kostacurtas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Skyrim Creation Kit “on track for release” February 7 Bethesda’s Pete Hines has used the magic of Twitter to let folks know the Skyrim Creation Kit is on track to be released Tuesday, February 7. What’s more, the developers have a “special surprise” in store with the release. Here’s the tweet: “For our Skyrim PC fans, the Creation Kit is on track for release on Tuesday. And, we also have a special surprise with it.” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dapos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Update: Semi-confirmable rumours abound on the official forums, using the magic of the Steam Content Description Records that the "surprise" is an official high-res texture pack for Skyrim. http://forums.bethsoft.com/topic/1341992-ck-out-on-tuesday/page__st__30__p__20225306#entry20225306 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spurakos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 βγηκε στο steam το creation kit & hd texture pack...δεν μπορω να βρω το ck και το hd μου λεει οτι δεν γινεται να το κατεβασω...το παιχνιδι το εχω απο τον θειο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Έβαλε κανένας το hd texture pack ; Λέει τίποτα; Είναι καλύτερο από τα διάφορα mods που υπάρχουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Έβαλε κανένας το hd texture pack ; Λέει τίποτα; Είναι καλύτερο από τα διάφορα mods που υπάρχουν; Ειναι καλητερο και γενικα πιο ολοκληρομενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 το βαλα κι εγω αλλα μου ζοριζει αρκετα το pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 το βαλα κι εγω αλλα μου ζοριζει αρκετα το pc. Τι hardware έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vortexxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Καλύτερο το HD texture pack απο nexus skyrim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Βάλτε και καμιά φωτογραφία, ξέχασα χθες να το κατεβάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως οι συγκριτικές φώτο που είδα σε IGN και Gamespy είναι κάπως έτσι και έτσι. Απειροελάχιστες διαφορές. Γενικά ο κόσμος λέει ότι τα community created HD texture packs από Nexus είναι ανώτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doommaster Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 το βαλα κι εγω αλλα μου ζοριζει αρκετα το pc. σε μένα ανέβηκαν λίγο τα fps με το HD pack. Πώς γιένεν αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 σε μένα ανέβηκαν λίγο τα fps με το HD pack. Πώς γιένεν αυτό? Ειναι απλο! Εβαλες και κατι αλλο μαζι (πχ skyboost) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 btw για όσους δεν παρακολουθούν το topic με τις προσφορές το steam το έχει -33%, στα 33,49€ δηλαδή (και 44,99€ το elder scrolls pack) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ δεν το έβαλα γιατί λέει θέλει 1gb κάρτα και εγώ έχω 512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doommaster Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ειναι απλο! Εβαλες και κατι αλλο μαζι (πχ skyboost) το είχα το skyboost αλλά δεν ήταν συμβατό με το νέο patch και το έσβησα. δεν κατέβασα νέα έκδοση ακόμα. το skyrim με το HD pack to έτρεξα χωρίς κανένα mod. οπότε το ρητορικό ερώτημα παραμένει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα