Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα απο τα ωραια στοιχεια του παιχνιδιου ειναι και το περπατημα. Εγω στο Oblivion , συνεχεια ημουν με το αλογο και πηγαινα απο πολη σε πολη χωρις να χρησιμοποιω το χαρτη, τουλαχιστον στην αρχη

Δημοσ.

Για τουρισμό, πάντως, μια χαρά θα είναι. Κι αυτό δεν το λέω με καμία ειρωνία. Απειρες ώρες χαμένες στο Oblivion κάνοντας απλώς βόλτες.

Eνω ή απόλυτη γραμμικότητα "άλλων" σαφώς δεν αφήνει κάτι τέτοιο

(π.χ. Gothic 4 Arcania , Witcher 2 , Dragon Age).

Μιλάμε για γραμμικότητα που θυμίζει σε εμάς , τους παππούδες,

εποχή παιχνιδιών του ... spectrum ...

Δημοσ.

προκειται για ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που βγηκαν ποτε. Ενα πραγματικο single player rpg.

Μακαρι να την μιμηθουν και αλλες εταιρειες και να αρχιζουν και αυτες τετοια αξιολογα rpgs και οχι σαν τα Ντραγκον Ειτζ και Γουιτσερ. Ο καιρος μεχρι να κυκλοφορησει ειναι πραματι πολυ μεγαλος , αλλα πιστευω οτι η αναμονη αξιζει τον κοπο.

Η προσμονη μου εχει αυξηθει περισσοτερο τον τελευταιο καιρο , μιας και επεσε στην αντιληψη μου και η πολυ ωραια σειρα Game of thrones ,το οποιο θεωρω σαν κοσμο , κοντα σε αυτον του Oblivion. Βεβαια δεν εχει τερατα κτλπ, η ατμοσφαιρα ομως μοιαζει.

Οπως και να χει, το παιχνιδακι θα σχισει, εννοειται οτι θα το αγορασω αυθεντικο ,οπως εκανα και με το Oblivion και ολα τα expansions του.Σε κατι τετοια παιχνιδια , αξιζει τα χρηματα του οσο και να κανει. Πρεπει να στηριζονται τετοιες κινησεις.

Μακαρι να βγαζανε και ενα παιχνιδι τυπου baldurs gate, και να αφηνανε τις σαχλαμαρες με τα γουιτσερ κτλπ.

Δημοσ.

διαβασα χθες σε μια σελιδα οτι σκεφτονται να το βγαλουν νωριτερα το παιχνιδι αλλα το "μισο" και το αλλο να το βγαλουνε σε dlc και expansions.τωρα δεν ξερω αν ειναι αληθεια γι'αυτο μην το εχετε σιγουρο.παντως μπορει να αλλαξει η ημερομηνια κατα την γνωμη μου

Δημοσ.

μην ανυσηχεις και θα συνεχισουμε να ζουμε.

Ας βγει και επειτα απο ενα χρονο και δυο. Σιγα μη κατσω να σκασω

Δημοσ.

διαβασα χθες σε μια σελιδα οτι σκεφτονται να το βγαλουν νωριτερα το παιχνιδι αλλα το "μισο" και το αλλο να το βγαλουνε σε dlc και expansions.τωρα δεν ξερω αν ειναι αληθεια γι'αυτο μην το εχετε σιγουρο.παντως μπορει να αλλαξει η ημερομηνια κατα την γνωμη μου

δυσκόλο εξαιρετικά δύσκολο!

Δημοσ.

προκειται για ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που βγηκαν ποτε. Ενα πραγματικο single player rpg.

Μακαρι να την μιμηθουν και αλλες εταιρειες και να αρχιζουν και αυτες τετοια αξιολογα rpgs και οχι σαν τα Ντραγκον Ειτζ και Γουιτσερ. Ο καιρος μεχρι να κυκλοφορησει ειναι πραματι πολυ μεγαλος , αλλα πιστευω οτι η αναμονη αξιζει τον κοπο.

Η προσμονη μου εχει αυξηθει περισσοτερο τον τελευταιο καιρο , μιας και επεσε στην αντιληψη μου και η πολυ ωραια σειρα Game of thrones ,το οποιο θεωρω σαν κοσμο , κοντα σε αυτον του Oblivion. Βεβαια δεν εχει τερατα κτλπ, η ατμοσφαιρα ομως μοιαζει.

Οπως και να χει, το παιχνιδακι θα σχισει, εννοειται οτι θα το αγορασω αυθεντικο ,οπως εκανα και με το Oblivion και ολα τα expansions του.Σε κατι τετοια παιχνιδια , αξιζει τα χρηματα του οσο και να κανει. Πρεπει να στηριζονται τετοιες κινησεις.

Μακαρι να βγαζανε και ενα παιχνιδι τυπου baldurs gate, και να αφηνανε τις σαχλαμαρες με τα γουιτσερ κτλπ.

Στα Witcher τι σε χάλασε; Και τι σημαίνει "πραγματικό rpg" για σένα;

Δε θα ρωτήσω πώς ο κόσμος του Martin μοιάζει με του Oblivion, γιατί θα ξεφύγουμε.

Δημοσ.

Αυτο μαλον θα ελειπε απ'το post σου, αν το ειχες παιξει.

Ωστοσο, αν το ΕΧΕΙΣ παιξει και το εννοεις αυτο...εεμ...COME AGAIN?!?

Δημοσ.

Το game of thrones ( δεν μου άρεσε by the way ) είναι πολύ πιο κοντά στο Witcher με τα χωρισμένα βασιλεια, cursing, ploughing και γενικά την βρωμιά τις εποχής οποτε με λίγα λόγια you phail dude! :P φιλικά ;-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...