Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου έχει κοπεί η ανάσα από τα τοπια του Skyrim ενώ έχεις παίξει W3 (το 2 καλύτερα graphs έχει)?! Παράτησες το W3 γιατί σου φάνηκε πολύπλοκο το training ενώ δεν είναι καθόλου ειδικά άμα παίζεις με gamepad? Επίσης κατάλαβες σε 5 ώρες ότι δεν σε αφήνει να "παρεκλίνεις" από main quest ενώ μιλάμε για το καλύτερα sidequests ever created?! Dude...

p.s. Δώρο με το W3 να δίναν το vanilla Skyrim κάτι καλύτερο από σουβερ δεν μπορώ να σκεφτώ ως χρήση. :D

Ποιός είπε ότι παίζω με pad;;;; ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τα pads! Ο ΚΥΡΙΟΣ λόγος που πούλησα το PS4 μετά από ένα 4μηνο!

Είμαι "καθαρόαιμος" mouse+keys παίκτης και στο W3 μου 'σπασαν τα νεύρα!

(Ο κύριος λόγος, επίσης, που παράτησα αυτό το φοβερό σε ατμόσφαιρα "Ori" - διότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ επιλογή για control με πλήκτρα, έχει ΜΟΝΟ pad!)...

...Δεν είπα ότι στο W3 "δεν είχε ωραία τοπία" κτλ.! Γιατί εκλαμβάνεις τα λεγόμενά μου όπως σε βολεύει; Μίλησα (κάποια στιγμή) για τα φοβερά τοπία στο Skyrim, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ με εκείνα του W3! Προφανώς... όπως ειπώθηκε ήδη... ένα τόσο σύγχρονο παιχνίδι (W3) θα 'ναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ πολύ καλύτερο στα γραφικά απ' ένα παλιότερο (Skyrim).

Και ξαναλέω - μιας και δεν έγινα αντιληπτός: ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ, τα γραφικά! Δηλαδή, αυτά του Skyrim είναι για μένα ΣΟΥΠΕΡ! Αν ήταν και καλύτερα (άλα-W3), σαφώς και δεν θα... με πείραζε! Αλλά και που δεν είναι, ποσώς με νοιάζει.

Το witcher και μενα στην αρχη μου φανηκε λιγο καπως και το παρατησα καπου στο 10ωρο.

Το πιασα μετα απο 2 βδομαδες(ουτε τα κουμπια δε θυμομουν) και καπου αργοτερα ειναι που μπαινεις ουσιαστικα μεσα στο παιχνιδι.

Οταν το τελειωσα ξενερωσα τη ζωη μου πραγματικα.Ισως το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει ποτε.και δεν ειμαι ο μονος που το λεει.

Το skyrim για την εποχη του ειναι φοβερο λογω της ελευθεριας που σου προσφερει κτλ.

Απλα αν δεν εισαι καμμενος με το ειδος και να εχεις ορεξη να τριγυρνας,τοτε ισως το βαρεθεις.

Δωσε στο witcher μια ευκαιρια και παιξε το.δε θα χασεις.

Και ειναι το μονο παιχνιδι(μαζι με το πρωτο crysis) που θα θελα αν γινοταν να ξεχασω οτι το εχω παιξει και να το ξαναρχιζα(μη μου πειτε λυσεις του τυπου,σου ριχνω στο κεφαλι με πετρα  :P  )

Ακριβώς, είμαι "καμμένος" με την πλήρη ελευθερία και να γυρίζω παντού σε έναν fantasy κόσμο.

Και ξανα-μανά λέω... δεν είμαι "φανατίλας" με τα γραφικά.

Παίζω πχ. ακόμα το... "Indiana Jones & the Fate of Atlantis"!!!!!! Παίζω ακόμα (σε remaster edition) τα... Baldur's Gates!!!!!

Δεν με ενοχλούν τα παλαιάς τεχνολογίας γραφικά. Με ενοχλούν στα σύγχρονα παιχνίδια, που εστιάζουν ΚΥΡΙΩΣ στην 3D-engine, στα εκπληκτικά γραφικά/ήχο/εφέ... και από σενάριο/στόρυ είναι από... μπούρδα έως αδιάφορη (ιστορία).

Δεν θα κάτσω (πια) να αγοράσω και παίξω το νέο/σύγχρονο DOOM, όσο φοβερό κι αν είναι. Το πήρα κι έπαιξα όταν πρωτοβγήκε, γιατί ήταν πρωτοποριακό και μοναδικό (τότε). Αλλά... τέλος, δεν πάει άλλο (για μένα), να παίζω κάτι που δεν "με φτιάχνει" τόσο το στόρυ/υπόθεση.

Πχ... σαν τα Mass Effect & Knights of the Old Republic, δεν έχω βρει (sci-fi παιχνίδια, που τόσο γουστάρω). Τα ΞΑΝΑ-ΠΑΙΖΩ (έχω αγοράσει) πάλι, διότι... δεν υπάρχουν πια ΤΕΤΟΙΕΣ παιχνιδάρες.

Περίμενα καρτερικά πως και πως αυτό το νέο StarWars Battlefront... Με "πρόλαβε" ένας φίλος και ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛΑΔΗ, γιατί πήγα να το δω/παίξω σ' αυτόν και ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΤΟΟΟΟΟΣΟ πολύ, που ευτυχώς δεν το 'χα αγοράσει κι εγώ! StarWars παιχνίδι ΔΙΧΩΣ SOLO CAMPAIGN;;;;;;; Απλά να γίνεσαι "spawn" και να σκοτώνεις ασταμάτητα;;;; ΠΟΣΟ ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΤΟ, όμως;!

Δημοσ.

To vanilla Skyrim πάντως είναι ο πιο υπερτιμημένος εξομοιωτής περπατήματος στην ιστορία, και παιχνίδι με μετριότατο τεχνικό τομέα ακόμα και στην εποχή του. Για role - playing ας μην το πιάσουμε καλύτερα, πέρα από την ημιτελή απόπειρα για radiant AI ο υπόλοιπος κόσμος ήταν στην κοσμάρα του (αχ λολ) ό,τι και αν έκανε ο παίκτης. Σενάριο επίσης...? Αν είναι το πρώτο "μεγάλο" RPG που παίζει κανείς στη ζωή του εντυπωσιάζει, δε λέω, αλλά μέχρις εκεί. Μετά τις πρώτες εντυπώσεις τα κενά είναι φανερά, αν και στο χαρακτήρα του σαν Elder Scrolls είναι πιστό. Κάνει αυτό που θα περίμεναν οι fans.

Ό,τι πρέπει για περιπλάνηση, τοπία κλπ (η μορφολογία, οι εναλλαγές και η ατμόσφαιρα μετράνε πολύ) αλλά πέραν τούτου ουδέν. Και αυτά δεν είναι πράγματα που τα λέω στη μετά Witcher 3 εποχή.

Είναι βασικός λόγος που θέλω να καταπιαστώ με το The Mod Project, ώστε να δω πόσο πολύ μπορεί να αλλάξει το gameplay προς το καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα το W3 έχει καλύτερα γραφικά, πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες, καλύτερα side quests...

Το Skyrim Elder Scrolls ομως έχει πιο ενδιαφέρον σύμπαν.

Προσωπικά το Skyrim με είχε ψιλοξενερώσει όταν βγήκε γιατί το Oblivion είχε ανεβάσει αρκετά ψηλά το πήχη σε κάποια ζητήματα, και το Skyrim δε διατήρησε το ίδιο επίπεδο. Για παράδειγμα, όταν είχε βγει το Oblivion ήταν σαν το Crysis, έφερε ένα άλμα στα γραφικά πρωτόγνωρο, ενώ το Skyrim είχε γραφικά περιοριζόμενα από το... xbox360. Και εκτός αυτού, τα quests του skyrim ήταν επαναλαμβανόμενα, το 90% περίπου fetch quests ήταν, και η υλοποίηση τους μου θύμισε MMO τα οποία ποτέ δε συμπάθησα.

Πράγμα που πιστεύω απορρέει από το μειωμένο χρόνο ανάπτυξης. Απ' όταν η Bethesda ανέλαβε το Fallout ο χρόνος ανάπτυξης του κάθε παιχνιδιού μειώθηκε, αλλιώς θα βλέπαμε νέο TES και FO κάθε 10 χρόνια. Απ το 2008 που βγήκε το FA3, πέρασαν 3 χρόνια για τη κυκλοφορία του Skyrim, ενώ παλαιότερα αφιέρωνε 5 χρόνια ανάπτυξης σε κάθε TES. 

Η CD Project είχε το καλό του ότι ήταν επικεντρωμένη σε 1 παιχνίδι, και μπορεί να αφιερώσει το χρόνο και την ομάδα της σε αυτό, με τα αποτελέσματα να φαίνονται στο Witcher 3.

Προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο ο κόσμος του Elder Scrolls, αλλά η αλήθεια είναι πως η CDPR έχει κάνει άλματα και έχει υπερπηδήσει σε πολλούς τομείς τη Bethesda. 

Δημοσ.

ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;!... Δεν λέω, μ' άρεσε και το παλιότερο Oblivion... μου άρεσε και το Witcher 3... αλλά σαν αυτό, δεν υπάρχε

Φοβερό παιχνίδι!

Εσυ την εκανες την συγκριση αγαπητε.Αλλωστε δεν ειναι και παραλογο να γινεται συγκριση μεταξυ Witcher 3 συγκεκριμενα(που ειναι open world rpg οπως και το Skyrim,σε σχεση με το Witcher 3),αλλα το θεμα ειναι ποσο ενα παιχνιδι ειναι Memorable.Δυστηχως στην περιπτωση του Skyrim λιγα πραγματα με την παροδο των χρονων και με την παρουσιαση αλλων ποιοτικων επισης παιχνιδιων εχουν μεινει.Δεν ειναι τυχαιο πως το παιχνιδι αυτο εχει τετοια αντοχη στον χρονο αποκλειστικα λογω των mods.

Αν το παμε με θεματολογια το Skyrim ακομα και τοτε που βγηκε ηταν αψογο.Σε ποιον αλλωστε δεν αρεσει να γυρναει στα χιονια να κυνηγαει δρακους.Επισης εχει και αυτο φοβερη μουσικη κυριως κατα τις μαχες.

Αλλα δυστηχως δεν εχει ουτε memorable ιστορια,ουτε memorable χαρακτηρες οπως το Witcher,ουτε και αξιολογους κεντρικους κακους εκτως του κεντρικου δρακου.

Επισης ισχυει οτι η ελευθερια του να δημιουργεις εσυ οπως θες τον κεντρικο σου χαρακτηρα εχει τα καλα της και τα κακα της,αλλα οσον αφορα το κομματι της ιστοριας μονο κακα υπαρχουν σε σχεση με τον Geralt του Witcher.

Καλο για την εποχη του το 2011 το Skyrim(αν και παντα το σιχαθηκα επειδη κυκλοφορησε την ιδια περιοδο με ενα αλλο διαμαντι το αρχικο Dark Souls αλλα τεσπα),αλλα οπως και να το δει κανεις δεν μπορει να συγκριθει με το Witcher 3.

Το Witcher 3,σχεδον 1.5χρονο απο την κυκλοφορια του και ηδη ειναι απο τα καλυτερα open world(και οχι μονο)action rpg που εχουν βγει,με μερικα απο τα καλυτερα side quest που εχουν μπει σε παιχνιδι και φυσικα ειναι το μοναδικο παιχνιδι του ειδους του(και οχι μονο)που δικαιολογησε ποτε την υπαρξη dlc/expansion για αυτα που προσφεραν και τα χρηματα που ζηταγαν.Κοινως εβγαλε Dlc που αλλες εταιριες τα χρεωνουν ως κανονικα παιχνιδια.

Δημοσ.

Εν πάσει περιπτώσει... διότι είμαι και κάποιας ηλικίας (46+) για να διαπληκτίζομαι λεκτικά για... παιχνίδια, εμένα με έχει ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ το Skyrim!

Βέβαια... μόλις "ανακάλυψα" ότι ένα άλλο (φοβερό!) παιχνίδι - το Arma3 - έχει ΚΑΙ WW2 mod!!!!!

(Διότι ναι μεν μ' αρέσουν πολύ τα ρεαλιστικά "soldier-sim", αλλά δεν πολυ-γουστάρω το σύγχρονο warfare).

...Οπότε... με βλέπω να κάνω "switch" από Skyrim σε Arma3 και "τούμπαλι"!

Δημοσ.

Δεν θα κάτσω (πια) να αγοράσω και παίξω το νέο/σύγχρονο DOOM, όσο φοβερό κι αν είναι. Το πήρα κι έπαιξα όταν πρωτοβγήκε, γιατί ήταν πρωτοποριακό και μοναδικό (τότε). Αλλά... τέλος, δεν πάει άλλο (για μένα), να παίζω κάτι που δεν "με φτιάχνει" τόσο το στόρυ/υπόθεση.

Εαν εχεις τερματισει το Witcher 3 πρωτα και με βαση το παραπανω πας στο Skyrim,το λιγοτερο θα απογοητευτεις απο πλευρας υποθεσης εκτως ισως του τελευταιου κομματιου προς το τελος του παιχνιδιου(πριν την μεγαλη μαχη)που ακριβως επειδη εστιαζει περισσοτερο στα περι δρακων,και προιστοριας ειναι πιο ενδιαφερον. Προσωπικα το Skyrim ποτε δεν το βρηκα κακο παιχνιδι γιατι πολυ απλα δεν ειναι.Ειναι ομως και αυτο η εννοα του overrated παιχνιδιου.

Και εκτός αυτού, τα quests του skyrim ήταν επαναλαμβανόμενα, το 90% περίπου fetch quests ήταν, και η υλοποίηση τους μου θύμισε MMO τα οποία ποτέ δε συμπάθησα.

Και εδω ενας απο τους σημαντικοτερους λογους γιατι το Witcher εκανε τοσο μεγαλο ντορο και θα συνεχιζει να ειναι σημειο αναφορας για πολλα χρονια.

Εν πάσει περιπτώσει... διότι είμαι και κάποιας ηλικίας (46+) για να διαπληκτίζομαι λεκτικά για... παιχνίδια, εμένα με έχει ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ το Skyrim!

Σε forum εισαι που ο σκοπος τους ειναι ο διαολογος/αντιλογος(με επιχειρηματα)με επιχειρηματα δεν διαπληκτιζεσαι,ουτε πρεπει αν ακουσεις μια αλλη γνωμη να ξενερωσεις.

Επισης προς τι η ειρωνια οτι κουβεντιαζουμε για παιχνιδια?Λογω μεγαλυτερης ηλικιας κιολας φανταζομαι οτι θα γνωριζεις οτι δεν ειναι κακο να ασχολειται καποιος με οτι του αρεσει και τον ευχαριστει. Βεβαια στην Ελλαδα δεν ειναι και λιγα τα στερεοτυπα που υπαρχουν οσον αφορα τα video games δυστηχως.

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση για τον @panoc

αλλά αν ξέρει και άλλος καλοδεχούμενο..

Επειδή όντως σιγά την δουλειά που έκαναν με το remaster(SPECIAL EDITION),και θα ήθελα να το κάνω μαγικό όπως παλιά το skyrim..

Δεν βλέπω να έχει steam workshop.

Από το nexus,μπορώ; ή όχι ακόμα

Δημοσ.

XAAXAX  ε όχι και σουβέρ!!!!! μια χαρά παιχνίδι ήταν στην εποχή του. και άδικη η σύγκριση...το καθένα έχει την χάρη του :)

Εννοείτε παιχνιδάρα για την εποχή του δεν το συζητάω και μιλούσα φυσικά για σήμερα, φυσικά τα epic rpg είναι ελάχιστα οποτε και ο συναγωνισμός είναι μικρός.

Anyways dude προφανώς και σε τραβάει πιο πολύ το sandbox element απόλυτος σεβαστό αλλα ειλικρινά ξανά βάλε το W3 με gamepad και δώστου λίγες ώρες μετά το White Orchard που εκεί ξεκινάει το game ;) Επίσης για την ηλικία σου πολύ περισσότερο θα με τραβούσε το W3 που έχει πολύ πιο adult material σε σχέση με το ψιλό παιδικό σενάριο του Skyrim και γενικά των TES. Just my 2 cents ;)

Δημοσ.

Ερώτηση για τον @panoc

αλλά αν ξέρει και άλλος καλοδεχούμενο..

Επειδή όντως σιγά την δουλειά που έκαναν με το remaster(SPECIAL EDITION),και θα ήθελα να το κάνω μαγικό όπως παλιά το skyrim..

Δεν βλέπω να έχει steam workshop.

Από το nexus,μπορώ; ή όχι ακόμα

τι ακριβως εννοεις μαγικο ?

Εαν εννοεις mods τοτε :

Να συνοψισω τη κατασταση που αφορα το SE μεχρι τωρα και αγογα τα ενεργα Mods, δηλαδη mods που οι devs τους δε τα εχουν παρατηρσει.

Τα textures/model mods θα βγουν αργα η γρηγορα, ηδη καποια εχουν βγει.

Οσα εχουν scripts θα αργησουν περισσοτερο αλλα θα βγουν και αυτα.

Οσα ομως (και αυτα που που αλλαζουν το gameplay αλλα και το κοσμο σε μεγαλη κλιμακα) χρειαζονται SKSE και SKYUI, θα βγουν μονο οταν κυκλοφορισουν τα 2 αναφερομενα. Το SKSE ειναι ηδη υπο αναπτυξη αλλα για καποια εκδοση που να εχει χρηστικο ενδιαφερον προβλεπω το λιγοτερο 2-3 μηνες (ακομα το SKSE του FO4 δε δουλευει 100%), το SKYUI ο dev του δηλωσε οτι δε θα ασχοληθει, οποτε θα πρεπει πρωτα να τελειωσει το SKSE (γιατι σε αυτο βασιζεται το SKYUI) και μετα να το παρει καποιος και να το μεταφερει.

Για ολα τα υπολοιπα mods που δεν υπαρχει πια development πρακτικα θα πρεπει να τα κατεβασεις για το παλιο skyrim και να τα κανεις μετατροπη μονος σου.

Δεν ειναι δυσκολο αλλα ουτε ευκολο.

Οσον αφορα τα γραφικα και την γενικη ατμοσφαιρα, γραφικα πχ σαν αυτα που εχω με DX9 και ENB στο ΤΜP δν υπαρχει περιπτωση να δεις εαν δε κυκλοφορισει ο boris κανονικο enb. Και εαν κρινω απο τις δυσκολιες που εχει βαλει η bethesda στο να βρεις τα register του καθε effect στο FO4 (για το οποιο τοσο καιρο και ακομα να βγει ενα σχετικα usable enb), τοτε δε τρεφω πολλες ελπιδες για κατι καλο συντομα.

Οτι κανουμε με reshade και sweetfx τα οποια ομως ειναι κλασσεις χειροτερα απο το enb καθως ειναι γενικο εφε και οχι κατα περιπτωση οπως στο enb.

Για την ιστορια με το enb στο πλαιο σκυριμ μπορω να εχω -και εχω- διαφορετικες ρυθμισεις αναλογα με το καιρο, αναλογα με το εαν ειμαι μεσα ή εξω, αναλογα την ωρα της ημερας, τηε μερα και το μηνα του χρονου κλπ κλπ.

Δυστυχως με τα reshade/sweetfx εχοντας ενα γενικο εφε το οποιο μπορει να φαινεται ομορφο και ατμοσφαρικο στο δασος, να δειχνει χαλια το βραδυ ή μεσα στα κτηρια κλπ.

Επισης χωρις enb χανουμε ναντελως το parallax εφε, το εφε δηλαδη που δινει 3d οψη στα textures, κατι σαν το tessellation.

Δημοσ.

Σαν φανατικός των TES από εποχής daggerfall έχω να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ το Skyrim, ήταν στο ίδιο μοτίβο με τα προηγούμενα και λίγο βελτιωμένο. Είχα βάλει το witcher 1 ( 2 φορές ) και το έβγαλα στο 2ωρο. Και εκνευρίστηκα που έχασα εκείνο το πολύτιμο δίωρο. Απορούσα πώς τέτοια failia απέκτησε τόσο μεγάλο fun base.

Αυτό με κράτησε στο να μην πάρω το W3. Το έβαλα όμως τελικά πριν λίγους μήνες και το μόνο που έχω να πω είναι : WOOOWW duuuuude. Πραγματικά το καλύτερο game της 10ετίας. Μεγάλος χάρτης πλήρως αξιοποιήσιμος με πολλή ζωντάνια και ενδιαφέρον. Φαίνεται ξεκάθαρα από το τελικό αποτέλεσμα ότι έριξαν δουλειά και δεν πήγαν για αρπαχτή.

Δημοσ.

τι ακριβως εννοεις μαγικο ?

Εαν εννοεις mods τοτε :

Να συνοψισω τη κατασταση που αφορα το SE μεχρι τωρα και αγογα τα ενεργα Mods, δηλαδη mods που οι devs τους δε τα εχουν παρατηρσει.

Τα textures/model mods θα βγουν αργα η γρηγορα, ηδη καποια εχουν βγει.

Οσα εχουν scripts θα αργησουν περισσοτερο αλλα θα βγουν και αυτα.

Οσα ομως (και αυτα που που αλλαζουν το gameplay αλλα και το κοσμο σε μεγαλη κλιμακα) χρειαζονται SKSE και SKYUI, θα βγουν μονο οταν κυκλοφορισουν τα 2 αναφερομενα. Το SKSE ειναι ηδη υπο αναπτυξη αλλα για καποια εκδοση που να εχει χρηστικο ενδιαφερον προβλεπω το λιγοτερο 2-3 μηνες (ακομα το SKSE του FO4 δε δουλευει 100%), το SKYUI ο dev του δηλωσε οτι δε θα ασχοληθει, οποτε θα πρεπει πρωτα να τελειωσει το SKSE (γιατι σε αυτο βασιζεται το SKYUI) και μετα να το παρει καποιος και να το μεταφερει.

Για ολα τα υπολοιπα mods που δεν υπαρχει πια development πρακτικα θα πρεπει να τα κατεβασεις για το παλιο skyrim και να τα κανεις μετατροπη μονος σου.

Δεν ειναι δυσκολο αλλα ουτε ευκολο.

Οσον αφορα τα γραφικα και την γενικη ατμοσφαιρα, γραφικα πχ σαν αυτα που εχω με DX9 και ENB στο ΤΜP δν υπαρχει περιπτωση να δεις εαν δε κυκλοφορισει ο boris κανονικο enb. Και εαν κρινω απο τις δυσκολιες που εχει βαλει η bethesda στο να βρεις τα register του καθε effect στο FO4 (για το οποιο τοσο καιρο και ακομα να βγει ενα σχετικα usable enb), τοτε δε τρεφω πολλες ελπιδες για κατι καλο συντομα.

