*nenya* Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 ^ Να σποουνάρουν οι εχθροί κάθε λίγο και λιγάκι και να βρίσκεσαι ξαφνικά στη μέση μάχης με μπάντιτς, νεκρομανσερς κλπ. ενώ περπατάς ανέμελα μαζεύοντας λουλουδάκια; No way dude! Δεν νομίζω αυτό να προσθέτει στην απόλαυση του παιχνιδιού αλλά στον εκνευρισμό και στην απίστευτη κατανάλωση φίλτρων Ας είναι το Skyrim όπως είναι. Μια χαρά είναι έτσι κι αλλιώς οι επιλογές δυσκολίας που δίνει! Btw, να πω τον πόνο μου. So far έχω αλλάξει 3 άλογα [!]. Το 1ο το σκότωσαν bandits και το 2ο ένας δράκος. Το 3ο την παλεύει προς το παρόν. Ξέρετε αν υπάρχει πουθενά η εντολή να ΜΗΝ ορμάει το άλογο στους εχθρούς; Σαν πολύ Κόναν δεν την έχει δει;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 ^ Να σποουνάρουν οι εχθροί κάθε λίγο και λιγάκι και να βρίσκεσαι ξαφνικά στη μέση μάχης με μπάντιτς, νεκρομανσερς κλπ. ενώ περπατάς ανέμελα μαζεύοντας λουλουδάκια; No way dude! Δεν νομίζω αυτό να προσθέτει στην απόλαυση του παιχνιδιού αλλά στον εκνευρισμό και στην απίστευτη κατανάλωση φίλτρων Ας είναι το Skyrim όπως είναι. Μια χαρά είναι έτσι κι αλλιώς οι επιλογές δυσκολίας που δίνει! Btw, να πω τον πόνο μου. So far έχω αλλάξει 3 άλογα [!]. Το 1ο το σκότωσαν bandits και το 2ο ένας δράκος. Το 3ο την παλεύει προς το παρόν. Ξέρετε αν υπάρχει πουθενά η εντολή να ΜΗΝ ορμάει το άλογο στους εχθρούς; Σαν πολύ Κόναν δεν την έχει δει;! καλα ναι τι να στην πεφτουνε απο παντού?? χαχαχα με το άλογο παθαίνω ακριβώς το ίδιο το οποίο με εκνευρίζει αφάνταστα. Πλέον όταν είναι να παω καπου απλά το παρκάρω μακριά κ πάω ποδαράτος μέχρι εκεί που θέλω να πάω. Άσε που φορές που θες να πας κάπου sneak εκεί που πας σιγά σιγά σκυμμένος βλέπεις να περνάει τρέχοντας το μουλάρι σου κ να σου χαλάει την έκπληξη. Επίσης δε θα ήταν καλό (και ρεαλιστικό) το άλογο να χει καμιά τσάντα πάνω να βάζεις τπτ για μεταφορά?? Νομίζω τα άλογα είναι ένα από τα λίγα πράγματα που δεν έχει δουλευτεί πολύ ή/και σωστά(μιλάω για gaming feature όχι για bugs) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ξέρετε αν υπάρχει πουθενά η εντολή να ΜΗΝ ορμάει το άλογο στους εχθρούς; Σαν πολύ Κόναν δεν την έχει δει;! Ή κάποιο "tie your horse to the tree/object" mod. Κι εγώ βρήκα ένα άλογο (σε quest που χάλασε άμαξα, οπότε ανέβηκα πάνω του κυριλέ) και μετά πήγαινα σε κάτι bandits και βούτηξε μόνο του. (LEROOOOOOOY HOOOOOORSE!) Το άφησα να πεθάνει και μετά σαν καλός ήρωας, "Θα σας εκδικηθώ για τον θάνατο του αλόγου μου!!". Και δεν ξαναέπιασα άλογο. @Skull, το τέλος του βίντεο ειδικά, όλα τα LOL! Πάλι καλά που κρατήθηκα γιατί είμαι στο γραφείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipper+ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 τεράστιο θέμα αυτό με το άλογο. Κάθε φορά που πρέπει να κάνω ένα quest θα πρέπει να ψάχνω και άλλο? Ας βάλουν get a cab mod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrolabos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Επίσης δε θα ήταν καλό (και ρεαλιστικό) το άλογο να χει καμιά τσάντα πάνω να βάζεις τπτ για μεταφορά?? Νομίζω τα άλογα είναι ένα από τα λίγα πράγματα που δεν έχει δουλευτεί πολύ ή/και σωστά(μιλάω για gaming feature όχι για bugs) Μα όταν είσαι υπέρβαρος και καβαλήσεις το άλογο μπορείς να κάνεις fast travel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Καταφέρατε δηλαδή τον Shadowmere να ψοφήσει; Πως διάολο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μα όταν είσαι υπέρβαρος και καβαλήσεις το άλογο μπορείς να κάνεις fast travel Lol σωστό κ αυτό, απλά προσπαθώ να μην κάνω fast travel. Και επίσης μπορεί να θες να πας dungeonότσαρκα κ να αποθηκεύεις προσωρινά στο μουλάρ σ. Καταφέρατε δηλαδή τον Shadowmere να ψοφήσει; Πως διάολο; Λολ αν στην πέσει καμιά αρκούδα π για κάποιο λόγο σε αγνοεί στο σφάζει με 5-6 hits. Επίσης πολύ εκνευριστικό είναι ότι το άλογο παίρνει τρελό aggro. Δεν ξέρω αν μου συμβαίνει μόνο εμένα αλλά έχουν τύχει φορές που 3 bandits την πέφτουν συνεχώς στο άλογο εκτός από αυτόν που βαράω εκεινη τη στιγμή. Άσε που αν πας να κανεις καμια καταβαση απο βράχια ψοφάει από τα 2 μέτρα. Ξέρει κανείς αν έχει διαφορά άλογο με άλογο? Εννοώ σε ταχύτητα. Γιατί είχα την εντύπωση ότι αυτό που έκλεβες σε ένα quest (frost νομίζω) πήγαινε πιο γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Άσε που αν πας να κανεις καμια καταβασει απο βράχια ψοφάει από τα 2 μέτρα. Eμ κι εσύ από 2 μέτρα κατεβάζεις το άλογο; Τουλάχιστον αυτό να το δεχτώ ότι είναι ευπαθή σε ζημιά στα πόδια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 πρεπει να του βαλουμε αρμορ του αλογου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 πρεπει να του βαλουμε αρμορ του αλογου! 1ο DLC πάλι η Horse Armor; Έτσι για να κρατηθεί η παράδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Mods for the horses! www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=1522 www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=1248 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Nice! Στο πρώτο σου λινκ λέει επίσης ότι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μπορούμε να γράψουμε την εντολή setav confidence 0 για να είναι "κοτούλες" κατά την διάρκεια μάχης. Καλή φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninjamousegr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Ελπιζω να σας αρεσει παιδία! 'Οσοι εχετε παιξει το game θα χαμογελασετε! http://www.youtube.com/watch?v=AaqfoHudOPI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 why do you wear a mask ? do you know that this is illegal ? LOLOLOLOLOL που να ξερει απο Daedric helmet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα