Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

DrFreeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχεις υπ'οψην κατι?

Το παιχνίδι, όπως και τα άλλα παιχνίδια της Bethesda αυτού του στύλ ( Fallout 3, Fallout New Vegas, Oblivion κλ) είναι τίγκα στα bugs όταν πρωτοκυκλοφορούν.

Και το 2-μηνο λίγο είναι μέχρι να στρωθούν όλα τα προβλήματα. Εγώ υπολογίζω ένα 6-μηνο στο νερό μέχρι να διορθωθούν τα κυριότερα προβλήματα.

Δεν μιλάμε για game-breaking bugs, αλλά για το γενικότερο στρώσιμο του παιχνιδιού, μαζί με τα re-balances που σίγουρα θα γίνουν σε μαγείες, όπλα και αντικείμενα.

Για το Fallout New Vegas, το update που έκανε τις περισσότερες διορθώσεις και re-balances, βγήκε ένα χρόνο μετά τη κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Πιστεύω ότι αυτός που θα κάνει λίγους μήνες υπομονή, θα επιβραβευτεί καί με καλύτερη τιμή, αλλά και με καλύτερη πρώτη εμπειρία του παιχνιδιού.

Αυτά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Α καταλαβα. Ειναι αυτη η καταρα να βγαινει ενα παιχνιδι που το περιμενεις πως και πως πολυ καιρο και μετα να πρεπει να περιμενεις κι'αλλο για να φτιαχτουν τα μικρο-μεγαλο προβληματα. Βεβαια εχεις δικιο, εκεινος που θα περιμενει να το παιξει σε κανα 6 μηνο και πιο καλα θα το παιξει με τα patches που θα εχουν βγει μεχρι τοτε και σε πιο προσιτη τιμη υπαρχει περιπτωση να το βρει.

Αποκλειεται να εχει την 5770 το laptop σου..για δες ποια εχει..

Έχεις δίκιο, την 5650 φοράει.

Να σημειώσω ότι witcher 2 έπαιξα σχετικά αξιοπρεπώς στο παραπάνω μηχάνημα.

Ε ναι είδες πόσους leachers έχει? χαχα..... Αν και το Oblivion δε το τερμάτισα (γιατι δεν εκανα τα Quest σωστά και βαρέθηκα να κλείνω πόρτες) αυτό πιστεύω πως θα το τερματίσω!φαίντεται πολύ καλό!!!

Για όσους έχουν προβλήματα με το Interface ( mouse clicks etc ) βγήκε Repack Update 1, δοκιμάστε το ^^

Ωπ ναι αυτό είναι άλλο, 222mb ;)

tnx!

Το παιχνίδι, όπως και τα άλλα παιχνίδια της Bethesda αυτού του στύλ ( Fallout 3, Fallout New Vegas, Oblivion κλ) είναι τίγκα στα bugs όταν πρωτοκυκλοφορούν.

Και το 2-μηνο λίγο είναι μέχρι να στρωθούν όλα τα προβλήματα. Εγώ υπολογίζω ένα 6-μηνο στο νερό μέχρι να διορθωθούν τα κυριότερα προβλήματα.

Δεν μιλάμε για game-breaking bugs, αλλά για το γενικότερο στρώσιμο του παιχνιδιού, μαζί με τα re-balances που σίγουρα θα γίνουν σε μαγείες, όπλα και αντικείμενα.

Για το Fallout New Vegas, το update που έκανε τις περισσότερες διορθώσεις και re-balances, βγήκε ένα χρόνο μετά τη κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Πιστεύω ότι αυτός που θα κάνει λίγους μήνες υπομονή, θα επιβραβευτεί καί με καλύτερη τιμή, αλλά και με καλύτερη πρώτη εμπειρία του παιχνιδιού.

Αυτά.

Μεγάλη αλήθεια που ισχύει για το 90% των games τα τελευταία χρόνια.

Ελπίζω να είναι αστείο αυτό, τα ελληνικά μαγαζιά έλεγαν πως θα το έχουν σήμερα γι'αυτό δεν πήρα από Αγγλία.

Αμ δεν κάνουν αστεία με τέτοια πράγματα!

Πήγα στο Πλαισιο και το Public στο Συνταγμα.

Και τα 2 καταστηματα μου ειπαν πως θα πρεπει να περιμενουμε τουλαχιστον μεχρι την επομενη δευτερα (19 Νοεμβριου) για να φερουν τη εκδοση υπολογιστη.

Τις εκδοσεις κονσολων ομως τις εχουνε.

Μακαρι να ειχα παραγγειλει απο εξωτερικο.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάνουν review με το που κυκλοφορήσει το game ιδίως σε ένα rpg που έχει ένα κόσμο τεράστιο και θα σου πάρει άπειρες ώρες να εξερευνήσεις το game ένα review τόσο γρήγορα είναι τελείως άκυρο.

Είχα κάνει προπαραγγελία τον κολέκτορα από game.co.uk και την τελευταία στιγμή ενώ είναι διαθέσιμο μου την ακύρωσαν. Η κάρτα μου είναι μια χαρά και έχει λεφτα μέσα. Τους έστειλα και email αλλά δεν έχουν απαντήσει. Δυστηχώς την πάτησα για τον κολέκτορα :( θα έπρεπε να το είχα παραγγείλει από amazon γμτ.

Είχα κάνει προπαραγγελία τον κολέκτορα από game.co.uk ...

sorry για το αδιάκριτο offtopic αλλά ποσά collector έχεις μαζέψει εσύ ρε ; :P

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάνουν review με το που κυκλοφορήσει το game ιδίως σε ένα rpg που έχει ένα κόσμο τεράστιο και θα σου πάρει άπειρες ώρες να εξερευνήσεις το game ένα review τόσο γρήγορα είναι τελείως άκυρο.

Είχα κάνει προπαραγγελία τον κολέκτορα από game.co.uk και την τελευταία στιγμή ενώ είναι διαθέσιμο μου την ακύρωσαν. Η κάρτα μου είναι μια χαρά και έχει λεφτα μέσα. Τους έστειλα και email αλλά δεν έχουν απαντήσει. Δυστηχώς την πάτησα για τον κολέκτορα :( θα έπρεπε να το είχα παραγγείλει από amazon γμτ.

Οι εταιρίες στέλνουν τα παιχνίδια νωρίτερα στα περιοδικά και sites,για να προλάβουν να γράψουν τα reviews.

Το Skyrim το στείλαν περίπου πριν 2 βδομάδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...