spacefart Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 edit : βρήκα μια εντολή και ολοκληρώθηκε το quest τι εννοεις? τι εντολη? πως την χρησιμοποιεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα. Στην αποστολή Negotiate a truce, έχω πρόβλημα, δεν συνεχίζει ότι και να κάνω, είτε θα σηκωθούν κάποιοι απο το τραπέζι, είτε απλά θα κάθονται και θα κοιτιούνται.. Καμιά βοήθεια? Ευχαριστώ. edit : βρήκα μια εντολή και ολοκληρώθηκε το quest ...και εγω αυτη ετοιμαζομαι τωρα να ολοκληρωσω .Για να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 η μλκια με το μουγγό που δεν λέει να μιλήσει, fucking bastard... Yeap.. Έχει γενικά θέμα το παιχνίδι με αυτόν? Τα λέει πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα. Ειδικά την πρώτη φορά που τον βρήκα, ούτε η πόρτα άνοιγε, ούτε με ακολουθούσε.. τι εννοεις? τι εντολη? πως την χρησιμοποιεις? Εντολή να τελιώσει το quest. Πατώντας το ~. ...και εγω αυτη ετοιμαζομαι τωρα να ολοκληρωσω .Για να δουμε... Αν τους έχει βάλει να κάνουν πόλεμο μεταξύ τους (νομίζω είναι side quest), δεν θα έχεις πρόβλημα. Έτσι το έκανε η κοπέλα μου και δεν έγινε η συνάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Για τον μουγγό υπάρχει αυτό το fix : http://www.joinsg.net/topic/48212-skyrim-esbern-voicedoor-issue-workaround/ (1ο post) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Άλλο ένα fix για τον μουγκό εδώ. Δοκιμασμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 καλησπερα. οντας νεος στο skyrim, θα ηθελα να περασω καποια mods στο παιχνιδι. κατεβασα το nexus mod manager αλλα δεν μου ανοιγει το προγραμμα. sto task manager φαινεται οτι ειναι ανοιχτο αλλα δεν μου εμφανιζει τιποτα στην οθονη. μπορει καποιος να με βοηθησει; ευχαριστω! δοκιμασε alt+tab και κουμπι windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Αντικείμενα που χάθηκαν (πχ απο chest στο dragonsreach), παίζει να ξαναβρεθούν κάπου? Ή πάλι ψάξιμο για καινούργια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Dragonsreach ε? Για δοκίμασε μερικά pickpockets. Αν ήταν σε μπαούλο ίσως τα πήρε κάποιος μέσα από το κάστρο ή την πόλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Στο κάστρο που έψαξα, δεν βρήκα κάτι.. Είχα κάπου 20+ enchanted όπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 μονο στα σπιτια σου δεν εξαφανιζονται,νομιζω το λεει και σε ενα hint οπουδηποτε αλλου κλαφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Εγώ πριν αγοράσω σπίτι τα έβαζα στο σεντούκι έξω από το μοναστήρι που είναι πάνω στο βουνό και δεν έχασα ποτέ τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 αυτό είναι μοναστήρι ρε, όχι του Βατοπεδίου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 αυτό είναι μοναστήρι ρε, όχι του Βατοπεδίου... στου βατοπεδίου θα είχαν ανταλλάξει τα πολύτιμα πετράδια μου με οικόπεδα φιλέτα στο Whiterun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Και το σκέφτηκα να τα αφήσω εκεί, αλλά είχα σχεδόν 18 ώρες gameplay και δεν χάθηκε τίποτα. Μόλις πήγα να τα πάρω στο σπίτι, είχαν χαθεί. Είχα βάλει κι άλλα αντικείμενα σε άλλα σεντούκια, αλλά εκείνα δεν χάθηκαν, μόνο τα όπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Aφηστε και εγω καιγομαι να αγορασω σπιτι ,μαζευω πραγματα και τα φορτωνω στην ακολουθο μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα