Tobajara Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Τα κατάλληλα perks για το είδος του enchantment που θα βάλεις, grand ή black soul gems γεμισμένα με grand soul gems και αν φοράς και εξοπλισμό που δίνει +Χ to enchanting ακόμα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 wtf?!?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 εγκυρο poll που το εκαναν?στη μυκονο? ερωτηση επειδη τωρα ξεκινησα... γινεται με καποιο τροπο να εχω σπελλς και σκιλλς σε μπαρα οπως στο Wow? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 λολ μη γελάσω χαχαχα εγώ πάντως τώρα θέλω να το κάνω με δράκο αλλά δεν βρίσκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 εγκυρο poll που το εκαναν?στη μυκονο? ερωτηση επειδη τωρα ξεκινησα... γινεται με καποιο τροπο να εχω σπελλς και σκιλλς σε μπαρα οπως στο Wow? Όχι μπορείς όμως να βάλεις ο,τι θες στα αγαπημένα (q),όταν είσαι στα αγαπημένα μπορείς να πατήσεις από 1-9 σε ο,τι έχεις επιλέξει και έτσι να αλλάζεις γρήγορα τον εξοπλισμό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Παίδες έχει κανένας κάποιο save που να είναι γύρω στο 15-20 level ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Με τιμάει που δεν έχω κοιμηθεί καθόλου παρά μόνο για να μου την πέσει η black brotherhood; Χάνω κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrolabos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Κοιμήσου. Έχει πολύ χρήμα στις αποστολές της Dark Brotherhood και νομίζω ότι δεν τελειώνουν ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Κοιμήσου και δες τι σου προσφέρει το rested/well rested bonus. Αυτό χάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 "In the land of Skyrim, the player starts off as a captured terrorist..." Χαχαχα, έχω λιώσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 εκανα μαλακια και επιτεθηκα σε φρουρο και με σφαζουνε... τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrolabos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Να βγεις από τη πόλη και όταν ξαναμπείς να πληρώσεις το πρόστιμο ή αν δεν έχεις λεφτά να πας φυλακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Και το calm spell μια χαρά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Παίδες έχει κανένας κάποιο save που να είναι γύρω στο 15-20 level ???? Κανένας ρε παιδιά ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα