Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά ψάχνω κάποιο που να έχει το preorder bonus. Θα το παραλάβει γνωστός μου στην Αγγλία και θα μου το φέρει ο ίδιος στην Ελλάδα, καθυστερούν κι εντός συνόρων τους οι παραδόσεις λες;

• Απαντ. 3,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο το thehut ξερετε ποτε θα μου το φερουν αν κανω pre order? μηπως ξερετε καποιο καταστημα για να κανω προπαραγγελια και να το φερουν στις 11/11?

Δημοσ.

Πραγματι , το παιχνιδι πρεπει να ειναι φανταστικο.

Ειναι ενα εργο τεχνης,αξιζει καθε ευρω που θα κοστιζει.Ειναι ενας τιτλος αναλογος του Lord of the rings για τον κινηματογραφο, φτιαγμενο απο ανθρωπους που αγαπανε αυτο που κανουν.

Μακαρι να εχει τρομερη επιτυχια , να βγαλει τα λεφτα του και να δουν οι εταιρειες πως αξιζει να φτιαχνουν τετοια παιχνιδια.

Ελπιζω να ξαναγεννηθουν τα rpgs και να αρχισουν να βγαινουν και αλλα...

αυτος ειναι τιτλος για να περιμενεις και τελοσπαντων η εταιρεια αυτη σεβεται τον αλλον και δεν τον κανει να περιμενει αιωνες...

οχι σαν καποιους αλλους , μη πω ονοματα...

για την Blizzard ας πουμε ...

Δημοσ.

Τώρα βγαίνουμε off-topic, αλλά την ποιότητα των προϊόντων της Blizzard δεν τη φτάνει κανείς. Προσωπικά δεν παίζω κανένα παιχνίδι της, αλλά η συμπεριφορά της φαίνεται.

Το καλό με τα Elder Scrolls είναι πως έχουν πολύ εύκολους editors οπότε διορθώνεις ό,τι θέλεις (αρκεί φυσικά να σου αρέσει αυτό το χαοτικό gameplay). Όσα και να δώσει η Μ$ για να δείχνει το 360 ως βασική πλατφόρμα, τα παιδιά στη Bethesda είναι δικοί μας :wub: Σήμερα διάβασα πως το 360 footage που είδαμε είναι το low στα pc!

Δημοσ.

ναι..λεει οτι θα βγαλει καινουριο video και μπορει να εχει κ μαχη δρακο εναντιον δρακου

δες στο youtube το 20λεπτο και το 40λεπτο gameplay video... μονο δρακο vs δρακο δεν θα θες!

Δημοσ.

απο E3 και quakecon?γιατι αυτα τα εχω δει..εκτος και αν εχουν βγει καινουρια και δεν εχω παρει πρεφα.τεσπα.αυριο-μεθαυριο το προπαραγγελνω..θα τα σπασει..στο αμαζον btw μου ειπαν οτι δεν θα το εχω εκεινη την μερα αλλα ουτε την επομενη... :/ απο που θα μ ερθει εκεινη την ημερα η το σαββατο ρε γ@μωτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...