Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls V: Skyrim

DrFreeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κάποιο mod πιστεύω

μου το έκανε και μένα

κρίμα που έκανα format και ξέχασα το save μου

έχω κατεβάσει ποσά τους έχω αλλάξει τα φώτα αλλά σαν το δικό σου κανείς :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι εχω βαλει mods(τα βασικα) αλλα δεν γινεται να βρω ποιο φταιει :/ και δεν ειναι αλλο παιχνιδι χωρις τα βασικα Mods.. θα βγαλω το φακελο textures και θα ξαναδοκιμασω...

Εκανα 4 τελεπορτς ολα οκ...sigh,cant imagine skyrim without mods >.<

Βάλε ένα mod και test it, αν όλα καλά βάλε το επόμενο και συνέχισε το ίδιο. Είναι λάθος να βάζεις πολλά mods διότι δεν ξες τι ασυμβατότητα μπορούν να βγάλουν αναμεταξύ τους. Όσο για τα crash και εγώ crasharo που και που και ναι έχει να κάνει με custom loading textures. Ένας πολύ καλός τρόπος θα ήταν να γίνονται τα mods replace στα main .bsa αρχεία ώστε το loading να είναι γρηγορότερο και να μην σκαλώνει. Ασχολούμαι με πολλά retextures στο game οποτε οποιος θελήσει κάτι let με know ;)

tesv2011121416105167.jpg

tesv2011121318512573.jpg

Παιδιά, δεν ξέρω αν το έχει πάθει κάποιος άλλος, δεν εμφανίζει κάποιες φλόγες

και την ομίχλη στα βουνά. Κατά τα λοιπά παίζει καλά. Ά, και το νερό δεν είναι

"σωστό". Δεν έχει αυτό το ωραίο βαθύ μπλε. Είναι διάφανο και σε μερικά taverns

δεν φαίνεται ότι υπάρχει. Βέβαια το καταλαβαίνεις από τον ήχο, τις στάλες (που φαίνονται)

και κάποιες αναταράξεις. Και πολλά τζάκια καίνε με μια πολύ μικρή φλόγα, ή και καθόλου.

έχω βάλει τα ακόλουθα mods και το παιχνίδι έχει τρομερή διαφορά. απλά θέλει το 4GB launcher για να δουλέψει.

Πάντως με όλα πάνω και στα 2560x1440 και δεν χρησημοποιεί ούτε 30% του επεξεργαστή

post-40456-0-11765800-1323881857_thumb.jpg

Μου έφερε το παιχνίδι ο θειος και όλα πάνε καλά.

Αλλά εχω 2 θέματα:

1ον. Έχω αλλάξει τα controls(w-s-a-d κλπ) αλλά κάθε φορά που κλείνω το παιχνίδι μου τα κάνει reset στα defaults..

2ον. Τα πτώματα όταν τα κάνω loot , δεν μπορώ να βρω τρόπο για να βγω έξω από το loot menu, μόνο αν πατήσω take all. (Το έλυσα αυτό, έπρεπε να πατήσω το tab και δεν το είχα πάρει χαμπάρι) :P

[...]

1ον. Έχω αλλάξει τα controls(w-s-a-d κλπ) αλλά κάθε φορά που κλείνω το παιχνίδι μου τα κάνει reset στα defaults..

Μου το κάνει και εμένα αυτό και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Μάλλον είναι bug.

Επειδή έχω το παιχνίδι αυθεντικό και μέχρι να μου έρθει το είχα απο τον θείο, η έκδοση του θείου έχει αρκετά προβλήματα που δεν παρατηρούνται στο κανονικό...

Μου έφερε το παιχνίδι ο θειος και όλα πάνε καλά.

Αλλά εχω 2 θέματα:

2ον. Πολλά πτώματα όταν τα κάνω loot , δεν μπορώ να βρω τρόπο για να βγω έξω από το loot menu, μόνο αν πατήσω take all.

Έχεις κάνει update στην 1.1 τουλάχιστον?

Εγώ προσωπικά απέφυγα το 1.2 και πέρασα κατευθείαν το 1.3. Με το τελευταίο όχι μόνο δεν έχω κανένα πρόβλημα αλλά και διορθώθηκαν αρκετά σημεία τα οποία με προβλημάτιζαν.

Όπως προανέφερα, έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Ενώ υποτίθεται ότι τα σώζει - μετά από quit είναι πάλι στα παλιά. Το πιο εκνευριστικό είναι ότι έχει ανάποδα αντιστοιχισμένα τα mouse πλήκτρα στα χέρια by default, δλδ το αριστερό πλήκτρο αντιστοιχεί στο δεξί χέρι και το αντίστροφο.

Υποτίθεται ότι αν τρέξεις το παιχνίδι σαν administrator και κανεις save τα controls, τότε τα windows σώζουν το ini file, αλλιώς δεν σώζει τις αλλαγές. Αλλα δεν το έχω δοκιμάσει γιατί δεν είμαι σπίτι τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...