ondine Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Βασικά ψάχνω κάποιο που να έχει το preorder bonus. Θα το παραλάβει γνωστός μου στην Αγγλία και θα μου το φέρει ο ίδιος στην Ελλάδα, καθυστερούν κι εντός συνόρων τους οι παραδόσεις λες;
chek2fire Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Εντος συνόρων δεν καθυστερούν σίγουρα. Δες και το game.co.uk που το έχει και αυτό διαθέσιμο.
pappous_soulis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δε νομίζω. Πόσο μάλλον όταν γίνει pre-order που το στέλνουν και νωρίτερα για να το'χεις την μέρα κυκλοφορίας.
spurakos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 απο το thehut ξερετε ποτε θα μου το φερουν αν κανω pre order? μηπως ξερετε καποιο καταστημα για να κανω προπαραγγελια και να το φερουν στις 11/11?
ondine Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά όποιος βρει το preorder bonus να μας το πει, από Αγγλία θα πάρουμε όλοι όπως το βλέπω.
bnvdarklord Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 http://www.bethblog.com/index.php/2011/10/17/new-hands-on-impressions-for-skyrim/#more-16657 Εχει πολλά reviews από διάφορα site από το 3ωρο demo που επαιξαν.
EKTELESTES Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Ναι, και οι εντυπώσεις ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ. Περιμένω πώς και πώς μιλάμε...!!
jim22479 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Πραγματι , το παιχνιδι πρεπει να ειναι φανταστικο. Ειναι ενα εργο τεχνης,αξιζει καθε ευρω που θα κοστιζει.Ειναι ενας τιτλος αναλογος του Lord of the rings για τον κινηματογραφο, φτιαγμενο απο ανθρωπους που αγαπανε αυτο που κανουν. Μακαρι να εχει τρομερη επιτυχια , να βγαλει τα λεφτα του και να δουν οι εταιρειες πως αξιζει να φτιαχνουν τετοια παιχνιδια. Ελπιζω να ξαναγεννηθουν τα rpgs και να αρχισουν να βγαινουν και αλλα... αυτος ειναι τιτλος για να περιμενεις και τελοσπαντων η εταιρεια αυτη σεβεται τον αλλον και δεν τον κανει να περιμενει αιωνες... οχι σαν καποιους αλλους , μη πω ονοματα... για την Blizzard ας πουμε ...
ondine Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Τώρα βγαίνουμε off-topic, αλλά την ποιότητα των προϊόντων της Blizzard δεν τη φτάνει κανείς. Προσωπικά δεν παίζω κανένα παιχνίδι της, αλλά η συμπεριφορά της φαίνεται. Το καλό με τα Elder Scrolls είναι πως έχουν πολύ εύκολους editors οπότε διορθώνεις ό,τι θέλεις (αρκεί φυσικά να σου αρέσει αυτό το χαοτικό gameplay). Όσα και να δώσει η Μ$ για να δείχνει το 360 ως βασική πλατφόρμα, τα παιδιά στη Bethesda είναι δικοί μας Σήμερα διάβασα πως το 360 footage που είδαμε είναι το low στα pc!
phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Χμμ.. αν ισχύει αυτό θα αργήσουμε να δούμε full settings δηλαδή;
ondine Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Επίσημα όχι, το πιο κοντινό είναι αυτό: http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1242901-unofficial-will-my-pc-run-skyrim-discussion-34/ Το Gametrailers θα βγάλει κάτι μεγάλο φαίνεται, έχει countdown στην αρχική του σελίδα.
spurakos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 ναι..λεει οτι θα βγαλει καινουριο video και μπορει να εχει κ μαχη δρακο εναντιον δρακου
Dbzakias2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 ναι..λεει οτι θα βγαλει καινουριο video και μπορει να εχει κ μαχη δρακο εναντιον δρακου δες στο youtube το 20λεπτο και το 40λεπτο gameplay video... μονο δρακο vs δρακο δεν θα θες!
spurakos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 απο E3 και quakecon?γιατι αυτα τα εχω δει..εκτος και αν εχουν βγει καινουρια και δεν εχω παρει πρεφα.τεσπα.αυριο-μεθαυριο το προπαραγγελνω..θα τα σπασει..στο αμαζον btw μου ειπαν οτι δεν θα το εχω εκεινη την μερα αλλα ουτε την επομενη... :/ απο που θα μ ερθει εκεινη την ημερα η το σαββατο ρε γ@μωτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα