alex_000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 περιέργο που το θάβετε και έχει 95.5 % στα reviews στο gamerankings.com που είναι εξωφρενικά υψηλή βαθμολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Aν δείς στο metacritic τις εντυπώσεις του κόσμου, θα παρατηρήσεις ότι ένα 20% περίπου το θάβει το παιχνίδι. http://www.metacritic.com/game/pc/the-elder-scrolls-v-skyrim Απλώς το θέμα είναι πόσο πολύ αφήvει ο καθένας μας να τον επηρεάσουν τα αρνητικά του παιχνιδιού. Εγώ δεν μπορώ να μήν παραπονεθώ στην Bethesda για την αντιμετώπισή της απέναντι στους PC gamers, όπου μας έδωσε ένα console port. Καταπληκτικό παιχνίδι, θα το τιμήσω δεόντως (όπως όλα της Bethesda(εκτός του Oblivion)), αλλά console port πάρα ταύτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Καλά τι να λέμε τώρα το παιχνίδι σε ταξιδεύει !!!! Είναι απίστευτο παρόλο το άσχημο Meele Combat. Απλά έχω ένα πρόβλημα το οποίο δεν ξέρω αν το έχει κανείς σας... Εκεί που παίζω περίπου 1,5 - 2 ώρες αρχίζει και μου κολλάει (πέφτουν τα frames από 35-40 στα 10-18) και μετά από λίγο με πετάει έξω από το game.Το έχει πάθει κανείς σας ? Ορίστε και μερικές photos... Αυτό που σου συμβαίνει είναι φυσιολογικό και οφείλεται στην μηχανή γραφικών. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζε και το Oblivion και το Fallout 3,και τώρα και το Skyrim,και για αυτό φταίει η βάση της gamebryo engine. Το πρόβλημα της gamebryo είναι πως έχει memory leaks τα οποία δεν φτιάχτηκαν ποτέ. Δηλαδή όταν φορτώνεται κάτι στη RAM σου μένει συνέχεια εκεί όσο τρέχεις το παιχνίδι και δεν σβήνεται για να γραφτούν νέα δεδομένα όπως θα έπρεπε κανονικά,με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να σου φουλάρει η RAM και να κρασάρει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις για αυτό είναι να αναβαθμίσεις τη RAM σου προκειμένου να προλάβεις να παίξεις περισσότερο πριν κρασάρει. Στα Oblivion και Fallout 3 αυτό μου είχε σπάσει απίστευτα τα νεύρα γιατί έχανα πρόοδο του παιχνιδιού απότομα μιας και δεν ήξερα ποτέ πότε θα κρασάρει. Μερικές φορές έχασα και ολόκληρα dungeons,μιάμιση ώρα παιχνιδιού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 παλι καλα δηλαδι που εχουμε και autosave! Μη σου πω οτι απο τα 15 θα το παω στα 5 λεπτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 περιέργο που το θάβετε και έχει 95.5 % στα reviews στο gamerankings.com που είναι εξωφρενικά υψηλή βαθμολογία. Μόνο οι τυφλοί το θάβουν. Είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Ακόμα και άτομα που ήταν μα-μου πριν βγει, έχουν ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ. Όσο για τα γραφικά του, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ, δεν έχουν σχέση με της κονσόλας, άσχετα αν είναι port. F5 παίδες, QUICKSAVE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μόνο οι τυφλοί το θάβουν. Είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Ακόμα και άτομα που ήταν μα-μου πριν βγει, έχουν ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ. Όσο για τα γραφικά του, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ, δεν έχουν σχέση με της κονσόλας, άσχετα αν είναι port. F5 παίδες, QUICKSAVE Ενταξει εχεις δικιο. Εγω οπως ειπα εχει πολυ καλη ατμοσφαιρα και τα γραφικα δεν με πολυπειραζουν...ΑΛΛΑ..θα μπορουσε να ειναι 1000 φορες καλυτερο στα γραφικα εστω και τωρα που παλι ειναι πιο καλο απο τις κονσολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Τώρα εδώ θέλω Τσουρινάκη* *Ανδρέας-Παρασκευάς Τσουρινάκης, πρώην αρθρογράφος της στήλης "Adventure & RPG Update" του περιοδικού PC Master Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 F5 παίδες, QUICKSAVE και προσοχή στα traps! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δε νομίζω ότι το έθαψε κανείς. Αλλά έχουμε φτάσει να δίνουμε 99% σε παιχνίδια κ εταιρείες που φαίνεται ότι αρχίζουν να θεωρούν παρακατιανους τους pc gamers. Άντε να το ξεπεράσω το dx9 στην εποχή του dx11.Άντε να πω ότι είναι θεικα τα γραφικα που δε μου φαίνονται αλλά τες πα δε με πολυνοιαζει κιόλας. Πόσο δύσκολο τους ήταν να προσαρμόσουν το interface στο pc ρε παιδί μου;Μια εβδομάδα δουλειά;Δυο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moldovan20 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Προς το παρών το παίζω με keyboard/mouse ,υπάρχει τρόπος να δουλέψουν τα χειριστήρια ps2 που έχω συνδεμένα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Junior22 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδια εγκατεστησα το skyrim στο pc της υπογραφης μου.τα εβαλα ολα στα υλτρα με fxaa και οταν ξεκιναει,περναει μισο λεπτο στο βαγονι και κολλαει..παταω ctrl+alt+del ξαναμπαινω παιζει για 3-4 δευτερολεπτα και μετα το ιδιο πραγμα..ξερει κανεις τροπο να το παιξω κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Sorry ρε παιδες δηλαδη να μη πουμε για το τραγικο interface η για το αθλιο melee επειδη ειναι το Skyrim?Ναι οταν βγηκε το Morowind ηταν μια χαρα αλλα εχουν περασει πολλα χρονια για να δικαιολογουνται τοσο μικρες αλλαγες σε αυτο το επιπεδο.Καλο το παιχνιδι,αλλα μεχρι εκει,εχει ατελειες που δεν του επιτρεπουν κατ εμε βαθμολογιες τυπου 9/10... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Sorry ρε παιδες δηλαδη να μη πουμε για το τραγικο interface η για το αθλιο melee επειδη ειναι το Skyrim?Ναι οταν βγηκε το Morowind ηταν μια χαρα αλλα εχουν περασει πολλα χρονια για να δικαιολογουνται τοσο μικρες αλλαγες σε αυτο το επιπεδο.Καλο το παιχνιδι,αλλα μεχρι εκει,εχει ατελειες που δεν του επιτρεπουν κατ εμε βαθμολογιες τυπου 9/10... Οι ατέλειες είναι το 9 αντί του 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή όταν λέτε για melee τι εννοείτε καλο?!? Point and click? Τουλάχιστον κάνα παράδειγμα από game με καλο melee θα πείτε η έτσι απλά να είχαμε να λέγαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Αυτό που σου συμβαίνει είναι φυσιολογικό και οφείλεται στην μηχανή γραφικών. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζε και το Oblivion και το Fallout 3,και τώρα και το Skyrim,και για αυτό φταίει η βάση της gamebryo engine. Το πρόβλημα της gamebryo είναι πως έχει memory leaks τα οποία δεν φτιάχτηκαν ποτέ. Δηλαδή όταν φορτώνεται κάτι στη RAM σου μένει συνέχεια εκεί όσο τρέχεις το παιχνίδι και δεν σβήνεται για να γραφτούν νέα δεδομένα όπως θα έπρεπε κανονικά,με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να σου φουλάρει η RAM και να κρασάρει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις για αυτό είναι να αναβαθμίσεις τη RAM σου προκειμένου να προλάβεις να παίξεις περισσότερο πριν κρασάρει. Στα Oblivion και Fallout 3 αυτό μου είχε σπάσει απίστευτα τα νεύρα γιατί έχανα πρόοδο του παιχνιδιού απότομα μιας και δεν ήξερα ποτέ πότε θα κρασάρει. Μερικές φορές έχασα και ολόκληρα dungeons,μιάμιση ώρα παιχνιδιού... Όταν λες να αναβαθμίσω τις Ram μου τι εννοείς ??? Αν βάλω κάποιο πρόγραμμα που να ελευθερώνει ram (πχ FreeRamXp)θα βοηθήσει ??? Πάντως λίγο που έψαξα βρήκα αυτές τις λύσεις τις οποίες ακόμα δεν δοκίμασα. Problem #1 The Elder Scrolls V: Skyrim Crash Fix – Crash to Desktop upon Launch / StartupIf you’re game randomly crashes upon launching the game, ensure or try the following: Update your nVidia / ATI graphics drivers //έχω τους 285.62 Turn off SLI / Crossfire Try using only one GPU first (turn the other one off via your graphics control panel) Disable anti-aliasing and filtering Disable V-sync Disable background apps, and turn off your anti-virus software Try changing the compatibility to Vista SP 2 Exit, disable, or uninstall FFDshow (it’s an audio/video controller, check if you have it installed) Run through our list of general fixes, which will most likely resolve your problems Επίσης όσοι έχετε άλλα προβλήματα μπείτε εδώ.... http://crashfixes.com/fixing-skyrim-crashes-freezes-errors-steam-crash-no-sound-lags-choppy-framerates/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα