Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

DrFreeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

η απαντηση απο το αμαζον:

From your email I understand that you would like to pre-order the item "The Elder Scrolls V: Skyrim" if the item includes bonus premium map. Please be informed that we currently do not have the promotion as yet.

After checking our website I found that we are still awaiting confirmation from the publisher regarding the bonus map, so unfortunately I have no further information available at this time.

I am sorry that there is no further information available, other than that described on the detail page on our website for this product.

I request you to check our website from time to time if there is any update on this bonus.

δεν εχω πειστει αν οντως το thehut εχει τους χαρτες καθως το amazon θα ειχε σιγουρα ενημερωθει...σκεφτομαι το απογευμα να κανω την προπαραγγελια...με ή χωρις χαρτι το παιχνιδι αξιζει τα λεφτα του...δειτε και τα ΝΕΑ βιντεακια ;) PART 1 http://www.youtube.com/watch?v=6WIPlva_DgM&feature=player_embedded

PART 2 http://www.youtube.com/watch?v=sAQeslbtN_o&feature=player_embedded

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν εχω πειστει αν οντως το thehut εχει τους χαρτες καθως το amazon θα ειχε σιγουρα ενημερωθει...σκεφτομαι το απογευμα να κανω την προπαραγγελια...με ή χωρις χαρτι το παιχνιδι αξιζει τα λεφτα του...δειτε και τα ΝΕΑ βιντεακια ;) PART 1

Δες πιο πάνω την απάντηση του thehut που πόσταρα. Άμα λέει ψέμματα, τι να σου πω. Είναι 100% ξεκάθαρη πάντως.

Φυσικά και θα το πάρουμε το παιχνίδι, το θέμα είναι από που. Άμα θέλεις την CE φαίνεται πως το εξωτερικό είναι μονόδρομος. Αν είναι για το απλό και δε δίνουν χάρτη οι Άγγλοι, το παίρνω κι από εδώ. Με το χρόνο παράδοσης ξέρουμε τι γίνεται; Τα αγγλικά μαγαζιά φέρουν εντός συνόρων την ημέρα κυκλοφορίας, τα ελληνικά όμως θα το έχουν; Βγαίνει Παρασκευή, δεν πιστεύω να το φέρουν Δευτέρα!

Στο zavvi μου ειπαν οτι θα το στειλουν πολυ κοντα στην κυκλοφορια.για ελλαδα την ημερα κυκλοφοριας θα το εχει το σεβεν και το public αλλα μονο για παραλαβη απο το καταστημα τους.

Στο zavvi μου ειπαν οτι θα το στειλουν πολυ κοντα στην κυκλοφορια.για ελλαδα την ημερα κυκλοφοριας θα το εχει το σεβεν και το public αλλα μονο για παραλαβη απο το καταστημα τους.

Θα το αγόραζα κι εγώ αλλά είμαι επιφυλακτικός με την Bethesda.

Προβλέπω Crappy performance και ατελείωτα bugs.

Μακάρι να βγω λάθος.

Εγώ θα έλεγα να μή τρελένεστε με την ημέρα κυκλοφορίας κ ποτε θα έρθει κ που θα το βρούμε.Τουλάχιστον δύο τρεις μήνες μετά τη κυκλοφορία του με κανα δύο patch κ μερικά mods θα αξίζει να παίξει κανείς.Το ce για όποιον θέλει να τα σκάσει μπορεί να το βρεί εδώ.

Link

Το πιθανότερο είναι να έχεις δίκιο, αλλά άμα παίζεις Elder Scrolls εδώ και 15 χρόνια με ατελείωτα mods (για το 3 και 4) τότε δεν υπάρχουν παιχνίδια να σταθούν δίπλα σε αυτό το franchise :D

Ευχαριστώ για το Public και Seven, όταν λέω πότε θα το φέρουν οι Έλληνες λέω όντως για παραλαβή από κατάστημα.

edit. Την CE την έχουν διάφοροι, το θέμα είναι το pre-order bonus, άμα δεν το βρούμε δεν προπαραγγέλνουμε ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...