Federacion Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Ελα σορρυ, το βρήκα. Λοιπόν το εγκατέστησα έκανε download έχω το SE όλα οκ, αλλά μετά την εγκατάσταση μου λέει this version is not supported. Ξέρεις τίποτε παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Federacion είπε Ελα σορρυ, το βρήκα. Λοιπόν το εγκατέστησα έκανε download έχω το SE όλα οκ, αλλά μετά την εγκατάσταση μου λέει this version is not supported. Ξέρεις τίποτε παραπάνω; τσου,δε το έχω περάσει ακόμα, χθες ανακάλυψα ότι τρέχει ΟΚ το mod, αλλά και χθες έκανα φορματ και δε το πέρασα ακόμα το skyrim για να δω τι mods είχα. Ρώτα τους στο reddit. Αλλά ας ετοιμάσουμε καμια ομάδα να παίξουμε! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παίξτε το ταξίδι του Μπίλμπο Μπαγκινς στο Skyrim: https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/88099?tab=description Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από stratigos24 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Εαν ξαναέπαιζα Skyrim, θα το έκανα για το coop mod. Παίζει να έχει τρελό χαβαλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 This 4GB HD Texture Pack for The Elder Scrolls V: Skyrim overhauls almost all of its textures Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Η καραντίνα με έβαλε σταδιακά πάλι σε mood για Skyrim. Τώρα που τελείωσε εγώ είμαι ακόμη στην δική μου skyrimοκαραντίνα. Απίστευτο το πως συνεχίζει το modding community να εξελίσσεται, βελτιώνοντας το παιχνίδι ακόμη και μετά από τόσα χρόνια. Πλέον βλέπεις 8k textures και τα weather και lighting mods συνεχίζουν να γίνονται καλύτερα. Θα καταλήξω να βγαίνω από το σπίτι μου irl, να βλέπω τα σύννεφα και να σκέφτομαι "χμμμ, δεν μ αρέσουν θα βάλω mod να τ αλλάξω". 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 This 4.6GB HD Texture Pack for Skyrim Special Edition overhauls all its creatures Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) πιο έτοιμο από ποτέ, SKYRIM TOGETHER https://skyrim-together.com/ έχει παίξει κανείς online? (καλό χρυσό το oblivion,αλλά έλιωνα στην Αρένα αντί να παίζω ) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 O μόνος λόγος που πολλά Multi games δεν τα παίζω... Δεν μ' αρέσει να παίζω με άλλους μαζί, γιατί είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να βρεις σοβαρά άτομα να παίξεις - το 95% σου "πηδάνε" το παιχνίδι με τις μπούρδες που κάνουν. Ειδικά δε για το Skyrim που 'ναι το "ναρκωτικό μου" εδώ και τόσα χρόνια, δεν θέλω με κανέναν άλλον να το μοιράζομαι. Άσε που για να παίξεις σωστά το "Together", θα πρέπει λογικά όλοι οι παίκτες να έχουν ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΕΙΑ/MODS εγκατεστημένα, αλλιώς ούτε σωστά θα παίζεται αλλά ούτε δίκαιο θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, lupus_Hegemonia είπε O μόνος λόγος που πολλά Multi games δεν τα παίζω... Δεν μ' αρέσει να παίζω με άλλους μαζί, γιατί είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να βρεις σοβαρά άτομα να παίξεις - το 95% σου "πηδάνε" το παιχνίδι με τις μπούρδες που κάνουν. Ειδικά δε για το Skyrim που 'ναι το "ναρκωτικό μου" εδώ και τόσα χρόνια, δεν θέλω με κανέναν άλλον να το μοιράζομαι. Άσε που για να παίξεις σωστά το "Together", θα πρέπει λογικά όλοι οι παίκτες να έχουν ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΡΧΕΙΑ/MODS εγκατεστημένα, αλλιώς ούτε σωστά θα παίζεται αλλά ούτε δίκαιο θα είναι. Δεν χρειάζεται να έχεις τα ίδια mods. Ο καθένας παίζει με τα δικά του ρε τρελέ. Τώρα άμα μιλάμε για mission quests και τέρατα/άτομα οκ κάπου ώπα. Τα κανονίζεις αυτά.. Άμα είναι overhauls κλάιν. Ή σιγά έχεις ένα save μόνο για το ST που αποφασίζετε τι mods θα χει πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Κάτσε ρε φιλαράκι, αν εσύ έχεις περάσει μερικά mods που "τουμπανιάζουν" τον χαρακτήρα (σε skills/perks) και πχ. έχεις περάσει μερικές ΕΤΟΙΜΕΣ (που τις βρίσκεις κάπου) "μαμάτες" πανοπλίες και όπλα... το ίδιο δίκαιο θα 'ναι με τον άλλον; Δεν ξέρω αν τα δοκίμαζα. Εγώ ακόμα, μετά από τόσα χρόνια, αγωνίζομαι να φτιάξω την ΤΕΛΕΙΑ build - με τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ mods. Είμαι στα 550 mods (τα μισά είναι ESL). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, lupus_Hegemonia είπε Κάτσε ρε φιλαράκι, αν εσύ έχεις περάσει μερικά mods που "τουμπανιάζουν" τον χαρακτήρα (σε skills/perks) και πχ. έχεις περάσει μερικές ΕΤΟΙΜΕΣ (που τις βρίσκεις κάπου) "μαμάτες" πανοπλίες και όπλα... το ίδιο δίκαιο θα 'ναι με τον άλλον; Δεν ξέρω αν τα δοκίμαζα. Εγώ ακόμα, μετά από τόσα χρόνια, αγωνίζομαι να φτιάξω την ΤΕΛΕΙΑ build - με τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ mods. Είμαι στα 550 mods (τα μισά είναι ESL). Ε τι τον νοιάζει τον άλλον? Δεν θα τα βλέπει καν..Δεν θα κάνετε μάχη ο ένας με τον άλλον,τα quests θα κάνετε. Αλλά σιγά το δύσκολο να συνεννοηθείς με έναν φίλο τι mods να φορτώσει στην τελική και τί όχι. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2021 από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Τεσπά. Εγώ στην παρούσα φάση κάθομαι και φτιάχνω το build μου. Και φυσικά ενημερώνω το σάιτ μου: https://lhmods.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, lupus_Hegemonia είπε Τεσπά. Εγώ στην παρούσα φάση κάθομαι και φτιάχνω το build μου. Και φυσικά ενημερώνω το σάιτ μου: https://lhmods.com/ Τι είναι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Τι είναι αυτό? Το σάιτ μου με τα mods μου για το Skyrim SE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα