Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

DrFreeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για το ubersampling μιλάς. Δεν αλλάζει αυτό με τα patches, μιάς και σκόπιμα με την επιλογή αυτή γίνεται rendering ξανά και ξανά το κάθε frame.

Κορυφαία τα γραφικά του πάντως, έτσι?

Επι του θέματος, το Skyrim ως παιχνιδάρα που σίγουρα είναι (και αποτελεί υπερπαραγωγή), πιστεύω ότι άξιζε απο τεχνικής άποψης κάτι καλύτερο για τους PC gamers.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, το ubersampling, με αυτό μόνο είχαν θέμα ακόμα και οι κορυφαίες κάρτες.

Ωραία ήταν αλλά δε με εντυπωσίασαν και τόσο προσωπικά.

Θα δείξει, το Skyrim θα φάει ΤΡΕΛΟ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ πάντως, οπότε.. :)

+1 στον παππού, και συμφωνώ και με τον panther. Παιχνιδάρα που είναι, με dx11 θα ήταν κορυφαίο.

Πάντως με 4770, 4πύρηνο x3 720 και 4gb ram λέτε να παλευτεί σε καλά επίπεδα το game;

Πιθανών να είσαι εντάξει. Η κάρτα γραφικών μπορεί να σε κρατάει πίσω.

Θα μάθουμε όλοι μας πώς τρέχει το παιχνίδι σύντομα.

Κι εγώ έχω στείλει διάφορα. Τα ελληνικά μαγαζιά δεν είχαν ιδέα τι είναι το pre-order bonus. Το play και το gameplay μου είπαν πως έχουν το παιχνίδι, ψάχνουν stock για την CE και γενικά αρλούμπες, τίποτα δεν απάντησαν για το χάρτη. Το game με έχει γράψει κανονικότατα.

Όποιος μαθαίνει για το burlap map ΓΕΝΙΚΑ και την collector's ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ας μας το πει.

Ήμουν και εγώ με τον ίδιο προβληματισμό πριν κάποιο καιρό και από ότι έψαξα ο εισαγωγέας εδώ στην Ελλάδα που έχει αναλάβει τα παιχνίδια της Bethesda δεν φέρνει ποτέ συλλεκτικές εκδόσεις και extra όπως το burlap map.

Ούτε καν την Anniversary edition του Oblivion δεν έφερε...

Την Collector's λίγο δύσκολο να την βρεις πλέον αλλά για αυτό δεν φταιν τα μαγαζιά.

Η Bethesda όταν λέει "collector's" εννοεί πράγματι πως είναι για συλλέκτες,και κυκλοφορεί ελάχιστα κομμάτια.

Υπάρχουν μερικοί τοκογλύφοι που το εκμεταλλεύονται αυτό και αγοράζουν 5-6 CE,και μετά πουλάν στο ebay ξεχωριστά το κάθε τι που είχε η CE μέσα,σε σχετικά τεράστιες τιμές.

@bnvdarklord: Από ότι είχανε πει η μηχανή γραφικών του έχει φτιαχτεί για να υποστηρίζει μεν το dx11,αλλά δεν κάνει χρήση του το παιχνίδι από μόνο του.

Ίσως να είναι πιθανό όμως οι modders να μπορούν να φτιάξουν mods γραφικών κάνοντας χρήση του dx11.

Και κάτι σχετικά με τα requirements:

Παιδιά θέλω μια βοήθεια.

Αν και καλύπτω τα minimum,δεν καλύπτω τα recommended,και συγκεκρυμένα τόσο ο επεξεργαστής μου όσο και η κάρτα γραφικών μου είναι υποδεέστερα.

Έχω έναν υπολογιστή με:

Phenom IIx2 555 3.2Ghz

4gb ddr3 RAM

Radeon HD 4850

Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να αναβαθμίσω και τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών μέχρι τις 11-11-11,και μάλλον θα πρέπει να διαλέξω κάτι από τα 2.

Είμαι μεταξύ του επεξεργαστή Phenom IIx6 1100t 3.2ghz

Και της Radeon HD 6850 ή 6870.

Τι θα ήταν καλύτερα πιστεύετε να αναβαθμίσω,τον επεξεργαστή ή τη κάρτα γραφικών ? :mellow:

Και κάτι σχετικά με τα requirements:

Παιδιά θέλω μια βοήθεια.

Αν και καλύπτω τα minimum,δεν καλύπτω τα recommended,και συγκεκρυμένα τόσο ο επεξεργαστής μου όσο και η κάρτα γραφικών μου είναι υποδεέστερα.

Έχω έναν υπολογιστή με:

Phenom IIx2 555 3.2Ghz

4gb ddr3 RAM

Radeon HD 4850

Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να αναβαθμίσω και τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών μέχρι τις 11-11-11,και μάλλον θα πρέπει να διαλέξω κάτι από τα 2.

Είμαι μεταξύ του επεξεργαστή Phenom IIx6 1100t 3.2ghz

Και της Radeon HD 6850 ή 6870.

Τι θα ήταν καλύτερα πιστεύετε να αναβαθμίσω,τον επεξεργαστή ή τη κάρτα γραφικών ? :mellow:

Το καλύτερο θα ήταν να περιμένεις λίγο να δούμε τι έφτιαξαν. Δεδομένου όμως ότι μιλάμε για Pc που παίζεις γενικά,

Και εφόσον μιλάμε για σχετικά υψηλές αναλύσεις (Πάνω από 1650x1200 ; ) χτύπα μια 6870/560gtx (εκτός αν επείγει η cpu και για άλλες δουλειές!)

Το καλύτερο θα ήταν να περιμένεις λίγο να δούμε τι έφτιαξαν. Δεδομένου όμως ότι μιλάμε για Pc που παίζεις γενικά,

Και εφόσον μιλάμε για σχετικά υψηλές αναλύσεις (Πάνω από 1650x1200 ; ) χτύπα μια 6870/560gtx (εκτός αν επείγει η cpu και για άλλες δουλειές!)

Παίζω σε full hd. (1920x1080) :fear: :wub:

Τη cpu δεν τη χρειάζομαι άμεσα για κάποιο πρόγραμμα,αλλά η AMD προκειμένου να μοστράρει τους bulldozers θα σταματήσει την παραγωγή των Phenom μέχρι το τέλος του έτους,και ήδη από ότι είδα κάποια μαγαζιά στην Ελλάδα έχουν σταματήσει να ανανεώνουν το stock τους,και φοβάμαι μη πάει και δεν προλάβω να βρω.

Οι bulldozers έχουν απαγορευτικές επιδόσεις σε παιχνίδια,συν το ότι θα χρειαζόμουν και καινούρια motherboard για να τους τρέξω.

Παίζω σε full hd. (1920x1080) :fear: :wub:

Τη cpu δεν τη χρειάζομαι άμεσα για κάποιο πρόγραμμα,αλλά η AMD προκειμένου να μοστράρει τους bulldozers θα σταματήσει την παραγωγή των Phenom μέχρι το τέλος του έτους,και ήδη από ότι είδα κάποια μαγαζιά στην Ελλάδα έχουν σταματήσει να ανανεώνουν το stock τους,και φοβάμαι μη πάει και δεν προλάβω να βρω.

Οι bulldozers έχουν απαγορευτικές επιδόσεις σε παιχνίδια,συν το ότι θα χρειαζόμουν και καινούρια motherboard για να τους τρέξω.

Εμένα δε θα με απασχολούσε, στα μεταχειρισμένα θα γίνεται πάντα πάρτι τιμών και διαθεσιμότητας ;)

Ο Hines είπε "The Min specs get you playing, The recommended specs let you play on High, not on Ultra. You'll want beefier rig for that". PC screenshots έχουμε δει, το έχουν πει. Προφανώς είναι αυτές που μοιάζουν πιο εντυπωσιακές από τις άλλες :D Το παιχνίδι φυσικά θα είναι directX9 για να παίζει στις κονσόλες, αλλά λένε πως έχουν βάλει directX11 στοιχεία στη δική μας (tesselation νομίζω).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...