Οτι κανουμε με reshade και sweetfx τα οποια ομως ειναι κλασσεις χειροτερα απο το enb καθως ειναι γενικο εφε και οχι κατα περιπτωση οπως στο enb.

Για την ιστορια με το enb στο πλαιο σκυριμ μπορω να εχω -και εχω- διαφορετικες ρυθμισεις αναλογα με το καιρο, αναλογα με το εαν ειμαι μεσα ή εξω, αναλογα την ωρα της ημερας, τηε μερα και το μηνα του χρονου κλπ κλπ.

Δυστυχως με τα reshade/sweetfx εχοντας ενα γενικο εφε το οποιο μπορει να φαινεται ομορφο και ατμοσφαρικο στο δασος, να δειχνει χαλια το βραδυ ή μεσα στα κτηρια κλπ.

Επισης χωρις enb χανουμε ναντελως το parallax εφε, το εφε δηλαδη που δινει 3d οψη στα textures, κατι σαν το tessellation.

ε ναι βρε..για να λέω για workshop και nexus για mods θα έλεγα. :P

για textures/models μόνο.

Τα σκριπτακια με αφήνουν αδιάφορο..Το παιχνίδι είναι ήδη αρκετά μεγάλο,ας το δω όλο και μου φτάνει..για να το πειράξω να γίνονται και διαφορετικά πράματα.

Αλλά του είχα χώσει ENB να ουμε,και τεξτουρια..Έβλεπα HD φωτορεαλιστικά λάχανα και χορτάρια και πάθαινα πλάκα..Μη σου πω για το νερό και το χιόνι..Άστο..Τα δε σκεύη νόμιζα ότι ήμουν στην κουζίνα της μαμάς μου.

Πόσο μάλλον για τον γαλαξία και βραδινό ουρανό,με εποχές κτλ κτλ..

Γιαυτό και το λέω μαγικό.

Η χαρά του mod ήταν το vanilla. :wub:

Αλλά όπως λες,υπομονή.(δε ψήνομαι να κάνω μετατροπές και μπλαμπλαμπλα.Δεν έχω τον χρόνο,ούτε τις γνώσεις.θα περιμένω να βγούν)

Δημοσ.

ε ναι βρε..για να λέω για workshop και nexus για mods θα έλεγα. :P

για textures/models μόνο.

Τα σκριπτακια με αφήνουν αδιάφορο..Το παιχνίδι είναι ήδη αρκετά μεγάλο,ας το δω όλο και μου φτάνει..για να το πειράξω να γίνονται και διαφορετικά πράματα.

Αλλά του είχα χώσει ENB να ουμε,και τεξτουρια..Έβλεπα HD φωτορεαλιστικά λάχανα και χορτάρια και πάθαινα πλάκα..Μη σου πω για το νερό και το χιόνι..Άστο..Τα δε σκεύη νόμιζα ότι ήμουν στην κουζίνα της μαμάς μου.

Πόσο μάλλον για τον γαλαξία και βραδινό ουρανό,με εποχές κτλ κτλ..

Γιαυτό και το λέω μαγικό.

Η χαρά του mod ήταν το vanilla. :wub:

Αλλά όπως λες,υπομονή.(δε ψήνομαι να κάνω μετατροπές και μπλαμπλαμπλα.Δεν έχω τον χρόνο,ούτε τις γνώσεις.θα περιμένω να βγούν)

Μπένε και βλέπε:

http://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/?

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά, δεν ξέρω αν απαντήθηκε πριν...

Έχω το skyrim με τα Downguard και DragonBorn (όχι το HearthFire).

Έτσι δεν αναβαθμίστηκε η έκδοση μου. Διάβασα ότι έπρεπε να το κάνω μέχρι 28 Οκτώβρη. Τί γίνεται τώρα, αν πάρω το dlc που μου λείπει θα γίνει κάτι ή πρέπει από την αρχή να το αγοράσω όλο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...