LongTom Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Τί να σου πω, απ'το 1993 περίπου παίζω games αλλά την ατάκα αυτή δεν έτυχε να την έχω ακούσει [λάθος παρέες άραγε?!] Μάλλον έπαιζες άλλα παιχνίδια.
totalius Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Mόλις σήμερα το ξεκίνησα κ εγώ μια κ θα έχω λιγο χρονο.Μερικές ερωτήσεις: -Το Unofficial Skyrim Patch είναι ακόμα απαραίτητο ή έχει βγει κάποιο official; -Το ποστ του πολωνού για τα γραφικα ισχύει ακόμα ή έχει βγει κάτι καινούριο;http://www.insomnia..../page__st__2595 -Eχω κατεβασει το nexus mod mnger κ εχω περάσει κάποια mods εκει κ το hd texture dlc απο steam.Απο που πρεπει να κανω launch το παιχνίδι για να είναι active κ τα mods k to dlc;;;; Αυθεντικο ειναι το game. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2012 από totalius
chek2fire Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό το hd texture pack είναι μια χαρά για τα γραφικά και με το που τρέξεις το παιχνίδι θα ενεργοποιηθεί μόνο του.
az1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα παιδια,εβαλλα να παιξω και εγω το skyrim[μου το εφερε ο θειος..] και εχω καποιες αποριες...μπηκα στο nexus skyrim και κατεβασα το nexus mod manager και μετα απο αυτο και καποια mod οπως το skyui,το unoficial patch και το skse.ανοιξα το mod manager και αφου εκανα διπλο κλικ πανω τους μου εδειξε κατι σαν install και οτι εγιναν activate.θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι σωστα αυτα που εκανα και αν οντως εχουν περαστει τα mod και εχουν ενεργοποιηθει και δουλευουν μια χαρα η πρεπει να κανω κατι αλλο πχ να μεταφερω καποια αρχεια μεσα στους φακελους του παιχνιδιου??????οποιος μπορει και ξερει ας βοηθησει,ευχαριστω πολυ!
Apoll Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ένα παιχνίδι που αξήζει να το αγοράσεις, και είναι σε ξεφτίλα τιμή και το κατεβάζεις πειρατικό;
konstantinos77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δυστυχως και εγω οταν τοτε το κατεβασα απο το θειο το προχωρησα τοσο πολυ που μετα οταν ηθελα να το αγορασω αυθεντικο τα saves δεν θα επαιζαν που ειχα και βαριομουν να το παιξω απο την αρχη .Το ειχα μετανοιωσει ομως που το κατεβασα...
Plug Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δυστυχως και εγω οταν τοτε το κατεβασα απο το θειο το προχωρησα τοσο πολυ που μετα οταν ηθελα να το αγορασω αυθεντικο τα saves δεν θα επαιζαν που ειχα και βαριομουν να το παιξω απο την αρχη .Το ειχα μετανοιωσει ομως που το κατεβασα... απο τη στιγμη που δεν εχει μουλτι,το αγοράζεις και το βάζεις ραφι. συνεχίζεις να παίζεις με το γαλεριστικο. Ετσι εκανα και με το oblivion.
Darkpipis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Παιδια ειμαι στην αρχη του παιχνιδιου 4 lvl και ειμαι στην αποστολη , final trial των whitegreds κατι τετοιο ( κατι μαγοι που μου μαθαινουν τις γλωσσες των δρακων ) αλλα οι εχθροι με σκοτωνουν πολυ ευκολα.Που μπορω να βρω καμια πανοπλια και κανα one handed weapon για να την παλεψω ??? Ευχαριστω.
brickoman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Παιδια ειμαι στην αρχη του παιχνιδιου 4 lvl και ειμαι στην αποστολη , final trial των whitegreds κατι τετοιο ( κατι μαγοι που μου μαθαινουν τις γλωσσες των δρακων ) αλλα οι εχθροι με σκοτωνουν πολυ ευκολα.Που μπορω να βρω καμια πανοπλια και κανα one handed weapon για να την παλεψω ??? Ευχαριστω. Πατα το ~ και γραψε tgm και πατα enter
KREATOR13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Kαλα τι του λες του παιδιου,να βαλει god mode?Κανονικα θελει να παιξει,οχι με cheats. Πηγαινε riverwood και whiterun φιλε μου και παρε quests που θα σε οδηγησουν σε dungeons και συνεχισε ετσι εξερευνωντας παραλληλα τον χαρτη και το gear θα ερθει απο μονο του. Aσχετο,υπαρχει και ενα mod,το dungeon quest awareness που οταν βρισκεις ενα νεο dungeon σε προειδοποιει αν σχετιζεται με καποιο quest 2
Darkpipis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Ρε ειπαμε ρε φιλε god mode??????? Oχι και ετσι ..... απλα κανα σετακι armor να μην νιωθω τοσο damage....παντος οταν το πατησα και ειδα god mode enable , ενιωσα λιγο μαλακας , κοροιδο , σαν να με γελασανε ενα πραγμα :(
brickoman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Kαλα τι του λες του παιδιου,να βαλει god mode?Κανονικα θελει να παιξει,οχι με cheats. Πηγαινε riverwood και whiterun φιλε μου και παρε quests που θα σε οδηγησουν σε dungeons και συνεχισε ετσι εξερευνωντας παραλληλα τον χαρτη και το gear θα ερθει απο μονο του. Aσχετο,υπαρχει και ενα mod,το dungeon quest awareness που οταν βρισκεις ενα νεο dungeon σε προειδοποιει αν σχετιζεται με καποιο quest Ρε ειπαμε ρε φιλε god mode??????? Oχι και ετσι ..... απλα κανα σετακι armor να μην νιωθω τοσο damage....παντος οταν το πατησα και ειδα god mode enable , ενιωσα λιγο μαλακας , κοροιδο , σαν να με γελασανε ενα πραγμα :( ΛΟΛ εγω απλα εδωσα την πιο γρηγορη και απλη λυση
Millennium Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QAJKUvPrF1M&feature=youtu.be
fearwhatnow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Αυτο το mod ειναι υποσχομενο: http://skyrim.nexusmods.com/mods/8429 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MhzGQJ0W-MY 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα