EKTELESTES Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ορίστε τα νέα από το "thehut". "As far as I can see yes your game does include this map on and there seems to be enough stock of these to send to all pre orders. Thanks again for getting in touch". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Στο τσακ ειμαι, να την κάνω την προπαραγγελία στο thehut?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 η απαντηση απο το αμαζον: From your email I understand that you would like to pre-order the item "The Elder Scrolls V: Skyrim" if the item includes bonus premium map. Please be informed that we currently do not have the promotion as yet. After checking our website I found that we are still awaiting confirmation from the publisher regarding the bonus map, so unfortunately I have no further information available at this time. I am sorry that there is no further information available, other than that described on the detail page on our website for this product. I request you to check our website from time to time if there is any update on this bonus. δεν εχω πειστει αν οντως το thehut εχει τους χαρτες καθως το amazon θα ειχε σιγουρα ενημερωθει...σκεφτομαι το απογευμα να κανω την προπαραγγελια...με ή χωρις χαρτι το παιχνιδι αξιζει τα λεφτα του...δειτε και τα ΝΕΑ βιντεακια PART 1 http://www.youtube.com/watch?v=6WIPlva_DgM&feature=player_embedded PART 2 http://www.youtube.com/watch?v=sAQeslbtN_o&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Εχω καιρο να νοιωσω τετοια ανυπομονησία μεχρι να κυκλοφορησει ενα παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 δεν εχω πειστει αν οντως το thehut εχει τους χαρτες καθως το amazon θα ειχε σιγουρα ενημερωθει...σκεφτομαι το απογευμα να κανω την προπαραγγελια...με ή χωρις χαρτι το παιχνιδι αξιζει τα λεφτα του...δειτε και τα ΝΕΑ βιντεακια PART 1 Δες πιο πάνω την απάντηση του thehut που πόσταρα. Άμα λέει ψέμματα, τι να σου πω. Είναι 100% ξεκάθαρη πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ξέρουμε τίποτα για το levelling system του skyrim;Θα είναι όπως στο oblivion ή το άλλαξαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 το εχουν αλλαξει...νομιζω ειπαν θα ειναι σαν του fallout αλλα λιγο πιο εξελιγμενος..και επισης διαβασα την απαντηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Φυσικά και θα το πάρουμε το παιχνίδι, το θέμα είναι από που. Άμα θέλεις την CE φαίνεται πως το εξωτερικό είναι μονόδρομος. Αν είναι για το απλό και δε δίνουν χάρτη οι Άγγλοι, το παίρνω κι από εδώ. Με το χρόνο παράδοσης ξέρουμε τι γίνεται; Τα αγγλικά μαγαζιά φέρουν εντός συνόρων την ημέρα κυκλοφορίας, τα ελληνικά όμως θα το έχουν; Βγαίνει Παρασκευή, δεν πιστεύω να το φέρουν Δευτέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Στο zavvi μου ειπαν οτι θα το στειλουν πολυ κοντα στην κυκλοφορια.για ελλαδα την ημερα κυκλοφοριας θα το εχει το σεβεν και το public αλλα μονο για παραλαβη απο το καταστημα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Στο zavvi μου ειπαν οτι θα το στειλουν πολυ κοντα στην κυκλοφορια.για ελλαδα την ημερα κυκλοφοριας θα το εχει το σεβεν και το public αλλα μονο για παραλαβη απο το καταστημα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Θα το αγόραζα κι εγώ αλλά είμαι επιφυλακτικός με την Bethesda. Προβλέπω Crappy performance και ατελείωτα bugs. Μακάρι να βγω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Εγώ θα έλεγα να μή τρελένεστε με την ημέρα κυκλοφορίας κ ποτε θα έρθει κ που θα το βρούμε.Τουλάχιστον δύο τρεις μήνες μετά τη κυκλοφορία του με κανα δύο patch κ μερικά mods θα αξίζει να παίξει κανείς.Το ce για όποιον θέλει να τα σκάσει μπορεί να το βρεί εδώ. Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Το πιθανότερο είναι να έχεις δίκιο, αλλά άμα παίζεις Elder Scrolls εδώ και 15 χρόνια με ατελείωτα mods (για το 3 και 4) τότε δεν υπάρχουν παιχνίδια να σταθούν δίπλα σε αυτό το franchise Ευχαριστώ για το Public και Seven, όταν λέω πότε θα το φέρουν οι Έλληνες λέω όντως για παραλαβή από κατάστημα. edit. Την CE την έχουν διάφοροι, το θέμα είναι το pre-order bonus, άμα δεν το βρούμε δεν προπαραγγέλνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Τα Ελληνικά μαγαζιά που δέχονται προ-παραγγελείες δεν τον έχουν το χάρτη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ondine Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Έχω επικοινωνήσει με όλα όσα έχει στο skroutz και δέχτηκα αρνητική απάντηση. Αν κάποιος ξέρει κάτι νεότερο ας μας το πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα