Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα με ενδιαφέρει ο pre-order bonus map κι ας περιμένω. Έστειλα email σε κάποια μαγαζιά, όποιος μάθει ας μας πει.

Εσύ φίλε στην Ελλάδα θέλεις να σου έρθει ανήμερα;

Δημοσ.

Ρώτησα το gameplay αν δίνει το preorder bonus map κι αυτοί μου απάντησαν πως δεν έχουν άλλες CE. Έχω αρχίσει να πιστευώ πως οι καταραμένοι στο Πλαίσιο θα βγουν αληθινοί και ο χάρτης δεν έρχεται Ευρώπη. Μένουν 20 ημέρες μέχρι την κυκλοφορία, όποιος μαθαίνει νέα ας τα ποστάρει αμέσως.

Δημοσ.

παιδες , το παραγγειλα απο amazon, το collector's edition μαζι με hardcover guide ΓΑΜ@Τ@ !!!!!!!!!!

Μεχρι τις 18 ΝΟΕΜΒΡΗ θα τα χωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε τον pre-order bonus map το δίνει το amazon?

edit1. Δεν είμαι σίγουρος τι έγινε με το GT, το μόνο που βρήκα είναι αυτά:

(αφαίρεσα τα youtube links, έχει καλύτερη ποιότητα το άλλο)

Περιγράφονται κάποιες dragon shouts, η μάχη δράκο με δράκο που αναφέρθηκε (spoiler) και το πολυαναμενόμενο resurrect chicken :D

Ούτε λόγος για pc footage ή requirements.

edit2. Ανέβηκε και ολόκληρο το επεισόδιο:

http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/137?ch=1

Επεξ/σία από ondine
Δημοσ.

Εχω παρατήσει τα single player games εδώ και χρόνια αλλά .. τα γραφικά αυτού του game με κάνουν να χαίρομαι για τον projectora μου. Σίγουρα θα το δώ (εντάξει το morrowind το ειχα λιώσει και το oblivion το είχα παίξει μισό..).

Αν το game είναι πιο gothic / risen με τους npcs θα τα σπάει αν έχει τον πεθαμένο κόσμο των morrowind και oblivion θα μας τα χαλάσει

Δημοσ.

Τα ευρωπαϊκά rpg είναι σε άλλο επίπεδο. Αυτό που εσύ λες πεθαμένο κόσμο κάποιοι το εκμεταλλεύονται ως καμβά και το γεμίζουν με mods.

Δημοσ.

Να φανταστω οτι με τα δικα μου χαρακτηριστικα δεν θα μπορω να το παιξω? ουτε καν με υποχωρησεις σε medium kai low quality?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...