looproll Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δοκίμασα και γώ το παιχνίδι αφού άκουγα απο εδώ και απο κει το πόσο καλό είναι σε γραφικά και αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου ΑΛΛΑ δεν τι να πώ σε 1080p, όλα τέρμα με σταθερο 60αρι τα γραφικά στα μάτια μου ήταν της πλάκας, οκ δεν θα κρίνω gemeplay story klp αλλα καθαρά στον τεχνικό τομέα δεν...., απορώ γιατί τόσος ντόρος το τι οτι είναι βαρύ και ασήκωτο το οτι θέλει καλό pc τεσπα.... Το ίδιο σκηνικο΄και με το battlefield 4 πολλά κεράσια και το οπτικό αποτέλεσμα για γέλια, ΠΟΣΕΣ φορές να τελιώσω το crysis 3 έχω μάθει απ' έξω και την τελευταία λεπτομέρια του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Σοβαρά τώρα;; Για δες εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δεν έβαλα κάποιο mod, απο τις φωτό στο λίνκ δείχνει όντως ωραίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Δοκίμασα και γώ το παιχνίδι αφού άκουγα απο εδώ και απο κει το πόσο καλό είναι σε γραφικά και αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου ΑΛΛΑ δεν τι να πώ σε 1080p, όλα τέρμα με σταθερο 60αρι τα γραφικά στα μάτια μου ήταν της πλάκας, οκ δεν θα κρίνω gemeplay story klp αλλα καθαρά στον τεχνικό τομέα δεν...., απορώ γιατί τόσος ντόρος το τι οτι είναι βαρύ και ασήκωτο το οτι θέλει καλό pc τεσπα.... Το ίδιο σκηνικο΄και με το battlefield 4 πολλά κεράσια και το οπτικό αποτέλεσμα για γέλια, ΠΟΣΕΣ φορές να τελιώσω το crysis 3 έχω μάθει απ' έξω και την τελευταία λεπτομέρια του Τεχνικά, τα γραφικά του vanilla Skyrim ήταν μετριοκαλά, κανείς δεν είπε ποτέ πως ήταν καταπληκτικά. Είχαν και προβλήματα clipping, και με τις σκιές, και φτωχά textures και πτώσεις του frame rate (νομίζω). Απλά υπήρχε ο εντυπωσιασμός από το περιβάλλον. Η δουλειά που έχουν κάνει οι modders βέβαια είναι καταπληκτική και νομίζω πως γονατίζει και πολύ δυνατά μηχανήματα. Με την αντίστοιχη φροντίδα είναι ό,τι καλύτερο από πλευράς συνολικού αποτελέσματος υπάρχει στο PC. Αυτό το "παίζω παιχνίδι αποκλειστικά και μόνο για τα γραφικά" πάντως αδυνατώ να το καταλάβω... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Εξαρτάται τι αρέσει στον καθένα όσο αφορά εμένα μπορώ να φάω άπαιρο χρόνο να σετάρω ενα μηχάνημα να φτιάχνω τηνυδρόψυξη όπως την θέλω να να μοντάρω το κουτί όπως μου αρέσει ή να περνάω χρόνο με bios και benches για ένα καλύτερο σκόρ στο hwbot Οπότε μου αρέσει απο τα games να βλέπω πόσο καλά μπορεί το μηχάνημα μου να αποδώσει και το πόσο καλό είναι το οπτικό αποτέλεσμα στο μάτι μου τίποτε άλλο, απο εκεί και πέρα με το μόνο παιχνίδι που ασχολούμαι σοβαρά είναι το ms flight simulator με ενα σωρό addons Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 πέρασα επιτέλους τα mods και δεν εντυπωσιαστικα καθόλου το μονο που αλλάζει ειναι το χρωμα τα textures παραμένουν τα ίδια απαίσια και παρωχημένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Skyrim Still Features The Most Beautiful & Most Detailed Greenish Environments Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 πέρασα επιτέλους τα mods και δεν εντυπωσιαστικα καθόλου το μονο που αλλάζει ειναι το χρωμα τα textures παραμένουν τα ίδια απαίσια και παρωχημένα Δηλαδή πέρασες HD Textures pack, που αν είδα καλά είναι 2Κ, και σου φάνηκε το ίδιο? Και ποιά mods πέρασες ακριβώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Τα mods πρέπει να ξέρεις να τα περνάς, με συγκεκριμένη σειρά και προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξει conflict με το παραμικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δηλαδή πέρασες HD Textures pack, που αν είδα καλά είναι 2Κ, και σου φάνηκε το ίδιο? Και ποιά mods πέρασες ακριβώς? μεχρι στιγμης εχω περασει το climates of tamriel realvision enb και tamriel reloaded for enb αυτα ;ν εχεις να μου πρωτινεις καποια αλλα mods καλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ναι αν μπορούσατε να προτείνετε μια λίστα από mods να βάλουμε και εμείς που δεν γνωρίζουμε ποια είναι τα καλύτερα, θα βοηθούσε πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 εχεις να μου πρωτινεις καποια αλλα mods καλος Ναι αν μπορούσατε να προτείνετε μια λίστα από mods να βάλουμε και εμείς που δεν γνωρίζουμε ποια είναι τα καλύτερα, θα βοηθούσε πολύ Αν κοιτάξετε 5-6 σελίδες πίσω σίγουρα θα βρείτε μια λίστα με mods γιατί ανακύπτει η ερώτηση κάθε λίγο. Το πρόβλημα είναι τι εννοείς με το "καλύτερα" μια και δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα. Εγώ για παράδειγμα δεν βάζω βαριά mods γραφικών γιατί έχω αργό επεξεργαστή (+ ότι το τρέχω από linux μέσω εξομοιωτή). Κάποιος άλλος μπορεί να έχει γρήγορο pc και να θέλει την καλύτερη δυνατή εικόνα οπότε να βάλει όλα τα mods που επηρεάζουν τα γραφικά. Αυτό που προτείνω εγώ είναι να επισκεφτείτε την σελίδα GEMS στην οποία αναφέρονται τα δημοφιλέστερα mods. Τα mods που συστήνουν είναι πολύ σταθερά και χωρίς bugs (όσο αυτό είναι δυνατόν) και είναι χωρισμένα σε κατηγορίες μαζί με την περιγραφή τους και το link για να κατέβουν. Έτσι μπορείτε χωρίς να χρειάζεστε ψάξιμο να κρίνετε ποια mods αρέσουν στον καθένα σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχει τουλάχιστον μία εκτεταμένη λίστα με graphics mods στις πιο πίσω σελίδες, και όχι πολύ μακριά. Η σελίδα του Ημίθεου είναι πάρα πολύ καλή, απλά δε βλέπω να περιλαμβάνει καθαρά graphics mods. Είναι κάτι που σε αυτό το θέμα το έχουμε συζητήσει. Από εκεί και πέρα το Skyrim nexus παραμένει μια πολύ καλή πηγή. http://www.nexusmods.com/skyrim/? Ορίστε το texture pack (νομίζω) http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/607/? Γενικά είναι μια δουλειά που απαιτεί προσωπικό ψάξιμο, αν και τα περισσότερα αξιοπρεπή mods έρχονται με αναλυτικότατες οδηγίες συμβατότητας και εγκατάστασης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δεν έβαλα κάποιο mod, απο τις φωτό στο λίνκ δείχνει όντως ωραίο http://www.dsogaming.com/screenshot-news/skyrim-still-features-the-most-beautiful-most-detailed-greenish-environments/ ....για δες και εδω και θα καταλαβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 λοιπον έχω περάσει αυτά τα mods και τα γραφικά βελτιώθηκαν σημαντικά immersive roads climates of tamriel realvision enb skyrim flora overhaul 2k textures pack εχετε να προτείνεται mod με γρασίδι? γενικά πλησιάζει αρκετά σε next gen παιχνιδι :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα