kanesaxo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Απίστευτο βιντεάκι! Ρε τον άλλο το κάφρο...Κάνας ασφαλίτης θα'ταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=85kgjiNLLqo&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos.Powers Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Εμενα μου ειχε τυχει να εχω σκοτωσει δρακο και αντι να πεθανει αρχισε να πεταει μεσα στη γη χωρις να βαραει και δεν με αφηνει να του παρω το soul. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πέρα από το κλασικό πρόβλημα με τον τύπο που δεν ακουγόταν, το μόνο που μου έκανε εντύπωση τελευταία είναι η αλλαγή ημερών που είναι λίγο αλλοπρόσαλλη. Σε μια αποστολή δηλαδή που μου χρειαζόταν να ξέρω τι μέρα ήταν για να περιμένω έναν τύπο, πήγαινε απόγευμα και μετά έγραφε άλλη μέρα, μετά ταξίδευα σε άλλο μέρος και γύριζε στην προηγούμενη... κάτι τέτοια κουλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 δεν ξέρω αν έχει μπει ξανά,αλλά: http://www.youtube.com/watch?v=AaqfoHudOPI&hd=1 :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 το postαρε λίγο πιο πάνω ένα από τα παιδιά που το έκαναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Χαχαχαχαχα απιστευτο video ...O φανταρος παντως τον εστειλε αδιαβαστο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Γελάω μόνη μου με το βίντεο! Αν τον είχα πετύχει τον τυπά στον δρόμο σίγουρα θα τον "σνίκαρα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 wars in skyrim μιλαμε για πολυ ξυλο μου κανει spawn ενα δρακο ενα γιγαντα και αλλους 3-4-5 noobades σκοτωνω γιγαντα(γιατι με εχει ενα hit)μετα τους noobades και λεω ωραια μενει ο δρακος τοτε ερχεται ενας ακομας γιγαντας με 3 μαμουθ ααααααα τελικα καπως το εβγαλα και πηγα ξανα καμπερωθηκα στη πολη dark age+master ftw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 wars in skyrim μιλαμε για πολυ ξυλο μου κανει spawn ενα δρακο ενα γιγαντα και αλλους 3-4-5 noobades σκοτωνω γιγαντα(γιατι με εχει ενα hit)μετα τους noobades και λεω ωραια μενει ο δρακος τοτε ερχεται ενας ακομας γιγαντας με 3 μαμουθ ααααααα τελικα καπως το εβγαλα και πηγα ξανα καμπερωθηκα στη πολη dark age+master ftw οποιος δεν εχει hp εχει ποδια ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 του φευγάτου η μάνα ποτέ δεν έκλαψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 wars in skyrim μιλαμε για πολυ ξυλο μου κανει spawn ενα δρακο ενα γιγαντα και αλλους 3-4-5 noobades σκοτωνω γιγαντα(γιατι με εχει ενα hit)μετα τους noobades και λεω ωραια μενει ο δρακος τοτε ερχεται ενας ακομας γιγαντας με 3 μαμουθ ααααααα τελικα καπως το εβγαλα και πηγα ξανα καμπερωθηκα στη πολη dark age+master ftw Που να δεις άμα είσαι level 40 και πάνω που σκάνε ορδές master βαμπιρια με glass και ebony armor και ομάδες από archers να την πέφτουν σε πρόποδες των βουνών, χαμπάρι δεν παίρνεις από που ήρθε το βέλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 universal target κι έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 δηλαδη να μην exp ποτε πανω απο 40? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4z9TdDCWN7g&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα