zeniath Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Ναι το θέμα είναι όπως σου είπα ότι ο gamer που σέβεται τον εαυτό του γράφει τα reviews και παίζει το παιχνίδι και αυτός βγάζει άποψη αν του αρέσει. Το αν είναι ο άλλος RPGας από το 90 ποσώς με ενδιαφέρει. Και εγώ είμαι, τι πάει να πει αυτό, ποτέ δεν έχω βγάλει άκρη με άλλους φίλους που επίσης είναι RPGαδες από το 90. Και ελπίζω με το RPGας τα Pen & Paper να εννοούνται γιατί άνθρωπος που θεωρεί τον εαυτό του RPGτζα αν δεν έχει ασχοληθεί ποτέ να πάει να παίξει PRO, γιατί είναι σα να λέει κάποιος ότι ασχολείται με τα Fanstasy Μυθιστορήματα αλλά δεν έχει διαβάσει ποτέ Tolkien. To ότι πάσχει από κονσολίτιδα συμφωνώ αν κ δεν το έχω παίξει ακόμα βλέποντας όπως είπα από τα βίντεο του gameplay και από την εμπειρία από Oblivion και το θεωρώ λογικό όπως είπα πιο πριν γιατί πιστεύουν ότι στις κονσόλες πουλάνε περισσότερες κόπιες από το PC και πασχίζουν ένα καθαρά PC genre να το κάνουν console friendly. Όμως, μάχη με τόξο και gaympad; Πόσο fail... Το έχει αγοράσει κανείς; Βλέπω στα ελληνικά μαγαζιά γράφει "αναμένεται σύντομα" και η παραγγελία μου λέει "επεξεργάζεται". Κάτι τυπάδες στον θείο το αγόρασαν. Η αγορά σε κανά μήνα που θα έχουμε λεφτά, για την ώρα περιμένουμε τον θείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι όπως πάντα κάπου στη μέση μεταξύ panther k zeniath.Το skyrim έχει μια δόση κονσολίτιδας χωρίς να πάσχει απ'αυτή ή να το χαλάει σε βαθμό που να λές οτι είναι ένα απλό port από κονσόλα.Το θέμα είναι οτι εγώ προσωπικά βλέποντας κ κάποια βιντεάκια από το gameplay χαλιέμαι αφάνταστα από το οτι δε μπορώ να βάλω οπλα κ ποτά στο πληκτρολόγιο όπως χαλιέμαι αφάνταστα από το gamepad.Ούτε hardcore είμαι ούτε μισώ τις κονσόλες.Απλά έχω συνιθήσει κάποια πράγματα στα game εδώ κ χρόνια κ δε μπορώ να ξεφύγω απ'αυτά. Τες πα νομίζω οτι θα φτιαχτεί το θέμα είτε με mod είτε με patch κ θα το ευχαριστηθώ το game k εγώ κ άλλοι κολημένοι με τη καλή ένοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Απο απαιτήσεις πως είναι? Σε laptop εξάμηνου με i5,4gb ram και hd radeon 5770 θα είναι playable? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Επειδή εγώ στάνταρ θα επικεντρωθώ με τόξο και βέλη, να είσαι σίγουρος ότι θα δώ πολύ προσεκτικά το όλο θέμα, μαζί με τα υπέρ και τα κατά του κάθε συστήματος παιξίματος. Πάντως στο επίσημο φόρουμ του Skyrim ήδη έχουν ξεκινήσει τα μαζεύονται τα παραπονα για το UI και τα keybindings, οπότε υπολογίζω σε κάνα 3-μηνο να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Δές ένα χαρακτηριστικό σχόλιο: I know it's being said everywhere else, but it seems like what I could accomplish with 4 clicks in morrowind takes about 23 key presses in skyrim. Yup, another interface complaint. http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1257540-is-the-favorites-menu-bugged/ Επίσης, το παιχνίδι χρησιμοποιεί μέχρι 2-πυρήνες μάξιμουμ από τον επεξεργαστή. Παράλληλα, οι συχνότητες πάνω των 3GHz βοηθάνε πάρα πάρα πολύ. http://www.tomshardware.com/reviews/skyrim-performance-benchmark,3074-9.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μοναδική απογοήτευση στο παιχνίδι για μένα , ο τεχνικός τομέας και συγκεκριμένα τα γραφικά. Μοιάζει με παιχνίδι προηγούμενων ετών. Ακόμη και τα ultra settings είναι ουσιαστικά low για pc game. Δε πειράζει όμως , σε τέτοια παιχνίδια τα προσπερνάμε αυτά. Πάω να συνεχίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Ναι δεν λέω, ξέρω ότι επειδή στην κονσόλα έχουν το σταυρό έκαναν το UI με αυτή την φιλοσοφία. Αλλά μην ξεχνάμε του πόσο bitches είναι οι gamers όσο αφορά νέα παιχνίδια. Γιατί i5; Οι i7 που είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μοναδική απογοήτευση στο παιχνίδι για μένα , ο τεχνικός τομέας και συγκεκριμένα τα γραφικά. Μοιάζει με παιχνίδι προηγούμενων ετών. Ακόμη και τα ultra settings είναι ουσιαστικά low για pc game. Δε πειράζει όμως , σε τέτοια παιχνίδια τα προσπερνάμε αυτά. Πάω να συνεχίσω.. Δεν πειράζει καλύτερα έτσι.Να μπορούμε να παίξουμε ικανοποιητικά και εμείς με λίγο πιο παλιά pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Το έχει αγοράσει κανείς; Βλέπω στα ελληνικά μαγαζιά γράφει "αναμένεται σύντομα" και η παραγγελία μου λέει "επεξεργάζεται". Πήγα εγώ από διάφορα σήμερα και ρώτησα. Αυτό που μου είπαν όλοι ήταν πως η pc έκδοση του παιχνιδιού θα καθυστερήσει στην Ελλάδα 1-2 βδομάδες. Επειδή φοβόντουσαν μη πάει και μείνουν οι Άγγλοι χωρίς Skyrim τη πρώτη μέρα αποφάσισαν τα αντίτυπα που θα έστελναν στην Ελλάδα να τα στείλουν στην Αγγλία,και έτσι θα περιμένουμε να εκδοθεί η επόμενη παρτίδα,απ την οποία θα στείλουν και σε μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grobath Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Εκτός απο το UI έχει άλλα προβλήματα το game; Πχ ατελείωτα bugs γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά άμα είναι ακόμα unplayable να περιμένω μπάς και πέσει και η τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Ελπίζω να είναι αστείο αυτό, τα ελληνικά μαγαζιά έλεγαν πως θα το έχουν σήμερα γι'αυτό δεν πήρα από Αγγλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα και απο μενα. Το oblivion μαρεσε και ετσι ηθελα να δω και το skyrim. Οσον αφορα το gamepad δεν ξερω, δεν με βολεψε, ισως να θελει να αλλαξω λιγο το sensitivity στον δεξι μοχλο της καμερας αλλιως αν δεν με βολεψει και τοτε θα συνεχισω με πληκτρολογιο - mouse που μαρεσει επισης. Πχ το χειρηστηριο στο the witcher 2 ειναι μια χαρα εξαρχης και με εχει βολεψει παρα πολυ. Απο εκει και περα, τα γραφικα του τα βλεπω οντως και εγω λιγο κατω τον προσδοκιων μου ασχετα που και παλι μαρεσει το παιχνιδι και η ατμοσφαιρα που βγαζει ειναι πολυ ωραια χωρις να με πειραζει τελικος το θεμα των γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δεν πειράζει καλύτερα έτσι.Να μπορούμε να παίξουμε ικανοποιητικά και εμείς με λίγο πιο παλιά pc Πλάκα πλάκα το πανάρχαιο core 2 duo που έχω θα αντέξει 2-3 χρονάκια ακόμα μέχρι να βγουν οι νέες κονσόλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Εκτός απο το UI έχει άλλα προβλήματα το game; Πχ ατελείωτα bugs γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά άμα είναι ακόμα unplayable να περιμένω μπάς και πέσει και η τιμή. Θα σε συμβούλευα να περιμένεις κάνα 2-μηνο τουλάχιστον, αν δεν καίγεσαι να το παίξεις άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Θα σε συμβούλευα να περιμένεις κάνα 2-μηνο τουλάχιστον, αν δεν καίγεσαι να το παίξεις άμεσα. Εχεις υπ'οψην κατι? Επειδή εγώ στάνταρ θα επικεντρωθώ με τόξο και βέλη, να είσαι σίγουρος ότι θα δώ πολύ προσεκτικά το όλο θέμα, μαζί με τα υπέρ και τα κατά του κάθε συστήματος παιξίματος. Ωραιο με τοξο το παιχνιδι θα ειναι φανταζομαι. Και το oblivion μου αρεσε το τοξο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Απο απαιτήσεις πως είναι? Σε laptop εξάμηνου με i5,4gb ram και hd radeon 5770 θα είναι playable? Αποκλειεται να εχει την 5770 το laptop σου..για δες ποια εχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα