Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παντως , επειδη αναφερθηκατε σε bugs του Oblivion , δεν βρηκα κανενα...τουλαχιστον δεν θυμαμαι κατι που να με πειραξε...

Δημοσ.

εγω παντως , επειδη αναφερθηκατε σε bugs του Oblivion , δεν βρηκα κανενα...τουλαχιστον δεν θυμαμαι κατι που να με πειραξε...

Κάποια bugs τα είχε στην αρχική του έκδοση και μερικά αυτά ήταν αρκετά ενοχλητικά μιας και στον υπολογιστή έκαναν Crash to Desktop ενώ στο xbox360 το παιχνίδι "πάγωνε",αλλά λύθηκαν με το patch. Τώρα άμα το παίξεις δε θα σου συμβεί κάτι τέτοιο..

Δημοσ.

Ωπ, ωραίος ondine. :) Μια χαρά κειμενάκι να καταλάβουμε τι παίζει πάνω κάτω με το στόρυ αλλά και με τη σειρά γενικότερα, φτιαγμένο για εμάς που δεν έχουμε χρόνο/βαριόμαστε να παίξουμε όλα τα παιχνίδια της σειράς.

Δημοσ.

Καπου εχω το daggerfall γνησιο με το κουτακι του και ολα.Παιχνιδαρα αλλα εκει να δειτε Bugs που επαιζαν και δεν διορθωθηκαν ποτε.

Ευτυχως που το ειχα παιξει τοτε και δεν με ενοχλει πλεον τοσο πολυ εαν καποιο παιχνιδι απο την σειρα εχει bugs.

Elder scrolls χωρις bugs απλα για εμενα δεν παιζει...δεν μπορω να το φανταστω.(και ειναι ωραια αισθηση οταν τα ανακαλυπτεις :P )

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βγήκε και επίσημα (μετά τα "leaked") το βίντεο της Ε3. Δεν το έχω δει ακόμα, αλλά μάλλον δε δείχνει κάτι νέο. Φαντάζομαι θα είναι πιο ακριβές στο τελικό προϊόν από το φιάσκο της Ε3 πριν το tes4.

http://www.bethblog.com/index.php/2011/09/12/20-minutes-of-skyrim-action/#more-16182

Δημοσ.

Ολα τα βιντεο ειναι xbox εκδοση και γενικα το παιχνιδι ειναι μεταφορα απο xbox δυστυχως, τουλαχιστον δεν θα χρειαστουμε καινουρια καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Το game φαίνεται πολυ καλο.

Ολα τα βιντεο ειναι xbox εκδοση και γενικα το παιχνιδι ειναι μεταφορα απο xbox δυστυχως, τουλαχιστον δεν θα χρειαστουμε καινουρια καρτα γραφικων.

K tο oblvion port δεν ήτανε?

Δημοσ.

Το game φαίνεται πολυ καλο.

K tο oblvion port δεν ήτανε?

Φυσικα και ηταν και το ευχαριστηθηκα πολλες ωρες, αλλα εχει πολλα μειονεκτηματα γιατι περιοριζει το παιχνιδι στις επιδοσεις τις κονσολας αντι τις τεραστιες επιδοσεις των υπολογιστων

Δημοσ.

Το θέμα γραφικά δεν με ενοχλεί και τόσο, αλλα ελπίζω οτι δεν θα δουμε console menus που δεν δουλευουν ή λειτουργούν καλά με το mouse(βλ Assassin's Creed 2 πχ), ουτε η κάμερα να γυρίζει με το mouse σαν να γυρίζεις μοχλό σε χειριστήριο (βλ metro 2033). Στο oblivion ηταν μια χαρα απο αυτη την αποψη, οποτε πιστευω θα ειναι οκ και τωρα.

Δημοσ.

Φυσικα και ηταν και το ευχαριστηθηκα πολλες ωρες, αλλα εχει πολλα μειονεκτηματα γιατι περιοριζει το παιχνιδι στις επιδοσεις τις κονσολας αντι τις τεραστιες επιδοσεις των υπολογιστων

Εγώ πάντως προτιμώ να βγαίνουν παιχνίδια τα οποία θα αξιοποιούν το 100% της ισχύς του υπολογιστή μου, παρά να θέλω κάθε μήνα αναβάθμιση για να παίξω ένα παιχνίδι με λίγο καλύτερα γραφικά που όμως δεν αξιοποιεί ούτε το 40% . Από τα μεγαλύτερα θετικά των κονσολών είναι αυτό κατά την γνώμη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...