Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ δε καταλαβαίνω γιατί δολάρριο και ευρώ είναι στην ίδια τιμή ενώ στη λίρα κάνουν την ισοτιμία.

Δημοσ.

Oχι και κανουν ισοτημια!

150 δολλαρια ειναι 91.4913 λιρες αλλα εχει 125 λιρες δηλαδη -> 143.413 ευρω

150 δολλαρια ειναι 104.969 ευρω αλλα εχει 150 ευρω δηλαδη -> 130.741 λιρες

Εγω αυτο που βλεπω ειναι το δολλαριο κανει 1/1 με το ευρω και η λιρα ειναι στην ισοτημια με το ευρω....

Δημοσ.

Δυστυχώς η bethesda τα παρουσιάζει έτσι, 150€=150$ και η CE για η/υ κοστίζει όσο και για κονσόλες :(

Περίμενα πως και πως την ce αλλά αν δεν διορθωθούν οι τιμές θα περιοριστώ στην απλή. Ξέρει κανείς από που μπορούμε να πάρουμε το preorder bonus?

Ελπίζω να βγάλουν καμία deluxe edition χωρίς το δράκο, δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει...

Δημοσ.

Ειναι ενα Oblivion με προσθετα στοιχεια. Δεν νομιζω να εχει καποια τρομακτικη αλλαγη. Οπως και να χει, θα ναι ενα φοβερο παιχνιδι. Οπως ειχα πει, ακομα και αν ηταν σαν το Oblivion , εγω θα το τιμουσα...

Δημοσ.

Ειδα το video και δεν συγκρατησα να εδειξε καθολου μαχη σε 3rd person εκτος απο τα "finishings" στους δρακους.

Γιατι αραγε ή ετσι απλα δεν εδειξε?

Δημοσ.

Απλά είναι πιο εύκολο νομίζω να το παίζεις first person. και με τα fallout μου φαινόταν λίγο περίεργο το 3rd.

Δημοσ.

Είπαν ότι έχουν βελτιώσει τα 3rd person animations αλλά κακά τα ψέματα, τα elder scrolls είναι για πρώτου προσώπου και πληκτρολόγιο+ποντίκι, τα άλλα μπαίνουν για το marketing.

Έχει καταλάβει κανείς πως γίνεται το level up χωρίς να υπάρχουν classes/major+minor skills?

Η collector's θα έρθει στην Ελλάδα; Ρώτησα το multirama και μου έριξε ήδη άκυρο :(

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής μόνο από Amazon (Αμερική) μπορείς να το πάρεις.

Στην Αγγλία μόνο το GAME και το Gamestation το έχουν (προς το παρών) και κανένα απ'τα δυο δε στέλνει Ελλάδα.

Δημοσ.

Μία η άλλη δηλαδή με το να το πάρει κάποιος από το Βρετανικό, ή κάνω λάθος;

Εν τω μεταξύ αν σκάσει μύτη στο Βρετανικό Amazon, θα το πουλάει το ίδιο το Amazon (άρα χωρίς μεταφορικά) ή θα έχει κι απ' αυτά και θα βγαίνει και πιο ακριβό από το Αμερικάνικο στο τέλος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...