_Theo_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Ξέρουμε αν θα υπάρξει κάποια βελτίωση στα γραφικά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ξέρουμε αν θα υπάρξει κάποια βελτίωση στα γραφικά;; Θα είναι ακριβώς το ίδιο παιχνίδι με την SE που κυκλοφορεί! Καμία αλλαγή.Το μόνο που αλλάζει θα είναι αυτά τα mods και τα quests/mechanics που δίνουν. Μόνο στις νέες κονσόλες θα υπάρχει αλλαγή. Τσεκαρε μια από τα βίντεος που ανέβασα χθες. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2021 από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Θα είναι ακριβώς το ίδιο παιχνίδι με την SE που κυκλοφορεί! Καμία αλλαγή.Το μόνο που αλλάζει θα είναι αυτά τα mods που δίνουν. Μόνο στις νέες κονσόλες θα υπάρχει αλλαγή. Τσεκαρε μια από τα βίντεος που ανέβασα χθες. Δε με χαλάνε τα γραφικά του, απλά έκαναν την βλακεία και αφαίρεσαν το MSAA και έβαλαν το TAA που τα κάνει θολά. 'Ηλπιζα να το επαναφέρουν αλλά μάλλον όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roginsky12 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 αυτοι οι τυποι εχουν να βγαλουν παιχνιδι 10 χρονια δηλαδη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, roginsky12 είπε αυτοι οι τυποι εχουν να βγαλουν παιχνιδι 10 χρονια δηλαδη??? TES παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roginsky12 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε TES παιχνίδι ναι αυτο εννοω...καινουριο Elder 10 χρονια...τραγικοι το λιγοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, roginsky12 είπε ναι αυτο εννοω...καινουριο Elder 10 χρονια...τραγικοι το λιγοτερο Είναι βολικό να στο φτιάχνει το community το παιχνίδι! Βγάζει mods/patches πουλάς εσύ το παιχνίδι. Μπορεί να μην είχαν ιδέες, μπορεί χίλια δυο. Προσωπικά δεν έχω θέμα που δεν έβγαλαν άλλο, θέμα έχω που έβγαλαν online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2021 ενταξει, δεν χρειαζεται τα TES να γινουν και αυτα AC Τσπ, θα βγει το Avowed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 @ektelion Τωρα για καλο μας το ανεβασες αυτο το βιντεο? 😠 btw, πως και δεν περιμενες την anniversary edition? *Παντως και γω χωρις mods θελω να το παιξω, οπως ειπες και εσυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Εγώ το εγκατέστησα και έπαιξα λίγο, δυστυχώς με τα γραφικά του 2010 δεν παλεύεται. Θα περιμένω να βγει το next gen update μπας και βελτιωθούν έστω και λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Εγώ το εγκατέστησα και έπαιξα λίγο, δυστυχώς με τα γραφικά του 2010 δεν παλεύεται. Θα περιμένω να βγει το next gen update μπας και βελτιωθούν έστω και λίγο. Ναι βρε φιλε μου, αλλα πρεπει να το ζησεις και λιγο οπως ηταν τοτε Τα mods το αλλοιωνουν πολυ οπως λεει και ο eklelion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, firepc είπε Ναι βρε φιλε μου, αλλα πρεπει να το ζησεις και λιγο οπως ηταν τοτε Τα mods το αλλοιωνουν πολυ οπως λεει και ο eklelion Το έχω παίξει και τερματίσει (κάνοντας 150+ quests) όταν κυκλοφόρησε, γύρω στις 300 ώρες μου πήρε. Βέβαια δεν ανακάλυψα όλες τις τοποθεσίες γιατί βαρέθηκα. Κάπου διάβασα για next gen update, μακάρι να κυκλοφορήσει γιατί τώρα ακόμα και με Sharpening τα γραφικά δεν αντέχονται. Κυρίως επειδή αντικατέστησαν το MSAA με TAA και είναι θολά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Στις 2/11/2021 στις 1:38 ΜΜ, liakinen είπε Ποτέ δεν με άγγιξε το συγκεκριμένο. Καταλαβαίνω ότι είναι παιχνίδι σταθμός στην gaming ιστορία αλλά για μένα δεν. Ακόμα και στην εποχή που κυκλοφόρησε και είχα άπειρο σε σχέση με τώρα χρόνο και ενώ η ιδέα ότι ο κόσμος είναι ανοιχτός, πάω όπου θέλω κτλ στην αρχή με τράβηξε μετά με κούρασε απίστευτα. Είμαι και από αυτούς που θέλουν ιστορία - σενάριο ρε παιδί μου. Στα Witcher πρωταγωνιστεί ο Geralt σε μια λίγο πολύ γραμμική ιστορία που οδηγεί σε Χ προκαθορισμένα φινάλε. Στο Skyrim πρωταγωνιστεί ο κόσμος του παιχνιδιού με ένα κάρο ιστορίες για θρύλους, guilds, χαρακτήρες και ό,τι άλλο παρουσιάζει ενδιαφέρον. Υπάρχουν με άλλα λόγια ιστορίες και όχι ιστορία. Εκείνο που κατόρθωσε το Skyrim και γενικότερα η Bethesda, μη μπορώντας να την αντιγράψει κανείς(ούτε καν η rockstar), είναι η απίστευτη ποικιλία στο sandbox gameplay μέσα από έξυπνο συνδυασμό perks. Δεκάδες διαφορετικά builds. Κάθε φορά που το ξεκινάς είναι σαν να παίζεις κάτι άλλο. Ενώ RDR2 και GTAV είναι το ίδιο-ρηχό-κάθε φορά gameplay σε έναν καλά προσομοιωμένο κόσμο. Όσο αστείο και αν ακουστεί τη μόνη καλή προσέγγιση του bethesda style gameplay βρήκα στο Cyberpunk 2077. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Όσο αστείο και αν ακουστεί τη μόνη καλή προσέγγιση του bethesda style gameplay βρήκα στο Cyberpunk 2077. Όχι ιδιαίτερα. Το βασικό κοινό αυτών των δύο είναι το απίστευτο μέγεθος του χάρτη και το level design (όπως σωστά είχες πει το CP 2077 είναι το Skyrim πόλης). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, _Theo_ είπε Όχι ιδιαίτερα. Το βασικό κοινό αυτών των δύο είναι το απίστευτο μέγεθος του χάρτη και το level design (όπως σωστά είχες πει το CP 2077 είναι το Skyrim πόλης). Στο Cyberpunk λείπει το lore και τα παράλληλα storylines(π.χ. Thieves guild). Τα side missions είναι μία και έξω με ελάχιστες πληροφορίες για το τι πρέπει να κάνεις. Το gameplay όμως ειδικά στην αρχή θέλει τακτική και καλούς συνδυασμούς perks όπως και το Skyrim. Ενώ έχει πλούσια και καλοδουλεμένα gameplay mechanics για να μην ξενερώσεις από την όποια επιλογή σου(π.χ. να το πας full melee). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα