Tobajara Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Αν θες όντως να παίξεις το DLC αγόρασέ το ξεχωριστά ή το upgrade για τη Legendary Edition. Η καινούρια (Special) είναι μια κονσολοαρπαχτή που βελτιώνει ελάχιστα πράγματα και βγήκε κυρίως για άρμεγμα της fanbase.
firepc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ρε σεις παιδια, ναι, ωραια γραφικα εχει το skyrim, ηχους, διαλογους κλπ. Εχεις ομως gameplay? Εννοω αυτο το εθιστικο gameplay που ειχαν παλαιοτερα τα παιχνιδια που ενιωθες οτι κανεις πραγματα στο 100%. Εβλεπα εναν στριμερ που το επαιζε 2 ωρες. Την μιαμιση ωρα ηταν σ ενα ανουσιο περπατημα και σε ενα ξεφυλισμα στα μενου. Και ερχοντουσαν κατι εχθροι και μετα παλι σταματουσε το game για να βρει ενα καταληλο γιατροσοφι, ενα ability, μετα τους σκοτωνε σε 5 δευτερα και μετα παλι το ιδιο περπατημα περπατημα περπατημα και μετα παλι στα μενου να ψαχνει και να προσπαθει να κανει κραφτ και ξανα τα ιδια.
KNSM Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά, δεν ξέρω αν απαντήθηκε πριν... Έχω το skyrim με τα Downguard και DragonBorn (όχι το HearthFire). Έτσι δεν αναβαθμίστηκε η έκδοση μου. Διάβασα ότι έπρεπε να το κάνω μέχρι 28 Οκτώβρη. Τί γίνεται τώρα, αν πάρω το dlc που μου λείπει θα γίνει κάτι ή πρέπει από την αρχή να το αγοράσω όλο; Παρε και το Heartfire και ακολουθησε τον οδηγο στην υπογραφη του Πανου για να γινει πανεμορφο το παιχνιδι. 40 ευρω η Special edition οχι μονο δεν αξιζει αλλα ειναι κανονικη ληστεια! 1
lupus_Hegemonia Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Χθες, έπαιξα την πρώτη ΕΠΙΚΗ μάχη μου στο παιχνίδι - με Wooden Elf 17 level, ο χαρακτήρας μου. Έχω πάρει "με την σειρά" και θέλω σιγά-σιγά να "ξεσκαρτάρω" τις αποστολές, οπότε και μετά από κάνα-δυο, έφτασε η σειρά της "Lady of Infinite Energies" quest... Είχα βρει την "ψυχή" αυτής της απόκοσμης φωνής που μου έλεγε να πάω στο temple της και ο δρόμος μου μ' έφερε προς τα 'κει και πήγα... ...Μετά από... 1.5 ώρα μάχης (!), τα κατάφερα! Βασικά - μάλλον κακώς, στα σύγχρονα RPGs - δεν είμαι τύπος που παίζει με spells, μαγείες κτλ. Πάντα σχεδόν παίζω "Wooden Elf Archer" ή "Paladin Knight". Οπότε, έχω εστιάσει και μάχομαι με melee attack όπλα, μερικές φορές και με το τόξο μου (αν και έχω τον φοβερό Elf archer companion μου και δεν χρειάζεται κι εγώ να ρίχνω από μακριά), ενώ που και που (στα "σκούρα") ρίχνω και καμιά "φωνή" (Dragon Shout)......Σ' αυτήν την αποστολή... τα "βρήκα σκούρα"! Αφ' ενός ο χαρακτήρας μου, ναι μεν είναι 17 level, αλλά δεν τον λες και "πολύ έμπειρο" (ακόμα). Αφ' εταίρου, δεν διαθέτω "σούπερ-ντούπερ" όπλα, με ένα Dwarf Axe 29 damage μάχομαι. Ούτε potions κρατάω, πλην των healing... ...Έφτασα λοιπόν στην κατακόμβη κάτω-κάτω... κι αφού έχω φάει μερικά "ghosts"-φρουρούς (που ήταν κάμποσο δύσκολοι), ανοίγω την τελική πόρτα... εμφανίζεται μια μεγάλη αίθουσα με το τελευταίο "πετράδι" της "ψυχής" της "Lady"... και εκεί με περιμένουν ΠΕΝΤΕ "ghosts"... και ο Νεκρομάνσερ. Απ' ό,τι είχα δει στο YouTube, κάτι τύποι μπαίνουν "Sneak" μέσα και μετά με άπειρα μαγικά τους "μακελεύουν". Δεν "παίζει" αυτό με μένα, δεν πολεμώ έτσι. Οπότε... πέταξα ένα βέλος στο ένα "Ghost", τα ΠΑΡΕΣΥΡΑ όλα προς εμένα (που στεκόμουν εκτός πόρτας, στον διάδρομο στα σκαλιά) και εκεί τα "καθάρισα" ένα-ένα, στριμώχνοντάς τα στο άνοιγμα της πόρτας, το ένα πίσω απ' το άλλο... Λέω "οκ, δεν είναι και τόσο πολύ δύσκολο όπως το περίμενα"... Κάνω save και μπαίνω μέσα... για να πεθάνω στα 2-3 δευτερόλεπτα, μετά απ' τα άπειρα frosting-bolts που μου 'στειλε ο Νεκρομάνσερ!!! "Ουπς", λέω!... Μάλλον δεν θα 'ταν απλό!... ...Κοιτάζω στο Inventory μου και Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ... είχα κρατήσει (περιέργως) ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ "Potion of Resisting Cold" (60'')! Ε, προφανώς το ήπια... έβγαλα την ασπίδα... έβαλα στο αριστερό χέρι "Flames" (υποθέτοντας ότι θα 'ναι το σωστό αντίβαρο κατά της παγωνιάς του μάγου)... στο δεξί ένα Mace με Flames που 'χα βρει σ' άλλο Quest (όχι τρελά πράγματα, 22-24 damage αλλά είχε και 12 Fire damage), ενώ στον companion έδωσα ό,τι staff είχα (ΚΑΙ Firebold είχα!) και όρμησα μέσα! ...Ευτυχώς που οι companions, γενικά, δεν σκοτώνονται (ΤΕΛΕΙΩΣ) εύκολα! Κρυβόμουν πίσω από διάφορες κολώνες, πετούσα μαγικά (με NOVICE επίπεδο!!!!), έριξα 1-2 φορές και το "Dragon Shout" που τους εκτοξεύει στην άλλη άκρη (και του 'κανα ζημιά του μάγου) και... "κούτσα-κούτσα" μετά από 40 λεπτά (και κάμποσα loading-saving) τον νίκησα... ...για να ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ (το πνεύμα του) και πάλι και να ΞΑΝΑ-ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, άυλο πια!!!! ...Αυτή τη φορά, τον παρέσυρα ΕΚΤΟΣ αίθουσας και... έκλεισα την πόρτα - εννοείται είχα καταναλώσει πια ΚΑΘΕ potion που είχα, μόνο όπλα πλέον είχα διαθέσιμα (και τα "πενιχρά" μου ξόρκια). Ευτυχώς, δεν... άνοιγε την πόρτα το... πνεύμα του μάγου, οπότε κι έστειλα τον companion να "τις αρπάζει τις φάπες" (και να του χαμηλώνει κούτσα-κούτσα" το healing... οπότε μετά από... 1 ώρα σχεδόν, τον νίκησα - ξανά!Το φοβερό, ήταν το αποτέλεσμα - πλην της ικανοποίησης της νίκης.Η "Θεά", πέταξε μια δέσμη φωτός απ' το alter της προς τον ουρανό και... με ΕΞΥΨΩΣΕ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ κι εμένα και μου μιλούσε σε ύψος... κάνα 5άρι-8άρι χιλιάδες μέτρα απ' την γη, με την δυνατότητα να γυρίζω προς όλες τις κατευθύνσεις και να ...βγάζω ΦΩΤΟ το απίστευτο θέαμα-τοπίο που έβλεπα ΣΕ ΕΝΑΣΤΡΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ (έπαιζα βράδυ την αποστολή και ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακά τα πλάνα του φωτός κτλ)!Και "κονόμισα" κι ένα συμπαθητικό σπαθάκι (29 damage) στο τέλος!...Και που νόμιζα ότι οι δράκοι είναι δύσκολοι (4 έχω "φάει" ως τώρα)! Υ.Γ.: Αυτά τα screenshots, βρίσκονται ΚΑΙ στον Steam account μου, για να τα βλέπω και στο γραφείο ή ΜΟΝΟ στο PC του σπιτιού μου; 3
paparoupas11 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Κρίμα πάντως. Το HearthFire δεν μου αρέσει και για να αγοράσω το παιχνίδι από την αρχή δύσκολο. Θα μείνω με αυτό που έχω.
Demon Lord Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Ρε παιδιά μια ερώτηση. Έχω το skyrim legendary edition επομένως πήρα δωρεάν τη special edition στο steam. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι πως είναι τελείως ξεχωριστό παιχνίδι αλλά και δύο πράγματα. 1) Δε μπορώ να φορτώσω τα saves του "παλιού" skyrim στο καινούριο. 2) Ακόμα και αν κάνω νέο profile, το παιχνίδι crashάρει. Το pc είναι αυτό της υπογραφής, δεν νομίζω να έχω θέμα με το hardware. Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος;
panoc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 1. Υποτιθεται οτι θα μπορουσες αλλα ειναι γενικο το θεμα 2. Τι εννοεις ; Το pc τηςε υπογραφης ειναι στο οριο να τρεξει το vanilla skyrim του 2011 πόσο μαλλον το SE.
Demon Lord Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 1. Υποτιθεται οτι θα μπορουσες αλλα ειναι γενικο το θεμα 2. Τι εννοεις ; Το pc τηςε υπογραφης ειναι στο οριο να τρεξει το vanilla skyrim του 2011 πόσο μαλλον το SE. Με το pc1 της υπογραφής αυτόματα μπαίνει σε medium γραφικά. Το παλιό skyrim το έπαιζα σε High γραφικά, πάλι με αυτόματη προσαρμογή. Εννοώ ότι ακόμα και αν ξεκινήσω new game, πριν αρχίσει να φορτώνει το παιχνίδι, απλά κλείνει. Απ'ότι είδα το έχουν και άλλοι το συγκεκριμένο πρόβλημα, απλά ρώτησα αν το έχει δει και κάποιο μέλος εδώ
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Τωρα παπαλα, πρεπει να το αγορασεις απο την αρχη, ΙΜΟ δεν αξιζει τα 40Ε του με τη καμια. ούτε 10€ δεν αξίζει ποια 40 που το χουν..
Gilmaru Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 1) Δε μπορώ να φορτώσω τα saves του "παλιού" skyrim στο καινούριο. Αν θέλεις πολύ τα saves του παλιού Skyrim, κοίτα εδώ http://store.steampowered.com/news/externalpost/rps/182787402040125193
Demon Lord Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 40 level με φουλ ebony armor και οπλισμο είναι αυτά. δεν τα πετάς εύκολα σε ευχαριστώ, θα το κοιτάξω
fever25 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Έχει δει κανείς αυτό: http://sureai.net/games/enderal/ ;
lupus_Hegemonia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Έχει δει κανείς αυτό: http://sureai.net/games/enderal/ ; Κάνα νέο unofficial expanstion είναι;;; "Έπηξα" χθες, λέμε!!! Είχα βάλει το Europa League στο... iPad δίπλα μου, αλλά "πένα" δεν είδα... γιατί επί 3+ ώρες πάσχιζα να καταπολεμήσω το "Vampirism" που 'χα προσβληθεί και ΗΔΗ είχα γίνει βαμπίρ! Πολύ "πίπα" ήταν, είχαν πέσει στο ΜΙΣΟ όλα τα στατιστικά & σκιλς μου, έτρωγα "φάπες" από απλούς bandits και κόντευα να χάσω κτλ!... ...Έπρεπε να βρω το μαύρο πετράδι πρώτα... μετά να βρω το "Soul Trap" (αφού δεν το 'χα - κι "έφαγα τον κόσμο" στις μισές... πόλεις της χώρας στα Court Wizards Rooms τους!)... και τελικά να ΣΚΟΤΩΣΩ κάτι/κάποιον και να "παγιδεύσω" την ψυχή του. Και σκότωνα "αβέρτα-κουβέρτα" μικρά ζωάκια (καβούρια, κότες κτλ) αλλά ΔΕΝ έπιανε την "ψυχή"... οπότε αναγκάστηκα τελικά να... δολοφονήσω έναν χωρικό που βρήκα "περαστικό" σε έναν ερημικό μονοπάτι! ...Tα κατάφερα τελικά... και μετά "έμπλεξα" μ' αυτή την αποστολή "Blood on the snow", που πας να κάνεις έρευνα για κάτι δολοφονίες σε μια Nord city! Πολύ "πίκρα"! ΜΟΝΟ ΕΡΕΥΝΑ από 'δώ κι από 'κει, να ψάχνεις παντού, να τσεκάρεις κάθε ίντσα σπιτιών κτλ., ΣΥΝΕΧΩΣ STEALTH κτλ... ...Έχει ιδέα κανείς, πού θα βρω το... φάντασμα του μικρού κοριτσιού που πέθανε στο καμμένο σπίτι; Της ζήτησα να μου πεί τί έγινε και μου 'πε να ...παίξουμε "Κρυφτό" πρώτα... και εξαφανίστηκε! Πού θα βρεις ένα... φάντασμα που... παίζει "Κρυφτό";! 1
Tmark Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Και σκότωνα "αβέρτα-κουβέρτα" μικρά ζωάκια (καβούρια, κότες κτλ) αλλά ΔΕΝ έπιανε την "ψυχή" Και σε νόμιζα για φιλόζωο..
lupus_Hegemonia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Και σε νόμιζα για φιλόζωο.. ΑΚΡΙΒΩΣ! Και παίζω και Wooden-Elf!!!!... Αλλά τί να 'κανα;;; Αφού έπρεπε να δολοφονήσω κάτι και να "αιχμαλωτήσω μια ψυχή" για να γίνει η τελετή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα