geowizard Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Grammar Χρυσαυγιτης* ρε Καμια σχεση ομως...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Καμια σχεση ομως...... κιομως....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δεν μπορώ ν'αφήσω το Skyrim. Ο εθισμός μου κρατά απ'τον Ιανουάριο μέχρι τώρα. Έφτιαξα καινούργια χαρακτήρα ράτσα Imperial και ξαναπαίζω X-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Skyrim mod ‘Epic Elves’ introduces the best looking elves as a new, custom class Those interested can download this mod from here. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Παιδια ξερετε πως διορθωνετε το bug με τον δρακο Alduin ? που καθετε στασιμος στον αερα και δεν μπορεις να κανεις τπτ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=NKt9zLU-JuY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Για πείτε κανα mod ρε παίδες που έχετε. Έχω πάει το παλικάρι μου 41 lvl (τον καινούριο) και δεν ξέρω τι mod να βάλω άλλο (να είναι νορμάλ όχι extravaganza όπως το flying broomstick ή τπτ τέτοια). Κανα mod για να κάνει enchanch το όλο feeling θέλω. Για την ώρα τα mods που έχω είναι: A Quality World Map - With Roads - Quality World Map - All Roads Crimson Tide - Blood - Crimson Tide - Dark Blood 1-5 FULL DIMONIZED UNP female body - UNP BASE Main body V1dot2 (for fun) Lanterns of Skyrim - Villages - Lanterns Of Skyrim - Villages 1_1 Posh Mudcrabs - Posh Mudcrabs (like a Sir crabs fuck yeah) Skyrim HD - 2K Textures - Skyrim HD v1_5 FULL - Dungeons WARZONES - Civil Unrest - WARZONES - Civil Unrest - V5B Any suggestions? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δες εδώ. http://www.bit-tech.net/gaming/2012/05/24/the-perfect-skyrim/1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Εννοώ κάποια που χρησιμοποιείτε. Τα suggested τα έχω δοκιμάσει κάποια και κάποια με μου αρέσουν, γι'αυτό ρωτάω να μου πείτε από εμπειρία + Deadly Serious Shrouded Armor - v2 - Sithis is an Equal Opportunity Employer γιατί το default shrouded armor είναι fail αν και τελικά είμαι με nightingale & krosis (legenday crafted) ή daedric set (legendary) αλλά σταμάτησα το tanking και πλέον είμαι sneak & bow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=pdH9bvaI9rs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Λοιπόν δες το παλιό post μου εδώ Απλά τώρα έχω μερικές αλλαγές : UFO για followers - απλά το καλύτερο convenient horses για τα άλογα deadly dragons - για μεγαλύτερη δυσκολία σε χαρακτήρες με μεγάλο lvl (+δυσκολία) enchanced night immersive armors - προσθέτει τούμπανες πανοπλίες jaysus swords - τουμπανα νέα όπλα magic duel - για μάγους κυρίως (μάχες τύπου dragonball όταν δύο spells συγκρούονται ταυτόχρονα) occupy skyrim - προσθέτει random events στον κόσμο του skyrim (+δυσκολία) το skytest - δίνει ζωή στα ζώα και δημιουργεί μια τροφική αλυσίδα αντί να επιτίθενται όλα σε σένα με το που σε βλέπουν. όλα τα sounds of skyrim - απίστευτοι ήχοι Asis - βελτιώνει το A.I. των εχθρών (χρησιμοποιούν potions, άμυνα, σε περικυκλώνουν κτλ..) skyre - επίσης βελτιώνει το A.I. των εχθρών αλλά αλλάζει πολλά ακόμα πράγματα (νέα skill trees, νέα στατιστικά στα όπλα/πανοπλίες κτλ..) - πρέπει να κάνεις New game - monster mod - προσθέτει άπειρα νέα τέρατα (+ monster mod replacer - lore friendly για πιο lore-friendly τέρατα) - πρέπει να κάνεις New game όμως - + το categorized favorites menu - σου επιτρέπει να φορας set armor με ένα κουμπί και άλλα τέτοια ωραία! επίσης χρησιμοποιώ το enb του sharpshooter που κάνει τα χρώματα πιο ζωντανά(θέλει σχετικά δυνατό pc) *όλα απο nexus Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2012 από >-Nosakos<- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Wtf?! Θέλω κι εγώ αυτό το outfit για την δικιά μου!!! More info please! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 νομιζα οτι ηταν φωτο Lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα