xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, lupus_Hegemonia είπε Το σάιτ μου με τα mods μου για το Skyrim SE. Ααααα δε παίζω την SE, παίζω την κλασική έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 1 hour ago, xtrmsnpr said: Ααααα δε παίζω την SE, παίζω την κλασική έκδοση. Εάν θυμάμαι καλά, το "together" στην κλασική έκδοση ήταν πολύ ασταθές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, seithan είπε Εάν θυμάμαι καλά, το "together" στην κλασική έκδοση ήταν πολύ ασταθές. είναι ναι..το βγάζει κάθε φορά σαν ενημέρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Ααααα δε παίζω την SE, παίζω την κλασική έκδοση. Ουδείς λογος δεν υπάρχει να παίζεις LE αφού βγήκε η SE έκδοση και ΕΙΔΙΚΑ τώρα που έχει τα πάντα (ΕΝΒ, SKSE, Parallax κτλ). Τα ΜΟΝΑ που δεν έχει είναι τα physics στα μαλλιά/φούστες/κάπες και τα πολλά xxx mods που υπήρχαν στην LE έκδοση - πράγματα που αδιαφορώ πλήρως. Δεν με νοιάζει να περάσω δυο ντουζίνες mods μόνο και μόνο για να κάνω αρκετά stable την LE έκδοση (μιλώ για heavy modded build). Στο SSE το μόνο που σε νοιάζει είναι κακά/broken meshes και λάθος saved textures. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 20 ώρες πριν, lupus_Hegemonia είπε Ουδείς λογος δεν υπάρχει να παίζεις LE αφού βγήκε η SE έκδοση και ΕΙΔΙΚΑ τώρα που έχει τα πάντα (ΕΝΒ, SKSE, Parallax κτλ). Τα ΜΟΝΑ που δεν έχει είναι τα physics στα μαλλιά/φούστες/κάπες και τα πολλά xxx mods που υπήρχαν στην LE έκδοση - πράγματα που αδιαφορώ πλήρως. Δεν με νοιάζει να περάσω δυο ντουζίνες mods μόνο και μόνο για να κάνω αρκετά stable την LE έκδοση (μιλώ για heavy modded build). Στο SSE το μόνο που σε νοιάζει είναι κακά/broken meshes και λάθος saved textures. Ο μόνος λόγος που ίσως έφτιαχνε η κατάστα είναι τα 64bit support με την SE. Χμμμμμμμμμμμμ! Να σε πιστέψω? Θα πάω να δω αν τα mods που χρησιμοποιώ έχουν περάσει στη SE και θα δω. Νομίζω την έχουμε κάνει την κουβέντα αυτή πριν 3 χρόνια που βγήκε η SE, μαζί ήταν και ο Πάνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Εγώ ψήθηκα πάντως για SE, μιας και πάντα το παρατούσα λόγω χαμού με τα mods. Διάβασα για Wabbajack σήμερα, το έβαλα και περιμένω να τελειώσει το maintenance για να περάσω modpacks, είτε Elysium είτε The Phoenix Flavor . Τα έχει δοκιμάσει κανείς; Πολύ χώρο θέλουν βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, spirit)earth)aflame είπε Εγώ ψήθηκα πάντως για SE, μιας και πάντα το παρατούσα λόγω χαμού με τα mods. Διάβασα για Wabbajack σήμερα, το έβαλα και περιμένω να τελειώσει το maintenance για να περάσω modpacks, είτε Elysium είτε The Phoenix Flavor . Τα έχει δοκιμάσει κανείς; Πολύ χώρο θέλουν βέβαια... Ε βάζε κανα link καλέ να μαθαίνουμε και εμείς τι λες 😆 δεν έχω ιδέα τι εγγραψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι ήταν ήδη πανάρχαιο όταν βγήκε η SE έκδοση. Και το 'χουν βγάλει ακόμα και για... τοστιέρες πλέον κι ακόμα δεν έχουν διορθώσει τίποτα απ' τα (σοβαρά) bugs που είχε ανέκαθεν. Και αυτό αποδεικνύει ότι ΑΠΛΩΣ "μετέφεραν" την 32μπιτη έκδοση στην 64μπιτη, δεν το ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑΝ στην 64άρα. Άρα... δεν υπάρχει λόγος εν έτη 2021 ν' ασχολούμαστε μ' ένα πανάρχαιο παιχνίδι σε 32μπιτη μορφή. Γι' αυτό κι εγώ ουδέποτε επέστρεψα πίσω στην LE έκδοσή του - την έχω μόνο και μόνο για ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ (panoc) το δικό του mega-mod. Γνώμη μου. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από lupus_Hegemonia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Ε βάζε κανα link καλέ να μαθαίνουμε και εμείς τι λες 😆 δεν έχω ιδέα τι εγγραψες σωστός, πρόκειται για 1-click installer που κατεβάζει και περνάει τα mods μόνος του https://www.wabbajack.org/#/ υπάρχουν διάφορα πακέτα mods, ανάλογα με το τι θες να κάνεις. έχουν και discord https://www.wabbajack.org/#/modlists/gallery επέλεξε πάνω δεξιά από την dropdown list το Skyrim SE το The Phoenix Flavor δεν το εμφανίζει, που απ'όσο διάβαζα είναι το πιο user friendly - κάτι πέχτηκε με τον τύπο που το έκανε maintain, τα εξηγούν στο discord του Wabbajack. Λείπει και το Living Skyrim 2 Πολύ καλή φάση γιατί αυτή η μανούρα βάλε βγάλε mods χειροκίνητα δε παλεύεται στο Skyrim Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από spirit)earth)aflame 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 57 λεπτά πριν, spirit)earth)aflame είπε Εγώ ψήθηκα πάντως για SE, μιας και πάντα το παρατούσα λόγω χαμού με τα mods. Διάβασα για Wabbajack σήμερα, το έβαλα και περιμένω να τελειώσει το maintenance για να περάσω modpacks, είτε Elysium είτε The Phoenix Flavor . Τα έχει δοκιμάσει κανείς; Πολύ χώρο θέλουν βέβαια... Πλάκα κάνετε; Όλη η φάση είναι το manual modding. Αν είναι να περάσεις αυτόματα τα mods που 'ναι η πλάκα; Άστε που καμία mods list δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ (ο κάθε ένας). Εγώ πιο πολύ γουστάρω όταν mod-άρω κι όχι όταν παίζω (πια) το Skyrim. Άλλωστε το 'χω τελειώσει ήδη 2 φορές (όλα - και τα DLCs). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, lupus_Hegemonia είπε Πλάκα κάνετε; Όλη η φάση είναι το manual modding. Αν είναι να περάσεις αυτόματα τα mods που 'ναι η πλάκα; Άστε που καμία mods list δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΣ (ο κάθε ένας). Εγώ πιο πολύ γουστάρω όταν mod-άρω κι όχι όταν παίζω (πια) το Skyrim. Άλλωστε το 'χω τελειώσει ήδη 2 φορές (όλα - και τα DLCs). σε καταλαβαίνω, αλλά 2 φορές (όταν βγήκε και πάλι περίπου το '14), το παιχνίδι έχει φάει uninstall λόγω των mods, με την έννοια ότι έβαζα αρκετά μαζί, ε, κάποιο ήταν broken, τρέχα γύρευε πώς το έκανες uninstall.. Συνδύασέ το με την κακή μου short μνήμη (δεν θυμόμουν ποιο mod έβαλα πότε), ε, ένα χάος. τώρα πια δεν υπάρχει χρόνος, θέλω απλά να παίξω και όχι να κάνω troubleshooting τα mods, οπότε το wabbajack φαίνεται να κάνει αυτό που θέλω. Συμφωνώ βέβαια με αυτό που λες ότι δεν πάντα είναι ακριβώς τα mods που θες. Μετά από τόσα χρόνια, ε, ας έρθει στο περίπου - έχουμε και τεράστιο backlog Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2021 από spirit)earth)aflame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Ρε μη μιλάς στον lupus δεν είναι καλά! Θέλει να μας τρελάνει ολους, να βάλουμε 500 mods με το χέρι! 🤣 Με κάποια mods η LE δείχνει πολύ πιο ωραία από την SE όμως..μόλις τελειώσω με μια εργασία εδώ θα ψάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Θέλω να βάλω mods να φτοιάξουν τα γραφικά χωρίς "νέες" προσ8ήκες πανοπλιών και όπλων. Ποιά είναι τα καλύτερα για περιβάλλον (flora/ κτίρια/ σπηλιές), για τους χαρακτήρες, όπλα και πανοπλίες και φωτισμούς; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tcavi13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Πρόβλημα με αλλαγή σε πλήρη οθόνη στο Skyrim Εχω αγορασει εδω και καποιους μηνες το skyrim για το steam και δεν εχω καταφερει ακομα να παιξω. Ο λογος ειναι οτι το παιχνιδι αντι να παιζει σε full screen 1080p, οπως το εχω επιλεξει απο τις ρυθμισεις, ανοιγει σε windowed και 600p η κατι τετοιο. Εχω δοκιμασει παρα πολλες πατεντες που βρηκα στο ιντερνετ αλλα τιποτα. Φοραω επεξεργαστη ryzen 3 3200g και χρησιμοποιω τα ενσωματωμένα γραφικα του επεξεργαστη. Οποιος εχει καποια λυση θα το εκτιμουσα ιδιαίτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα