Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 EKTELESTES, τα έμαθες τα νέα; Θα έχει χάρτη τελικά! Ευχαρίστησέ με τώρα που σε ενημέρωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 EKTELESTES, τα έμαθες τα νέα; Θα έχει χάρτη τελικά! Ευχαρίστησέ με τώρα που σε ενημέρωσα. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Σ' ευχαριστώ απ΄τα βάθη της καρδιάς μου!! Απίστευτα νέα!! Στο θέμα μας, τα γραφικά είναι μέτρια ακόμα και για xbox, η μάχη μου φάνηκε καλή όμως, ο ήχος επίσης και...τι να πω, ελπίζω στο PC να είναι σαφώς καλύτερο ^^ Δεν είναι άσχημο πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 προσπαθω να μαθω τοοοοσο καιρο αν υπαρχουν τιποτα καινουρια ξορκια?μηπως ειδε κανενας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Θέλετε pc footage? Δείτε το trailer! Τάδε έφη Pete Hines: http://twitter.com/#!/DCDeacon/status/131368087294455808 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά, μα τον άγιο, ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ καθόλου τι λέμε... ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Ο ήχος του Σκυριμ. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XJ7lmWc14uo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim22479 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 ο πηχης εχει ανεβει πολυ,πραματικα θα θελα να δω τι ασχημο θα χει αυτο το παιχνιδι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 οσοι εχουν παιξει το παιχνιδι λενε οτι δεν εχουν δει τιποτα κακο..και τα γραφικα μια χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εγω παλι ειμαι σιγουρος οτι θα βρουμε αρκετα κακα οταν κυκλοφορησει και κυριως BUUUUUGS! Τις πρωτες εντυπωσεις τις προσπερναω για πλακα γιατι αυτοι που το εχουν στα χερια τους προφανως και δεν μπορουν να περιμενουν οποτε ασε τους στην ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 δεν νομιζω ομως πως ενας απλος gamer θα ελεγε μονο υπερ..εγω δεν λεω για reviewers σε διαφορα site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Από αρνητικά που εχω δει εδώ και κεί: (χωρίς να ξερω αν ισχύουν 100%) 1) Health Regenaration 2) Encumberance ανεξάρτητο Strength. 3) Low res textures σε αρκετά σημεία (βεβαια ειναι σε xbox η leaked) 4) Κονσολίστικο UI 5) Η μάχη περίπου σαν του oblivion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Απο το λίγο που έπαιξα, έχουμε: 1,3,4,5 - Ισχύουν. Για το 2 δεν είμαι σίγουρος, είχα σηκώσει 1 ΚΑΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ με τον Khajit κι όμως πήγαινε σφαίρα, δε το πρόσεξα. Όσο για το health regen, δε το είδα να πηγαίνει πολύ γρήγορα, οπότε δεν είναι κάτι τόσο τραγικό. Εξάλλου αυτά φτιάχνουν εύκολα με Mods πιστεύω + στο pc θα έχει καλύτερα γραφικά σίγουρα. Άσε που θα του βάλουμε και AA / AF και θα δείχνει πιο ωραίο Από άτομο ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ PC "I haven't compared console and pc version yet, but the textures seem to be of higher resolution concerning landscapes and architecture." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Από αυτά τα 5 περισσότερο το UI με νοίαζει, αλλα φαντάζομαι τουλάχιστον θα υποστηρίζει mouse στο pc, όχι σαν το αίσχος στο assassin's creed 2. edit: leakαρε και σε pc?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Όχι, είναι κατα πάσα πιθανότητα reviewer το παλικάρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Εγω παλι ειμαι σιγουρος οτι θα βρουμε αρκετα κακα οταν κυκλοφορησει και κυριως BUUUUUGS! Τις πρωτες εντυπωσεις τις προσπερναω για πλακα γιατι αυτοι που το εχουν στα χερια τους προφανως και δεν μπορουν να περιμενουν οποτε ασε τους στην ακρη. Γι'αυτό το λόγο και το παιχνίδι δεν θα το αγγίξω πρίν περάσει πρώτα κανα 4-μηνο.... Μάλλον θα το παίξουμε το Πάσχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα