spocky Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Για να βαλω το HD texture pack θα πρεπει να απεγκαταστησω τα nexus mod η μπαινει απλα απο πανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 212 Hours Played 343 Locations Discovered 201 Dungeons Cleared Έλιωσα μιλάμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Νταξει τα μισα απο αυτά έπρεπε να ηταν ηδη στο game και λεει τους πήρανε μια βδομαδα μονο; http://www.youtube.com/watch?v=AYOFLqItuW4 :shock: :shock: :shock: :shock: Im speechless... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Πέρα από speechless, άντε τώρα να παίξεις Skyrim, να ξέρεις τι θα μπορούσαν να έχουν βάλει κυριολεκτικά για την πλάκα τους στο παιχνίδι και να το συγκρίνεις έστω με την έκδοση 1.4 Αν δεν κυκλοφορούσε 11/11/11 θα τους ξίνιζε η μανέστρα. Φταίω εγώ τώρα να αρχίσω να βελάζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 To αστείο ειναι πως τα μισά τουλάχιστον θα βγούν DLC ή σαν official mods στο workshop επι πληρωμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karetsos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 τώρα που το τελειώσαμε (δεν έχω αφήσει πέτρα ασήκωτη), ας βγάλουν ότι θέλουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 παιδια εχω βαλει το skyboost αλλα δεν βλεπω διαφορα στα fps.τι πρπει να κανω ακριβως?γενικα μου τρεχει το παιχνιδι απο 30-50 fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Πέθανε ένας απο τους βασικούς concept artists του Skyrim, o Adam Adamowicz. Ένα αφιέρωμα. http://www.awesome-robo.com/2012/02/farewell-adam-adamowicz-visual-mind.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doommaster Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Πέθανε ένας απο τους βασικούς concept artists του Skyrim, o Adam Adamowicz. Ένα αφιέρωμα. http://www.awesome-robo.com/2012/02/farewell-adam-adamowicz-visual-mind.html φοβερός καλλιτέχνης. στην ουσία το artwork του fallout 3. R.I.P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Παιδες μολις το αρχισα χωρις να εχω ξαναπαιξει καθαρο rpg , παραμονο ακτιον στιλ ντιαμπλο, και αρχιζω να τρωω κολλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 γιατί το Skyrim είναι καθαρό rpg? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karetsos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 μπορεί αν μην είναι, αλλά σίγουρα πλησιάζει πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis22k Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 μια ερωτηση οτι και ρυθμισεις να βαλω στο παιχνιδι περα απο ultra βεβαια εχω τα ιδια fps απενεργοποιησα και τα shadows αλλα τιποτα .γιατι(ανοιγω θεμα εδω γιατι δεν μου απανταει καποιος στο στο topic του The Elder Scrolls V: Skyrim) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 δωσε περισσοτερες πληροφοριες τουλαχιστον (συστημα ρυθμισεις) δεν ειμαστε μαγοι με μια ερωτηση να σου βρουμε το μελλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 μπορεί αν μην είναι, αλλά σίγουρα πλησιάζει πολύ... ναι όπως το Dragon Age 2, LOL... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα