jim22479 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 http://lmgtfy.com/?q=The+Witcher χα!! καλο!! η σελιδα εννοω...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μόλις είδα demo στην Ε3 και ειλικρινά δεν έxω λογία...απλά ελπίζω να μην χρειαστούμε όλοι 590gtx SLI για να παίξουμε
bnvdarklord Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Πολύ ωραιο δείχνει. Το ΑΙ μου φανηκε καπως ομως.
privateer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-elder-scrolls/714852
vocals_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Είναι επιτέλους το παιχνίδι που μπορεί να σταθεί αντάξια στην απορία "είναι το καλύτερο rpg όλων των εποχών;", ή μου φαίνεται;
EKTELESTES Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Αυτά είναι...και είναι η 1η φορά που πιστεύω ότι η διάρκεια μπορεί να είναι κοντά στις 300 ώρες για να κάνεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Στο βίντεο λέει "τουλάχιστον 300 ώρες". Στο Oblivion κάποια φάση στο 85% περίπου είχα κλείσει πάνω από 150 ώρες ( χρησιμοποιώντας no weight limit cheat ) Εν τω μεταξύ, είναι ιδέα μου ή στο xbox φαίνεται να έχει πολύ ομαλό frame rate;
LongTom Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Εάν κάνουν έστω μερικά από αυτά θα είναι τέλειο.Δυστυχώς σε όλα τα παιχνίδια σήμερα υπάρχουν βασικές μη εκπληρωμένες υποσχέσεις.Για να δούμε τι κάναν και αυτοί.
ondine Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δε θέλω να γίνομαι κακός (τα elder scrolls είναι τα αγαπημένα μου rpg όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι τα πιο αξιοσέβαστα του είδους) αλλά δείτε τα βίντεο για τη radiant AI από την Ε3 πριν το TES4 πριν δοξάσετε την εταιρία.
Tobajara Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Από γραφικά καλά πάει, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω...
Vole Maulder Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δε θέλω να γίνομαι κακός (τα elder scrolls είναι τα αγαπημένα μου rpg όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι τα πιο αξιοσέβαστα του είδους) αλλά δείτε τα βίντεο για τη radiant AI από την Ε3 πριν το TES4 πριν δοξάσετε την εταιρία. Πες τα, ρε ondine. Διαβάζω τόση ώρα το θρεντ κι απορώ. Αμνησία έχουν όλοι; Ας κάνει το 1/10 όσων λέει η Bethesda και μετά από κανά χρόνο από την κυκλοφορία και με καμιά 100αριά mods θα είναι ΟΚ το παιχνίδι. BS ατάκες για εντυπωσιασμό άκουσα μόνο. "Dynamic dragons", "macrodetails", "microdetails" etc etc... Right. Για τουρισμό, πάντως, μια χαρά θα είναι. Κι αυτό δεν το λέω με καμία ειρωνία. Απειρες ώρες χαμένες στο Oblivion κάνοντας απλώς βόλτες.
jim22479 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 χειροτερο απο το Oblivion δεν μπορει να ειναι , οποτε αυτο και μονο μου αρκει.... Ακομα και ιδιο με το Oblivion να ειναι , μου αρκει...
Erashep Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Καλύτερο θα είναι από το oblivion και ευχομαι να έχει ποοοοοοοολύ περπάτημα . Οταν έβαζα να παίξω το Oblivion ρε παιδιά , απλά χανόμουν με την μουσική και το άπειρο περπάτητα στην εξοχή και τα αξιοθέατα . Είδα και το DA2 τι "ωραίο" που βγήκε .... . Οσο για τα DLC είναι η νέα μόδα και εγώ σε παιχνίδια που τα γουστάρω θα σκάσω και τα φράγκα για τα dlc . off topic: μακάρι να βγάζανε κανα dlc ακόμα στο Mass Effect 2 πριν το 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα