Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

DrFreeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω προσωπικα το θεωρω κοροιδια να δινεις 60 ευρω για το παιχνιδι στην ελλαδα ενω στο εξωτερικο το βρισκεις με 50 το πολυ και εχεις και το μπονους.παντως το παιχνιδι το εκανα preorder απο αμαζον και δεν με πειραζει αν δεν ερθει και ο χαρτης.αρκει να μου ερθει το παιχνιδι..στις 10 θα το στειλουν..αντε :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

35 ευρώ προπαραγγελία από το thehut και έχω ήδη ποστάρει ότι επιβεβαίωσαν ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ.

Δε καταλαβαίνω τι ψάχνετε ακόμα παιδιά!

Ευχαριστώ φιλάρα!

Ευχαριστώ φιλάρα!

Δες τα ποστ μου, μερικές μέρες πριν μου επιβεβαίωσαν ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΩΣ ΤΟΤΕ, θα έπαιρναν και τον χάρτη.

Αν τώρα έγινε ξαφνικά τέτοιος πανικός και άλλαξε κάτι τι να πω.

Ναι, το thehut είναι το μόνο που έχει επιβεβαιώσει το χάρτη, απλά συνεχίζουμε να βλέπουμε και την υπόλοιπη αγορά ;) CE με burlap map δεν έχω βρει ακόμα.

Το παιχνίδι έχει 40€ στην Ελλάδα. Επιμένουμε στο χάρτη επειδή αυτό είναι όλο κι όλο το μπόνους, άμα δεν το έχει ο ένας θα το έχει ο άλλος.

Παρακαλείστε να μη λέτε "σιγά το παιχνίδι, ποιος νοιάζεται για το χάρτη, είναι ακριβός ο Alduin κλπ" για να είναι ευδιάκριτα τα χρήσιμα posts όσο κανονίζουμε το θέμα με τις προπαραγγελίες, είναι σοβαρό το πρόβλημα :D

edit. CE unboxing: http://www.youtube.com/watch?v=ZcQFc5La_KM&feature=youtube_gdata

Λοιπόν, τηλεφώνησα στο Πλαίσιο. Οι τύποι ήταν και πάλι ελεεινοί. Ζήτησαν να τους τηλεφωνήσω μόνο και μόνο για να με πιέσουν να παραγγείλω, οι απαντήσεις στις απορίες μου μπορούσαν άνετα να δωθούν μέσω του email. Δε θα γράψω όλο το διάλογο επειδή με εκνεύρισε το άτομο, μία φράση μόνο "ό,τι γράφω στο site".

Το thehut τον έχει το burlap map, αλλά όχι την collector's edition. Πάντως όποιος έχει νέα ας μας τα λέει, δεν πειράζει αν έχουν αναφερθεί ήδη :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...