spurakos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια στο ck πως φτιαχνεις καινουρια οπλα?και πως γινεται να τα πουλανε οι vendors? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Και σε μένα, παραδόξως, είχε καλύτερα fps που το έτρεξα δοκιμαστικά. (κατ'ευθείαν από Steam, όχι skse) Αν και σε κάποια φάση που τριγύρναγα στα δάση άρχισε να κολλάει το σύμπαν, όπως όταν φόρτωνε περιοχές το Oblivion, αλλά πολύ χειρότερα. Δε ξέρω μη τίγκαρε η VRAM, αλλά δεν έχω χρόνο να το ψάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 ξερει κανεις γιατι ενα σετ orcish(flawless) με ενα ebony (legendary) μου δινουν το ιδιο armor rating?!? αδικα τα περκ στο σμιθινγκ ελεος δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα το ebony (legendary) μου δίνει πολύυυυυ παραπάνω. Τουλάχιστον σε σύγκριση του κάθε item με το άλλο. Μήπως είναι κανα bug? Και σε full set καταλαβαίνω και διαφορά στο παιχνίδι, δε μασάω τόσο edit: τώρα είδα τη φωτογραφία, κουλό ε? Μήπως έχει να κάνει τπτ με το ότι είσαι ορκ? Και γω ορκ είμαι θα το δοκιμάσω το απόγευμα σπίτι κ θα σου πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως το armor rating μετά τα 560 περίπου είναι άχρηστο , αφού σε εκείνο το σημείο υπάρχει damage reduction cap. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως το armor rating μετά τα 560 περίπου είναι άχρηστο , αφού σε εκείνο το σημείο υπάρχει damage reduction cap. αυτο ειναι επιβεβαιωμενο? μεγαλη μαλακια αν ισχυει, αδικα τα λεφτα για να ανεβασω smithing, αδικα τα perks... επισης γιατι αλλαζει το armor rating της πανοπλιας οταν την φοραω και οταν δεν φοραω τιποτα? τι παπαρες ειναι αυτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 αυτο ειναι επιβεβαιωμενο? μεγαλη μαλακια αν ισχυει, αδικα τα λεφτα για να ανεβασω smithing, αδικα τα perks... επισης γιατι αλλαζει το armor rating της πανοπλιας οταν την φοραω και οταν δεν φοραω τιποτα? τι παπαρες ειναι αυτες ειναι το περκ που παιρνεις μπονους οταν φορας μονο heavy armor π.χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 ειναι το περκ που παιρνεις μπονους οταν φορας μονο heavy armor π.χ. μα δεν ειδες τις φωτογραφιες ? η ebony βγαζει 668 και η orcish 669 οτι ναναι ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Η αυξηση των fps οφειλεται στο 1.4patch.Τα εχουμε πει.Βελτιωσαν τον κωδικα (κατι σαν το Skyboost δηλαδη) και τωρα δεν χρειαζεται το Skyboost καθως εκαναν απο οσο φαινεται καλουτσικη δουλεια και τα frames ειναι πλεον πολυ περισσοτερα και απο του Skyboost (ή του TesVal). Επισης τα HD Textures δεν δημιουργουν σοβαρο προβλημα στα fps (αντε το πολυ κανα -2 frames).Τα εβαλα παρολο που εχω gpu με 512mb και κανενα προβλημα απολυτως.Βεβαια ειναι σκυλι η 8800gt και κραταει γερα ακομη.Δεν εξηγειται αλλιως που τρεχει σχεδον απροβληματιστα το παιχνιδι σε FullHD με High Settings+ENB! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 αυτο ειναι επιβεβαιωμενο? μεγαλη μαλακια αν ισχυει, αδικα τα λεφτα για να ανεβασω smithing, αδικα τα perks... επισης γιατι αλλαζει το armor rating της πανοπλιας οταν την φοραω και οταν δεν φοραω τιποτα? τι παπαρες ειναι αυτες Σε όσα forums έχω δει , έτσι λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Η αυξηση των fps οφειλεται στο 1.4patch.Τα εχουμε πει.Βελτιωσαν τον κωδικα (κατι σαν το Skyboost δηλαδη) και τωρα δεν χρειαζεται το Skyboost καθως εκαναν απο οσο φαινεται καλουτσικη δουλεια και τα frames ειναι πλεον πολυ περισσοτερα και απο του Skyboost (ή του TesVal). Επισης τα HD Textures δεν δημιουργουν σοβαρο προβλημα στα fps (αντε το πολυ κανα -2 frames).Τα εβαλα παρολο που εχω gpu με 512mb και κανενα προβλημα απολυτως.Βεβαια ειναι σκυλι η 8800gt και κραταει γερα ακομη.Δεν εξηγειται αλλιως που τρεχει σχεδον απροβληματιστα το παιχνιδι σε FullHD με High Settings+ENB! Το παιχνίδι μου τρέχει νεράκι χωρίς το HD pack (και χωρίς mods) σε φούλ ρυθμίσεις. Έχω stock Q6600, 3gb RAM, 9600GT 1gb... Να επιχειρήσω να βάλω το HD pack? Σκέφτομαι μήπως φάω καμιά ήττα λόγω RAM επειδή στα min. reqs. λέει 4gb, μόνο εκεί βγαίνω εκτός απαιτήσεων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Και που το πρόβλημα? Άμα δεν! βγάλτω το pack, δεν νομίζω να γίνετε replace των .bsa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=M2DshotexMU&feature=g-trend&context=G225b001YTAAAAAAASAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Και που το πρόβλημα? Άμα δεν! βγάλτω το pack, δεν νομίζω να γίνετε replace των .bsa Ναι το σκέφτηκα κι εγώ απλά έλεγα μήπως παίζει κανένα σκηνικό μετά με το Uninstall αν και βασικά η απορία μου ήταν στο κατά πόσο παίζει ρόλο η ram για το συγκεκριμένο παιχνίδι έτσι ώστε να μην μπαίνω σε διαδικασίες και κατεβάζω άδικα τα ~3gb που διάβασα ότι θέλει, αν και σε συγκριτικά βίντεο δεν είδα και τρελές quality διαφορές νομίζω, όσο βέβαια μπορείς να καταλάβεις από ένα YT video... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Νταξει τα μισα απο αυτά έπρεπε να ηταν ηδη στο game και λεει τους πήρανε μια βδομαδα μονο; http://www.youtube.com/watch?v=AYOFLqItuW4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα