xtrmsnpr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα οποιος παίζει ακόμα Skyrim μέσω Steam ας με κάνει add : IreneGR Το ξεκίνησα τέλη Μαΐου πρώτη φορά. welcome welcome welcome! ποιά έκδοση; added ναι το bfull screen το κραταει και εψαξα στους δισκους και δεν βρηκα κατι αλλο οκ, άκου τι θα κάνεις..κάνε unistall τελείως μια λύση είναι ο yourunistaller αλλά μην παιδευτείς να το βρεις.. οπότε θα πας κατευθείαν με τον ccleaner, αφού το χεις πετάξει το παιχνίδι από το pc σου.. Τρέξτο και καθάρισε ότι σου βγάλει.. https://www.piriform.com/ccleaner Πριν το εγκαταστήσεις το πρόγραμμα, απενεργοποίησε τελείως το UAC(user account control) από τα windows. και μετά δοκίμασε να τρέξεις το skyrim.. Επίσης τσέκαρε μπας το αντιβιοτικό σου,έχει μπλοκάρει το .exe από το κρακαρισμένο,αν ναι βγάλε την παράμετρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_ts1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δυστυχως ακομα τα ιδια κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Για την Special Edition, δημοσίευσα έναν πλήρη οδηγό (guide) στο Nexus site, αν θέλετε τσεκάρετέ το και ακολουθήστε τον - καλύπτει τα πάντα για το Skyrim: http://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/10484/? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Undertaker25 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Παίδες, ερώτηση. Ξεκίνησα από την αρχή το Skyrim SE κυρίως για να παίξω το mod Βruma αλλά και διότι μετά από μια πλήρη καταστροφή του λειτουργικού από ιό, δεν κατόρθωσα να διασώσω τα saves μου. Έβαλα λοιπόν όλα τα mod από την αρχή και ενώ πρώτα το Skyrim έτρεχε σφαίρα με 40+ fps στους εξωτερικούς χώρους και όλα τα settings στο τέρμα, τώρα τρέχει με 23-25 περίπου με ίδια settings και τα γραφικά δείχνουν πολύ σκοτεινά. Ειδικά στο σημείο που πηγαίνει ο δήμιος στο Helgen να σε αποκεφαλίσει, είχε τόση πολύ σκιά πάνω του που ήταν σχεδόν μαύρος. Έβαλα ακριβώς τα ίδια mods με πρώτα. Συγκεκριμένα το Skyrim SE Re-Engaged μαζί με αυτα που φαίνονται στις δυο συνημμένες εικόνες: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Βάλτε τις πάνες σας Skyrim Together co-op mod closes in on launch https://youtu.be/SbQcdTXpaWI the mod which lets "2+ players" band together in Tamriel plans to release its first stable version before the end of the year. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 κανείς δε χάρηκε; μόνο εγώ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 κανείς δε χάρηκε; μόνο εγώ; αμετρητα bugs θα εχει λογικα, κατσε να βγει και βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μακάρι να είναι καλό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 εγώ περιμένω να βγει σε switch να κάνω άλλο ένα playthrough και εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 κανείς δε χάρηκε; μόνο εγώ; Γιατί να χαρούμε, ρε Μυτιλινιέ; Αφού για να το φχαριστηθείς, πρέπει να 'χεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ mods με τους άλλους. Το 'χουν εξηγήσει και οι ίδιοι. Πχ αν εγώ έχω μια τουμπανέ custom armor κι εσύ όχι την ίδια, θα με βλέπεις... γυμνό. Το ίδιο και άλλα πράγματα. Πχ. θα 'χω το JK Whiterun κι εσύ το vanilla και θα 'χουμε ΑΛΛΑ exteriors εσύ κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Γιατί να χαρούμε, ρε Μυτιλινιέ; Αφού για να το φχαριστηθείς, πρέπει να 'χεις ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ mods με τους άλλους. Το 'χουν εξηγήσει και οι ίδιοι. Πχ αν εγώ έχω μια τουμπανέ custom armor κι εσύ όχι την ίδια, θα με βλέπεις... γυμνό. Το ίδιο και άλλα πράγματα. Πχ. θα 'χω το JK Whiterun κι εσύ το vanilla και θα 'χουμε ΑΛΛΑ exteriors εσύ κι εγώ. δε βλέπω που είναι το πρόβλημα σε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ξέρω 'γω... μήπως γιατί θα παίζουμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Skyrim... αλλά ταυτόχρονα; Δεν βλέπεις το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ξέρω 'γω... μήπως γιατί θα παίζουμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Skyrim... αλλά ταυτόχρονα; Δεν βλέπεις το πρόβλημα; όχι.. ας παίζουν όποιοι είναι να παίξουν με τα ίδια mods Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lupus_Hegemonia Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μα δεν θα το κάνει κανείς αυτό. Γιατί να πρέπει "σώνει και καλά" να έχω κι εγώ τα δικά σου mods, μόνο και μόνο για το "Together"; Σχεδόν κανείς δεν έχει τα ίδια mods, εκτός κι αν ακουλουθούν πιστά έναν οδηγό (πχ. το STEP). Αλλιώς, το 75-80% των mods που έχει ο εκάστοτε user είναι διαφορετικά. Τεσπά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μα δεν θα το κάνει κανείς αυτό. Γιατί να πρέπει "σώνει και καλά" να έχω κι εγώ τα δικά σου mods, μόνο και μόνο για το "Together"; Σχεδόν κανείς δεν έχει τα ίδια mods, εκτός κι αν ακουλουθούν πιστά έναν οδηγό (πχ. το STEP). Αλλιώς, το 75-80% των mods που έχει ο εκάστοτε user είναι διαφορετικά. Τεσπά... Είναι για ΑΜΑ θες να παίξεις coop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα