zvarthangalos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Προσωπική εκτίμηση, ξέχασαν να αλλάξουν την μηχανή του Oblivion! Οπότε ναι θα τρέχει. Δεν περιμένουμε τίποτα Nextgen στον τεχνικό τομέα... κονσόλα να φύγουμε Λοιπόν παιδιά απλά κορο'ι'δεύουν τον κόσμο απο εμένα πάντως μ'αυτά που βλέπω δεν παίρνουν φράνγκο ας είναι καλά ο θειός μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 ναι οντως το παιχνιδι δεν αξιζει τα λεφτα του...τι αλλο θα ακουσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 ναι οντως το παιχνιδι δεν αξιζει τα λεφτα του...τι αλλο θα ακουσω? Ε ναι μωρέ σιγά. Απλά είναι 2-3 φορές ένα grand theft auto ή 20-30 φορές το call of duty,ψιλοπράγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 δεν καταλαβα τι εννοεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Το μέγεθος παιχνιδιού εννοεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Λες πως το παιχνίδι δεν αξίζει τα λεφτά του.. Και προσθέτω πως έχει τεράστιο μέγεθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 σορρυ δεν το καταλαβα... εγω παντως ειρωνικα το ειπα οτι δεν αξιζει τα λεφτα του :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 σορρυ δεν το καταλαβα... εγω παντως ειρωνικα το ειπα οτι δεν αξιζει τα λεφτα του :Ρ και εγώ ειρωνικά το συνέχισα,και λέω πως ναι γιατί να αξίζει τα λεφτά του το skyrim ? απλά είναι μεγάλο όσο 40 call of duty και κάνει 40 ευρώ.. Δεν αξίζει καθόλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 χαχαχα.οοκ 10 μερες ακομαααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Τελείωσα με τις αναβαθμίσεις κι αυτή την εβδομάδα αποφασίζω για την προπαραγγελία του παιχνιδιού, οπότε είπα να στείλω e-mail στα μαγαζιά. Θα ενημερώνω όποτε παίρνω απαντήσεις. Το Get It Now μου είπε πως θα το έχει ανήμερα. Για το χάρτη επέφυγαν να απαντήσουν ("το πακέτο θα έχει αυτά που αναγράφει το site"). Για CE ούτε λόγος. Το Πλαίσιο μου είπε να τους τηλεφωνήσω και δεν μου απάντησαν γραπτώς (άλλο πάλι και τούτο). Ίσως κάνουν περιορισμένες παραγγελίες για την CE. Όταν έχω νέα θα σας πω. Ξαναέστειλα στο game.co.uk επειδή νομίζω πως έχει το πλήρες πακέτο (CE+bonus) αλλά άμα δεν απαντήσουν πάλι... Τα first 20' δεν τα έχει δει κανείς; Αποφεύγω για να μη φάω spoiler, αλλά δε βλέπω και κανένα σχόλιο. edit. Την εξυπνάδα στο #421 μπορεί να τη σβήσει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 στο πλαισιο μου ειπαν οτι θα το εχουν ανημερα αλλα χωρις μπονους..εγω τωρα κανω προπαραγγελια απο αμαζον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 edit. Την εξυπνάδα στο #421 μπορεί να τη σβήσει κάποιος; Φίλε μου γι'αυτό υπάρχουν τα forums γιά να γράφουμε τις απόψεις μας και να αφουγκραζόμαστε τις απόψεις των άλλων,τώρα το αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε είναι ''άλλο καπέλο'' έχεις όλο το δικαίωμα να διαφωνήσεις μ'αυτό που έγραψα όχι όμως και να ζητήσεις να το σβήσουν. Tα σέβη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μου αρέσει που πήρε και +1 το post σου. Αν το insomnia ανέχεται σχόλια για θείους και δεν πέφτει ban εγώ δεν έχω λόγο να διαφωνήσω. Επί του θέματος, αύριο θα τηλεφωνήσω στο Πλαίσιο να δω αν έχουν να μου προσθέσουν κάτι σε αυτό που λέει ο spurakos. Πάντως το τοπίο είναι ακόμα θολό και ίσως να πάρω την απλή έκδοση από την Ελλάδα άμα δεν έχουν χάρτη οι Άγγλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 To +1 το εβαλα εγώ, αν και διαφωνώ μαζι του δεν μπορεις να ζητάς να σβηστεί το post του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim22479 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 εγω δε μπορω να καταλαβω και τι εγινε αν δεν εχει τον χαρτη !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα