιδηποτε αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Eιναι λιγο ακριβο ακομα Στο skroutz παντως απο 31ευρώ το βρίσκεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Στο skroutz παντως απο 31ευρώ το βρίσκεις. Το ειδα και εγω και εχω κανει edit στο πιο πανω μου μηνυμα.. Το worldgames θα το εχει οπως λεει απο 14.10.2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Λοιποοοον,εχω το συστημα της υπογραφης μου και δοκιμασα αρχικα να το παιξω σε ultra τα παντα με 16x AF & 2xAA Αλλα τα fps δεν ηταν οτι καλυτερο,οποτε τωρα ειμαι με 0xAA και 4xAF ενω παραλληλα εχω τα shadow medium Σε εξω περιοχες γενικα εχω 40-50 fps αλλα σε μια πολη που πηγα(whiterun νομιζω) πεφτουν στα 30 μολις μπω και ειναι μεταξυ 25-30 μολις παω στο ψηλοτερο σημειο της και την βλεπω ολοκληρη. Μου φαινεται ψιλο-crap performance για την 5870 αλλα δεν ξερω,τι λετε εσεις? Ο CPU σου σε κόβει πολύ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Λες να τον κοβει ο επεξεργαστης? Τετραπυρινος και με oc στα 3,2? Γιατι? Απλα ρωταω για να καταλαβω.. Διαβαζω και εδω: http://www.gamespot.com/forums/topic/28874194/is-q6600-processor-too-out-of-date-for-skyrim Καπου διαβασα και αυτο: Το παιχνιδάκι είναι χαλαρά πιο cpu limited από ότι είναι gpu limited. Τυπικό γνώρισμα των RPGs ούτως ή άλλως. Το multithreading είναι πολύ χαλαρό και μετά βίας φτάνει το 200% εκ συνόλου 400% ενός quad core Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά με δουλεύετε, εδώ διαβάζω σχόλια από άτομα που προφανώς παίζουν ενώ κανένα ελληνικό μαγαζί δεν το έχει (στο skroutz κοίταξα κι εγώ). Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι έχει συμβεί; Μόνο στην Ελλάδα φαίνεται να υπάρχει θέμα! Περίμενα 5 χρόνια και η προπαραγγελία μου δεν έφτασε ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά με δουλεύετε, εδώ διαβάζω σχόλια από άτομα που προφανώς παίζουν ενώ κανένα ελληνικό μαγαζί δεν το έχει Φιλε αν εχεις τα νευρα σου δεν σου φταιει κανεις...τι δεν μπορεις να καταλαβεις? Οτι και πολυς κοσμος το παιζει πειρατικο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Το o/c ειναι πλεον στα 3ghz αλλα δεν νομιζω οτι τα 200mhz κανουν τοσο μεγαλη διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 δεν υπαρχει κανενας που να ξερει γιατι κρασαρει συνεχως στο βαγονι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Το o/c ειναι πλεον στα 3ghz αλλα δεν νομιζω οτι τα 200mhz κανουν τοσο μεγαλη διαφορα. Διαβασε και τι εγραψα πιο πανω. Δεν ξερω προσωπικα αν φταιει ο επεξεργαστης σου, ας απαντησει καλυτερα καποιος που ξερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Διαβασε και τι εγραψα πιο πανω. Δεν ξερω προσωπικα αν φταιει ο επεξεργαστης σου, ας απαντησει καλυτερα καποιος που ξερει. Το τσεκαρα και συμφωνα μ αυτα που λενε ειναι οκ ο cpu... Τελος παντων,θα ψαξω κανενα bench και θα συγκρινω.Θενξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δε μου φταίει κανείς που έχω τα νεύρα μου; Που βλέπω τον κάθε κατεστραμμένο να μην έχει ιδέα από elder scrolls και μόνη του εμπειρία να είναι 10' με το oblivion; Να διαβάζω για τα γραφικά ενός παιχνιδιού που το τελευταίο που μας νοιάζει είναι η τεχνολογία; Που διαβάζω για το combat system ενός franchise? Διαβάζω σχόλια από haters οι οποίοι δεν έχουν δώσει € στην bethesda αλλά έχουν απαιτήσεις από τα παιχνίδια της; Του κινήματος "μαζί τα φάγαμε" είμαστε εδώ μέσα, έτσι; Μόνο εγώ αναρωτιέμαι τι έγινε και το 5ο μέρος του μεγαλύτερου (σε διάρκεια) franchise δεν έχει έρθει στη χώρα μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Chill ondine On another note: Βρηκα αυτο οποτε και εχω τις απαντησεις μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα