LosPoulos93 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 εχω ενα προβλημα με το παιχνιδι, με το που το ανοιγω αναβοσβηνει η οθονη καθ ολη την διαρκεια του παιχνιδιου κανοντας το unplayable , μηπως ξερετε την λυση στο προβλημα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 New-Gen The Elder Scrolls Can’t Come Soon Enough – New Images Show The Beauty Of Skyrim Modded 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 επιτελους μετα απο ενα χρονο τετελεσται! ScreenShot11.bmp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ποιον ένα χρόνο... εγώ το έχω βάλει από τότε που βγήκε και τώρα το "τελειώνω" ... παίζω σε αραιά διαστήματα βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 ωρες θελω να λετε. το ενα χρονο και 3 χρονια ειναι πολυ σχετικο. και γω μπορει να πιασω ενα game να το αφησω μερικους μηνες και να το ξαναπιασω οπως και εκανα με το συγκεκριμενο. τωρα ειμαι στις 95 ωρες και νομιζω οτι εχω ακομα μελλον, το παω σιγα το απολαμβανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 εγω δυστυχως παιζω 5-6 ωρες τη βδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Το main story μπορεί να το τελειώσει κάποιος πολύ γρήγορα. Το παιχνίδι δεν τελειώνει όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Το τσίμπησα χθες σε προσφορά από Steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Το τσίμπησα χθες σε προσφορά από Steam. Τα λέμε σε κανά χρόνο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Χαχα, κάτσε να το ξεκινήσω πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Χαχα, κάτσε να το ξεκινήσω πρώτα. Πρίν το ξεκινήσεις, μπες στο nexus και κατέβασε το nexus mod manager. Βάλε τα περισσότερα mods που είναι δημοφιλή, απο το site Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Πρίν το ξεκινήσεις, μπες στο nexus και κατέβασε το nexus mod manager. Βάλε τα περισσότερα mods που είναι δημοφιλή, απο το site Έχει περισσότερα mods από το steam workshop; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Και ποιά είναι "απαραίτητα" για το game είτε απο το workshop είτε απο το nmm? Τσίμπησα τη legendary και λέω να λιώσω μιας και μόνο στο 360 είχα παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreyar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Για τα mod's ενδιαφέρομαι και εγώ, όποιος έχει χρόνο και γνωρίζει ας μας δώσει τα "φώτα" του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Έχει περισσότερα mods από το steam workshop; Ναι και καλύτερα μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα