Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

DrFreeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έλα;;Δεν άρχισες ακόμα το game μήπως;Ο αρχικός δράκος που σου την πέφτει μόλις επιλέξεις χαρακτήρα είναι ο alduin και σου το λένε και σε συζητήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι νόμιζες;ότι θα καθόσουν να το έπαιζες στο σκάκι,με τον δράκο που τα κάνει λίμπα όλα,αν σταματήσει ή όχι;;Για ποιο λόγο δηλαδή πρέπει να σκοτώνεις όποιον δράκο βλέπεις;Και αντιστρόφως και αυτοί σου την πέφτουν;

Τι νόμιζες;ότι θα καθόσουν να το έπαιζες στο σκάκι,με τον δράκο που τα κάνει λίμπα όλα,αν σταματήσει ή όχι;;Για ποιο λόγο δηλαδή πρέπει να σκοτώνεις όποιον δράκο βλέπεις;Και αντιστρόφως και αυτοί σου την πέφτουν;

εγω παντως δεν ηξερα ποιος ηταν μεχρι να φτασω στο wall

Ναι, αλλά δε ξέρω ποιος είναι, τι ρόλο βαράει, και ότι πρέπει να τον σκοτώσω κιόλας(ή μάλλον δεν ήξερα).

Δηλαδή κατάφερες όχι μόνο να μη διαβάσεις ούτε ένα βιβλίο στο παιχνίδι αλλά να μην ακούσεις ούτε ένα διάλογο με χαρακτήρες του main quest.

Μήπως έπαιζες χωρίς υπότιτλους και με κλειστό ήχο?

Αυτό το game δεν είναι μόνο "κλίκι κλίκι". Πάρτε το χαμπάρι! Διαβάζετε τα πάντα για να μπείτε και στο πετσί της ιστορίας!

Δηλαδή κατάφερες όχι μόνο να μη διαβάσεις ούτε ένα βιβλίο στο παιχνίδι αλλά να μην ακούσεις ούτε ένα διάλογο με χαρακτήρες του main quest.

Μήπως έπαιζες χωρίς υπότιτλους και με κλειστό ήχο?

Αυτό το game δεν είναι μόνο "κλίκι κλίκι". Πάρτε το χαμπάρι! Διαβάζετε τα πάντα για να μπείτε και στο πετσί της ιστορίας!

Το να μην έχω προχωρήσει το παιχνίδι απλά δε μπαίζει σα περίπτωση ε; Δηλαδή από τις αρχικές βασικές αποστολές στα ξερνάει όλα για την ιστορία και τον κακό της υπόθεσης(μην και έχεις να ασχοληθείς με κάτι αργότερα), right;

Πολλοί "γαμάτοι" μαζευτήκατε ε, προσέχτε μην εκραγεί το θρεντ.

Έχει δίκιο ο vocals. Ρίχτε κανά spoiler. Αν κάποιος δεν έχει κάνει το κύριο quest γιατί του την σπάτε; Μετά από 100 ώρες παιχνιδιού έκανα το κύριο quest και το σκυλομετάνιωσα. Θα έπρεπε να το έχω αφήσει για το τέλος.

Αν σκεφτεί κανείς ότι έχω ρίξει 200+ ώρες στο Oblivion και δεν έχω κάνει το κύριο quest μόνο για αυτό το λόγο μετά από τόσα χρόνια.

Fallout 3 έκανα τα κύρια quest ένα χρόνο μετά που βγήκε, και είχα κάνει σχεδόν όλα τα expansion εκτός του Broken Steel. Τα ίδια και στο New Vegas.

Και γκρινιάζουν και πολλοί ότι το παιχνίδι είναι μικρό και είναι στο δεύτερο run/χαρακτήρα 2-3 μέρες μετά που βγήκε. Ας είμαστε σοβαροί.

140 ώρες αυτή τη στιγμή έχω στο Skyrim, και δεν έχω εξερευνήσει και πολλά.

Και σκέφτομαι σοβαρά να πιάσω άλλο χαρακτήρα και να ξεκινήσω διαφορετικά quest και τρόπο παιξίματος.

Λίγο φιλότιμο δεν βλάπτει. Αλλά τι λέω. Η λέξη φιλότιμο μπορεί να υπάρχει στο Ελληνικό λεξικό, αλλά κανείς δεν έχει. Οπότε άχρηστη είναι.

Apoll συμφωνώ ότι πρέπει να μπαίνουν spoiler όταν αποκαλύπτεται κάτι από την ιστορία αλλά το συγκεκριμένο που ειπώθηκε είναι σαν να λες ότι

στο counterstrike πρέπει να σκοτώνεις τους αντιπάλους

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...