spurakos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 http://theparanoidgamer.com/new-skyrim-dawnguard-information/
Balourdos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ρε παιδια, ποια εκδοση να προτιμησω για αγορα? Την retail ή την steam? Θελω να βαλω mods οποτε...για πειτε μου!
nikolas16 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 steam αλλα να το κανεις με το nexus mod manager
pappous_soulis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ρε παιδια, ποια εκδοση να προτιμησω για αγορα? Την retail ή την steam? Θελω να βαλω mods οποτε...για πειτε μου! Όπου βρεις φθηνότερα. Είτε retail, είτε digital, το παιχνίδι θα συνδεθεί στο Steam account σου, οπότε..
mchls Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Dawnguard bigger than Fallout 3 DLC, smaller than Oblivion’s Dawnguard, the upcoming DLC pack for The Elder Scrolls V: Skyrim, is bigger than anything Bethesda produced for Fallout 3, lead artist Matt Carofano has confirmed.
mchls Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Skyrim's Dawnguard DLC Review: Disappointment before sunrise
spurakos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 πολυ ωραιο ειναι το dlc ρε παιδια.απλα τελειωσε καπως αποτομα.
Daemonos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Βγήκε για PC το DLC Dawnguard?? δέν το βρήκα πουθενά! Και κάτι άλλο ρε παίδες, έχω τρομερό πρόβλημα με το MOUSE!! στα menu κολλάει το Roller και πάει η τέρμα κάτω η τέρμα πάνω με την μία! και στις επιλογές σε διαλόγους δέν μπορείς να κάνεις Scroll να διαλέξεις... Τί να κάνω δέν ξέρω! καμιά ιδέα? I am using Razer Naga Mouse
chek2fire Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Για pc δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας. Το περιμένουμε πως και πως πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα