Apoll Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Τα reviews αλλά και η εταιρία, λένε ότι ο κόσμος είναι πιο ζωντανός απ' ότι στα προηγούμενα ES. Μάλιστα ο παίκτης μπορεί να επιδράσει στην οικονομία μιας περιοχής.
kostacurtas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=w1AenlOEXao
ondine Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Αυτοί τάζουν το pre-order bonus: http://www.thehut.com/games/platforms/pc/the-elder-scrolls-v-skyrim/10293225.html
EKTELESTES Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Για να δούμε, ωραίος. Το έκανα παραγγελία από αυτούς.
ondine Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Το αγγλικό amazon λέει πως ακόμα το ψάχνει για το bonus: http://www.amazon.co.uk/Elder-Scrolls-Skyrim-PC-DVD/dp/B004G5YW5Y Το αμερικάνικο amazon τα γράφει σαφώς. Βλακείες έλεγε η Bethesda όταν ανακοίνωσε το pre-order bonus και είπε πως θα το πάρουν όλοι. Εγώ δεν προπαραγγέλνω τίποτα μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.
EKTELESTES Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Το αμερικάνικο amazon γράφει ακριβώς τό ίδιο με το thehut: "while supplies / stocks last". Οπότε εγώ την έκανα την προπαραγγελία από το thehut και βλέπουμε, θα τους στείλω κανα e-mail αν είναι να τονίσω ότι ο ΜΟΝΟΣ λόγος που παίρνω από αυτούς είναι ο χάρτης και αν είναι να μη μου στείλουν χωρίς. Υ.Γ. Τους έστειλα το mail, περιμένω απάντηση, να δούμε τι θα πούνε.
ondine Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Κι εγώ έχω στείλει διάφορα. Τα ελληνικά μαγαζιά δεν είχαν ιδέα τι είναι το pre-order bonus. Το play και το gameplay μου είπαν πως έχουν το παιχνίδι, ψάχνουν stock για την CE και γενικά αρλούμπες, τίποτα δεν απάντησαν για το χάρτη. Το game με έχει γράψει κανονικότατα. Όποιος μαθαίνει για το burlap map ΓΕΝΙΚΑ και την collector's ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ας μας το πει.
john2gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 The Elder Scrolls V: Skyrim PC System Requirements Released
EKTELESTES Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αυτές που περιμέναμε / είχαμε ήδη διαβάσει είναι δηλαδή. Καλό αυτό...για 1920x1080 και όλα τέρμα προβλέπω ζόρια όμως...για να δούμε..
bnvdarklord Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ελπίζω να υποστήρίζει 4:3 παντως γιατι μου την σπάει σε κατι assassin's creed πχ να παιζω με borders.
panther_512 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ιδιαίτερα χαμηλές οι recommended απαιτήσεις. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι τύπου Witcher 2 ( reccommended 4850 ενώ με όλα Ultra γονάτιζε 580 σε SLI). Πάντως εν έτη 2011 να είμαστε ακόμα σε DX9, όπως και να το κάνεις δεν κολλάει.
EKTELESTES Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Το Witcher γονάτιζε τα πάντα λόγω μιας ηλίθιας ρύθμισης antialiasing και μόνο. Αλλά γενικά είναι ανεξήγητα βαρύ για τα γραφικά που έχει. ( αν και πρέπει να βελτιώθηκαν λίγο οι επιδόσεις του με τα patches)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα