ondine Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Εμένα με ενδιαφέρει ο pre-order bonus map κι ας περιμένω. Έστειλα email σε κάποια μαγαζιά, όποιος μάθει ας μας πει. Εσύ φίλε στην Ελλάδα θέλεις να σου έρθει ανήμερα;
pappous_soulis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Πληροφοριακά, η Collector's υπάρχει και στο Amazon.de.
ondine Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ρώτησα το gameplay αν δίνει το preorder bonus map κι αυτοί μου απάντησαν πως δεν έχουν άλλες CE. Έχω αρχίσει να πιστευώ πως οι καταραμένοι στο Πλαίσιο θα βγουν αληθινοί και ο χάρτης δεν έρχεται Ευρώπη. Μένουν 20 ημέρες μέχρι την κυκλοφορία, όποιος μαθαίνει νέα ας τα ποστάρει αμέσως.
jim22479 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 παιδες , το παραγγειλα απο amazon, το collector's edition μαζι με hardcover guide ΓΑΜ@Τ@ !!!!!!!!!! Μεχρι τις 18 ΝΟΕΜΒΡΗ θα τα χωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!
ondine Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Φίλε τον pre-order bonus map το δίνει το amazon? edit1. Δεν είμαι σίγουρος τι έγινε με το GT, το μόνο που βρήκα είναι αυτά: (αφαίρεσα τα youtube links, έχει καλύτερη ποιότητα το άλλο) Περιγράφονται κάποιες dragon shouts, η μάχη δράκο με δράκο που αναφέρθηκε (spoiler) και το πολυαναμενόμενο resurrect chicken Ούτε λόγος για pc footage ή requirements. edit2. Ανέβηκε και ολόκληρο το επεισόδιο: http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/137?ch=1 Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2011 από ondine
Alithinos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Teaser screenshots από το Facebook του Skyrim: Κατά 80% έρχεται live action trailer λείαν συντόμως!
jim22479 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 preorder bonus map ; Εννοεις hard copy ; Αν εννοεις αυτο , ναι απο οτι βλεπω...
ondine Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Burlap map το λέει η Bethesda, σα λινάτσα πρέπει να είναι.
alex_000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Εχω παρατήσει τα single player games εδώ και χρόνια αλλά .. τα γραφικά αυτού του game με κάνουν να χαίρομαι για τον projectora μου. Σίγουρα θα το δώ (εντάξει το morrowind το ειχα λιώσει και το oblivion το είχα παίξει μισό..). Αν το game είναι πιο gothic / risen με τους npcs θα τα σπάει αν έχει τον πεθαμένο κόσμο των morrowind και oblivion θα μας τα χαλάσει
spurakos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 σε ολα τα reviews λενε οτι ειναι πιο interactive οι npcs.και στο oblivion μια χαρα ηταν παντως
ondine Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Τα ευρωπαϊκά rpg είναι σε άλλο επίπεδο. Αυτό που εσύ λες πεθαμένο κόσμο κάποιοι το εκμεταλλεύονται ως καμβά και το γεμίζουν με mods.
jim22479 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 οχι, ενταξει ηταν ο κοσμος , εμενα μου αρεσε...βεβαια και κατι παραπανω να δουμε δε θα με χαλασει καθολου.
Sed22 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Να φανταστω οτι με τα δικα μου χαρακτηριστικα δεν θα μπορω να το παιξω? ουτε καν με υποχωρησεις σε medium kai low quality?
ondine Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Επίσημα δεν έχουν ανακοινωθεί οι απαιτήσεις (Δευτέρα ίσως) αλλά κατά τη γνώμη μου θα σου είναι playable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα