TheELF Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 δεν μου δινει και κανα τρελο αποτελεσμα π.χ. 1% increased health κατι δεν παει καλα Θέλει και λίγο perk στο enchanting και μεγάλο skill,και μόνο με τα grand soulgem βγάζει μεγάλα ποσοστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Θέλει και λίγο perk στο enchanting και μεγάλο skill,και μόνο με τα grand soulgem βγάζει μεγάλα ποσοστά. μονο το τελευταιο περκ μου εχει μεινει επισης εχω πολλα black gem + black star κανουν τπτ ή baaalls? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Πήγαινε σφάξε κανέναν άνθρωπο να γεμίσει το Black Star και δοκίμασε πάλι. Επίσης μπορείς να πιεις κανένα potion fortify enchanting για να σου δώσει ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Τα skills σου τα ανεβασες κανονικά ή χρησιμοποιήσες exploits; Εγώ που τα ανέβασα κανονικά μετά από 100+ ωρες παιχνιδιού που αποφάσισα να το γυρίσω από archer-μάγος σε one handed με ασπίδα δεν με κουναει τίποτα... Τελειώνουν όμως επικίνδυνα οι αποστολές..δεν βλέπω να έχω και πολλά ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Πήγαινε σφάξε κανέναν άνθρωπο να γεμίσει το Black Star και δοκίμασε πάλι. Επίσης μπορείς να πιεις κανένα potion fortify enchanting για να σου δώσει ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. ολα γεματα ειναι τα gems επειδη εχω παρει το daedric mace απο το house of horrors Τα skills σου τα ανεβασες κανονικά ή χρησιμοποιήσες exploits; Εγώ που τα ανέβασα κανονικά μετά από 100+ ωρες παιχνιδιού που αποφάσισα να το γυρίσω από archer-μάγος σε one handed με ασπίδα δεν με κουναει τίποτα... Τελειώνουν όμως επικίνδυνα οι αποστολές..δεν βλέπω να έχω και πολλά ακόμα. δεν παιζω με κλεψιματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Είσαι 44 level, παίζεις με light armor και 2 σπαθιά που τα αλλάζεις με dagger, τα σπαθιά που χρησιμοποιείς έχουν χαμηλό damage, έχεις υψηλό enchanting αλλά δε μπορείς να βάλεις υψηλά enchants, έχεις πρόβλημα χώρου αν και warrior, έχεις γεμάτα soul gems αλλά δε σου βγάζει υψηλές τιμές στο enchanting, από αυτά που λες έχεις σηκώσει όλο το παιχνίδι και το έχεις πετάξει σε ένα σεντούκι, και τρως ξύλο από Falmer Shadowwalkers, γιατί τέτοιους σου βγάζει σε 44 level. Προσωπικά δε μπορώ να βγάλω καμία άκρη για να σου προτείνω κάτι. Αυτό που ξέρω είναι πως τα σπαθιά που έχεις είναι μάπα (ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη σου έχει βγάλει σπαθί με καλύτερο enchantment από το +10 fire damage του Dawnbreaker) και τα maces, εκτός από ψηλότερο damage, έχουν και armor penetration perk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 ερωτηση η dragonscale αρμορ εχει 98 armor points μονη της τα σπαθια εχουν απο 40 damage το καθενα εσεις τι εχετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ναί, μάλλον έχεις πρόβλημα με τα όπλα. Έχω π.χ. ένα Legendary orcish dagger με 40 physical + 69 fire + 56 frost damage. Σύνολο 165 από ένα dagger, οπότε με 2 σπαθιά με σύνολο 80 δε κάνεις πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μια σύνθεση του καλύτερου light armor male/female και ομορφότερου imho Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 σαν τον noob saibot εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Έχω π.χ. ένα Legendary orcish dagger με 40 physical + 69 fire + 56 frost damage Τόσο imba είναι το enchanting τελικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Τόσο imba είναι το enchanting τελικα? Για να φτάσεις 100 enchanting και να βάλεις και τα perk που θέλει για διπλό enchanting, πλέων δεν έχει σημασία, έτσι και αλλιώς θα είσαι πλέων (σχεδόν) άτρωτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Παιδια μετα απο τοσο καιρο νομιζω πως θα ειναι καλη ευκαιρια να φτιαξουμε database με τα καλυτερα mods (updated αν γινεται φυσικα). Εχει ηδη παρα πολλα και δεν ξερεις τι να διαλεξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Εγώ σίγουρα θα βάλω το Dragonslayer sword (το σπαθί του Gattsu/Guts/Gats όπως θέλετε γράψτε πείτε από Berserk ) mod κάποια στιγμή. Αλλά να έρθει πρώτα το game... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YEMD28MMtNg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα