Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

DrFreeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Undertaker25 είπε

Α, οκ. Πάντως έβγαλα το SFO και έβαλα το Simply Bigger Trees αλλά δεν μπορώ να πω ότι είδα καμία διαφορά στο framerate. Πχ στο Falktreath, που βρίσκεται η πιο πυκνή βλάστηση, είναι ίδιο.

Εισαι ηδη cpu limited... Επειδη καπου πηρε το ματι μου οτι εχεις τα παντα ultra, δοκιμασε να ριξεις τις σκιες στο medium.

Μόλις τώρα, Undertaker25 είπε

Μια τελευταία ερώτηση και σταματώ να σε πρήζω. :P  Ξέρεις κανένα mod να αφαιρεί την ομίχλη από τα σπίτια? Δε ξέρω γιατί αλλά μπαίνω πχ μερικές φορές στο Proudspire Manor ή πως λέγεται στο Solitude και μέσα στα δωμάτια έχει κάτι σαν νέφος. 

Υπαρχει αυτο https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/11983/?tab=posts αλλα δε διαβαζω και τα καλυτερα, πολλα conflicts και πολλα cell edits που δε χρειαζονται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασα και το High και το Medium στα Shadows αλλά αν εξαιρέσω ότι μειώθηκε δραματικά το stuttering, η διαφορά στο framerate είναι +10 για το medium και περίπου +5 για το High επομένως τις άφησα στο δεύτερο, από τη στιγμή κιόλας που οι οπτικές διαφορές ανάμεσα σε High και Ultra είναι αμελητέες. Γενικά δεν νομίζω ότι είναι τόσο θέμα CPU στη δική μου περίπτωση όσο GPU. Απλά δε μπορεί να δώσει παραπάνω η καψερή. :P

Επεξ/σία από Undertaker25

Από την πορεία μου με την SE μαζί με mods, θα πω το εξής:

Όποιος θέλει mods,μόνο με OLDRIM!

Τζάμπα παιδεύεται με το κακό performance της special edition και τζάμπα σπάει το κεφάλι του!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ SKSE καλό η SE.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς το παρόν το framedrop μοιάζει να έχει μειωθεί δραματικά (αφού αφαίρεσα το Immersive Citizens). Πέφτει που και που στα 10 fps αλλά μένει εκεί για 2-3 δευτερόλεπτα και ξεκολλάει αμέσως.

Γενικά, λες  να επιστρέψω στη κανονική έκδοση? Τα saves είναι συμβατά? Απ΄ ότι θυμάμαι, γιατί πέρασαν και χρόνια, η άνευ mod Oldrim έτρεχε χειρότερα από την άνευ mod SE στο σύστημά μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε

η άνευ mod Oldrim έτρεχε χειρότερα από την άνευ mod SE στο σύστημά μου.

πώς γίνεται αυτό;

και ο πάνος θα στο πει,και σε μένα το είχε προτείνει πέρσι..και φέτος που έβαλα πάλι το παιχνίδι,πέρασα την Oldrim..νεράκι και με τα mods!

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως επειδή η μηχανή είναι 64bit έναντι 32 της Oldrim. Δεν εννοώ διαφορά στο framerate αλλά λιγότερο stuttering. Είχα κάνει μια σχετική συζήτηση με τον πάνο, καμιά 50 σελίδες πριν.

8 ώρες πριν, Undertaker25 είπε

Ίσως επειδή η μηχανή είναι 64bit έναντι 32 της Oldrim. Δεν εννοώ διαφορά στο framerate αλλά λιγότερο stuttering. Είχα κάνει μια σχετική συζήτηση με τον πάνο, καμιά 50 σελίδες πριν.

αχα,μάλιστα.

και γω αυτό περίμενα,αλλά @@ ...τα πάνω κάτω που έκαναν τα fps...το fps cap στα 60,τα god rays που έπιναν το αίμα της μνήμης ίσως να το κάνει να σέρνεται..
Πάντως με oldrim καλά είμαι με τα mods που σας είπα. Σήμερα μια φορά μόνο απλώς έκλεισε το παιχνίδι εκεί που έπαιζα,χωρίς κάποιο μήνυμα με error,αλλά το άνοιξα ακάθεκτος ξανά και συνέχισα :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά, αυτό συμβαίνει και με την SE πότε-πότε. Και με ένα μου έχει κρασάρει 2-3 φορές έτσι, εκτός από μια φορά που έκανε επανεκκίνηση το σύστημα μόνο του (ίσως κάτι παίχτηκε επειδή έτρεχα overclocked την gpu). 

Θα τσεκάρω πάλι και το Oldrim κάποια στιγμή, διότι έχω να το εγκαταστήσω από το 2012.

Βρήκα αυτό εδώ

SKSE, memory and skse.ini

αλλά δεν έχω κάνει κάποια έξτρα ενέργεια πέρα από το να κάνω install το SKSE από το steam.. και ούτε και ξέρω πως να τρέχω το skyrim μέσω αυτού,αν το πατήσω ανοίγει κανονικά ο launcher του skyrim.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρ' ότι θεωρούνταν για χρόνια αποσυρμένο οριστικά, το εξαιρετικό mod Wyrmstooth έχει ενημερωθεί (!!!!) στην έκδοση 1.17b από την τελευταία έκδοση 1.16. Το έχει ανεβάσει στο archive κάποιος uploader με το όνομα Jonx0r, ίδιο με εκείνο του αρχικού δημιουργού του. Δεν ξέρω αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο αλλά το mod δουλεύει κανονικότατα. Παρότι είναι προορισμένο για την Oldrim, το τρέχω στην SE μετά από μια μετατροπή που έκανα στο Creation Kit και μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανίσει κανένα bug.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να το κατεβάσει εδώ

https://archive.org/details/Wyrmstooth1.17B

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες, γνωρίζει κανείς κάποιο mod που να σου δίνει την πανοπλία του Draugr Deathlord? Κάτι διάβασα ότι είναι Lootable μέσω του Immersive Creatures αλλά παράλληλα έχω ακούσει τα χειρότερα γι' αυτό το mod όσον αφορά τα bug και πόσο μπορεί να σου..... το παιχνίδι. Το πλησιέστερο που έχω βρει μέσα στο vanilla Skyrim είναι η Ancient Armor και το Helm of Yngol αλλά θεωρώ πολύ πιο εντυπωσιακή την μελανή έκδοση του Deathlord.

7002316263_3c416e98dc_b.jpg

6 ώρες πριν, Undertaker25 είπε

Παίδες, γνωρίζει κανείς κάποιο mod που να σου δίνει την πανοπλία του Draugr Deathlord? Κάτι διάβασα ότι είναι Lootable μέσω του Immersive Creatures αλλά παράλληλα έχω ακούσει τα χειρότερα γι' αυτό το mod όσον αφορά τα bug και πόσο μπορεί να σου..... το παιχνίδι. Το πλησιέστερο που έχω βρει μέσα στο vanilla Skyrim είναι η Ancient Armor και το Helm of Yngol αλλά θεωρώ πολύ πιο εντυπωσιακή την μελανή έκδοση του Deathlord.

Πρακτικα αυτα φοραει την ancient nod armor και ενα δικο του κρανος που μοιαζει με το Υngol, το πιο κοντινο που μπορεις να δοκιμασεις ειναι το https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/5006/?tab=posts

Το Immersice creatures εχει θεματακια στην SSE, στο oldrim ειναι μια χαρα, αλλα δε θα σου προτεινα να το βαλεις γιατι ειναι αρκετα script heavy για το συστημα σου.

Στις 21/4/2018 στις 10:29 ΠΜ, xtrmsnpr είπε

Βρήκα αυτό εδώ

SKSE, memory and skse.ini

αλλά δεν έχω κάνει κάποια έξτρα ενέργεια πέρα από το να κάνω install το SKSE από το steam.. και ούτε και ξέρω πως να τρέχω το skyrim μέσω αυτού,αν το πατήσω ανοίγει κανονικά ο launcher του skyrim.

Αργησα λιγο.

το skse.ini το βρισκεις στο \Skyrim\Data\SKSE, εαν δεν υπαρχει το φτιαχνεις.

μεσα γραφεις τα εξης για να ενεργοποιησεις το Sheson memory patch

>
	[General]
ClearInvalidRegistrations=1
EnableDiagnostics=1
	[Memory]
DefaultHeapInitialAllocMB=1280
ScrapHeapSizeMB=256
	[Display]
iTintTextureResolution=2048

Θα σου ελεγα να βαλεις κατευθειαν αυτο https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/72725/?tab=description
και να ενεργοποιησεις το UseOSAllocators=1 αλλα εφοσον δεν εχεις ψαχτει δε το χρειαζεσαι. Ετσι κι αλλιως εχεις πολυ λιγα mods.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, panoc είπε

Πρακτικα αυτα φοραει την ancient nod armor και ενα δικο του κρανος που μοιαζει με το Υngol, το πιο κοντινο που μπορεις να δοκιμασεις ειναι το https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/5006/?tab=posts

Το Immersice creatures εχει θεματακια στην SSE, στο oldrim ειναι μια χαρα, αλλα δε θα σου προτεινα να το βαλεις γιατι ειναι αρκετα script heavy για το συστημα σου.

Ναι, έλεγαν κι άλλοι ότι έχει θέμα στην SE, παρά τις π@π@ριές που γράφει ο δημιουργός πως έχει πολύ ελαφριά scripts και δεν επηρεάζει το παιχνίδι με bugs.

Έβαλα το armor of Yngol, είναι λίγο καλύτερο από την ancient armor και μοιάζει περισσότερο στη πανοπλία του Deathlord οπτικά αλλά δυστυχώς δεν είναι ίδια. Ουσιαστικά είναι η ancient armor πάλι με μικροαλλαγές ενώ η πανοπλία του Deathlord μπορεί να βασίζεται εκεί αλλά είναι αρκετά πιο μελανή και με πολλές αλλαγές. Κρίμα που κάποιος δεν έχει σκεφτεί να πάρει τα αρχεία τις πανοπλίας του Deathlord και να φτιάξει ένα αυτόνομο mod.

Βtw, για όποιον ενδιαφέρεται, αυτή τη περίοδο έχω κατεβάσει αυτό το mod. Θεωρώ πως είναι τρομερή αισθητικά πανοπλία.

https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/8856?tab=description

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις τερμάτισα το Vigilant για την έκδοση SE. Όχι μόνο το κορυφαίο quest/new lands mod όλων των εποχών αλλά και μακράν καλύτερο οποιουδήποτε DLC έχει κυκλοφορήσει για το Skyrim. Οτιδήποτε άλλο πω είναι περιττό. Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και τερματίστε το.

10/10

https://www.nexusmods.com/skyrim/mods/67103?tab=posts

• 3 μήνες μετά...

Μπορείτε από αυτή την εικόνα να μου εξηγήσετε πως γίνονται οι αναβαθμίσεις; Μέχρι τώρα μόνο την βάση μπόρεσα σε κάποιους τομείς. Παραπάνω δεν μπορώ να πάω.

Παίζω το Skyrim σε Xbox One.

WP_20180811_12_51_44_Pro.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...