JERONIMO888 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Το θέμα γραφικά δεν με ενοχλεί και τόσο, αλλα ελπίζω οτι δεν θα δουμε console menus που δεν δουλευουν ή λειτουργούν καλά με το mouse(βλ Assassin's Creed 2 πχ), ουτε η κάμερα να γυρίζει με το mouse σαν να γυρίζεις μοχλό σε χειριστήριο (βλ metro 2033). Στο oblivion ηταν μια χαρα απο αυτη την αποψη, οποτε πιστευω θα ειναι οκ και τωρα. Δεν καταλαβαινω γιατι ολοι ειστε τοσο υπερανω στα γραφικα για ποιο λογο τοτε δινουμε 1000 και 2000 χιλιαδες ευρω για να αγορασουμε ενα γαματο συστημα αν τα παιχνιδια που κυκλοφορουν δεν αξιοποιουν την τελευταια τεχνολογια στα γραφικα τους? για ποιο λογο δεχεστε να πληρωνετε 50 ευρω για παιχνιδια που ειναι κατασκευασμενα στα προτυπα του ps3/xbox και στις αθλιες δυνατοτητες τους? Και αυτοι οι devs για ποιο λογο να μην στησουν τον κωλο τους κατω να στησουν την εκδοση για pc και την εκδοση για κονσολες οπως αρμοζει στο καθενα? Οπως ειπες assassin creed 2, deadspace,devil may cry 2 και δεν ξερω και γω ποσα αλλα. Τα γραφικα σε ολα τα games ηταν αποδεκτα δεν λεω το αντιθετο αλλα μπορουσαν πολυ καλυτερα, περα απο αυτο το μεγαλυτερο μειονεκτημα ειναι τα τελειως αχρηστα controls που τουλαχιστον θα περιμενες να τα φτιαξουν σωστα για εναν υπολογιστη και οχι να χρειαζεται να σπασεις 3 δαχτυλα για να καταφερεις να πηδηξεις ενα εμποδιο. το 2006 βγηκε καλο το oblivion διοτι η κονσολα ηταν πολυ δυνατη για την εποχη αλλα τωρα δεν πιανει μια και φοβαμαι μην μας πεταξουν καμια μαλακια απο γραφικα αλλα ενταξει αφου εχει καλο gameplay ας το καταπιουμε και αυτο, Οπως ειπαν εξαλλου στο ign http://uk.pc.ign.com.../1158651p2.html δεν θα αξιοποιησουν ολες τις δυνατοτητες του dx11. Δεν αρχιζω φλειμ γουαρ μην μου τα πριξει κανεις, εναντιωνομαι καθαρα στους devs που βαριουνται και θελουν πολλες πωλησεις με τη λιγοτερη δυνατη δουλεια
panther_512 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πάντως προτιμώ να βγαίνουν παιχνίδια τα οποία θα αξιοποιούν το 100% της ισχύς του υπολογιστή μου, παρά να θέλω κάθε μήνα αναβάθμιση για να παίξω ένα παιχνίδι με λίγο καλύτερα γραφικά που όμως δεν αξιοποιεί ούτε το 40% . Από τα μεγαλύτερα θετικά των κονσολών είναι αυτό κατά την γνώμη μου. Σωστό αυτό που λές, μόνο που δεν εκφράζει το Oblivion στο PC. Το παιχνίδι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί optimised. Το ίδιο φυσικά ισχύει και στις κονσόλες. Απλώς ρίξαν τις λεπτομέρειες των γραφικών, draw distance κλ κλ, ώστε να το σηκώνουν οι κονσόλες. Εν ολίγης, επειδή ένα παιχνίδι παίζει σε σύστημα 5-ετίας, αυτό δεν σημαίνει ότι αποτελεί προϊόν βελτιστοποίησης. Αντίθετα, πραγματικά βελτιστοποιημένο είναι εκείνο το παιχνίδι που ναι μεν θα έχει σχετικά χαμηλές απαιτήσεις, από την άλλη δε, θα μπορεί αυτός που έχει δυνατό σύστημα να το χαρεί με όσα πιό πολλά έξτρα γίνεται.
bnvdarklord Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 [...] Δεν ειμαι υπερανω στα γραφικά, ισα ισα. Το AC2 πχ το πηρα φετος 10 ευρω και το παιξα πρωτη φορα. Για τα άλλα 2 που εχουν ολοιδια γραφικα(δηλαδη ελεος) καπου τοσα θα δωσω. Στο Skyrim δεν θα δωσω πανω απο 30.
>-Nosakos<- Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ... Πάλι κάνεις φλέημ? πφφ.. Κ γώ θα θελα αυτό το game να έχει καλύτερα γραφικά(με "κακόμαθε" το witcher ) αλλά για να βάλεις imba γραφικά σε game κοστίζει πολλά(δες πόσο κόστισε στο witcher2) οπότε είναι κ ρίσκο κ στο κάτω κάτω περιμένεις λίγο καιρό κ το αγοράζεις στα 20 αν πιστεύεις οτι τα 40-50 είναι πολλά.Αν κ πιστεύω οτι άτομα με 2000ευρώ pc είναι η μειονότητα. Φιλικά πάντα.
panther_512 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Off topic βέβαια, αλλά όχι και 2000 ευρώ PC. Έχεις top-of-the-top σύστημα με κάτω από τα μισά. Επίσης στο Skyrim δεν υπάρχουν ρίσκα όσον αφορά τις πωλήσεις.
ondine Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Το καλό με τα TES είναι πως μοντάρονται εύκολα οπότε ό,τι σε χαλάει μπορείς να το φτιάξεις (ακόμα και μόνος σου). Καλό το oblivion αλλά πόσες φορές να παίξεις το ίδιο πράμα στην κονσόλα; Εγώ αυτό τον καιρό παίζω το Arktwend στο Morrowind (prequel του Nehrim). Αυτά τα "2000$ για gaming pc" τα διαβάζω στα flaming forums της bethesda, δεν είναι αναγκη να τα λέμε κι εδώ Άντε επιτέλους να ανακοινωθούν τα requirements να κάνουμε αναβάθμιση Όποιος θέλει ας ρίξει μία ματιά στα uncompressed videos, υπάρχει διαφορά.
Balourdos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Υποθετω εννοει αυτο ο ondine. Δεν ξερω αν υπαρχει οντως διαφορα, μιας και δεν τα κατεβασα ακομα.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Παρε μερικα ετσι για να ξερεις http://www.youtube.com/watch?v=ZoFJ6zO8nHg
ondine Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Το ξέρετε αυτό το μαγαζί; http://shop.gameplay.co.uk/pc/the-elder-scrolls-v-skyrim-collectors-edition/_/RM10535/productpage.html
ondine Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Επειδή φαίνεται πως δε θα έρθει ούτε η Collector's Edition ούτε το preorder bonus στην Ελλάδα (στο Πλαίσιο οι παλιοψεύτες μέχρι μου είπαν πως δεν ισχύουν για εκτός ΗΠΑ ) υπάρχει πρόβλημα αν το πάρω από την Αγγλία; Ρωτάω επειδή το παιχνίδι έχει steamworks.
pappous_soulis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Όχι. Και το Shogun 2 που είναι steamworks μια χαρά δούλεψε που το πήρα τότε από Game UK.
chek2fire Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 ondive μια χαρά είναι αυτό το μαγαζί έχω κάνει κανα δύο αγορές από εκεί. Το μόνο κακό που έχει είναι ότι οι παραγγελίες καθηστερούν αρκετά μέχρι να έρθουν. Τον καλύτερο χρόνο παράδοσης τον έχει το amazon αλλά εκεί δεν υπάρχει ο κολέκτορας του skyrim
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα